39

Анонимен

преди 4 години

Гарантирано от ГЕРБ.

38

1

преди 4 години

Престъпна небрежност!

37

АнонимеН

преди 4 години

ПЕРНИЧАНИ ИЗПИХА ЧЕРВЕНА СЛУЗСЕГА ПОЧТИ ПРИВЪРШВАТ С ПИЕНЕТО НА ГЪСТАТА БЯЛА ПЯНАИ ТИНЯТА ЩЕ ОСМУЧАТ ГЕРБЕРСКИТЕ НЕНАСИТНИЦИ!!!

36

Анонимен

преди 4 години

Сега язовира е празен, почистете го от наноси и ще му се вдигне обема.

35

АнонимеН

преди 4 години

ДАЖЕ ЕДИН ПЕРНИЧАНИН СЪВСЕМ ОТКРИТО МИ КАЗА, ЧЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА БОРИСОВ !! ОЧАКВАЛ ОБЛАГИ ОТ ТОВА, ТРЯБВАЛО СЕМЕЙСТВО ДА ХРАНИ И ПАРИТЕ БИЛИ ПО-ВАЖНИ ОТ ДОСТОЙНСТВОТО, МОРАЛА СЪВЕСТТА И СКРУПУЛИТЕ!!ИЗОБЩО НЕ ГИ СЪЖАЛЯВАЙТЕ ДАЖЕ БЕДИТЕ НА ПЕРНИЧАНИ СА МНОГО МНОГО МНОГО МАЛКО!

34

Анонимен

преди 4 години

Сега е момента да почистят язовира, за да се повиши вместимостта, пък като няма вода да използват и да подменят някоя тръба от централния тръбопровод, защото сега при всяко пускане на водата избива някоя тръба.

33

АнонимеН

преди 4 години

ТЕ СИ ИЗБРАХА ГЕРБ ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР СЕГА ДА СИ ПОНЕСАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

32

До опетков

преди 4 години

И като как обикновеният перничанин"окраде"водата в Перник? Нека демагогията започне сега!

31

опетков

преди 4 години

До Анонимен28 Това, което си написал не е вярно и сушата не е основния проблем. Основният проблем е фалшивата информация, която шефът на ВиК Перник е изпращал на министерството и от там грешните решения, взети от министъра. Пропуск на министъра е, че не е разпоредил проверка от експерти на самото министерство. Оказа се, че няма никакви изправни измерителни прибори за реалното състояние на обема в язовира.

30

Ееее

преди 4 години

Е сега започваме да вадим тиняТя Държавата е потънала

29

опетков

преди 4 години

Основните виновници за кризата в Перник са си самите перничани. Липсва т.н. "гражданско общество", което да контролира действията и бездействията на всяка власт. Българинът като види, че няма контрол и тояга, започва да краде безогледно и независимо на каква длъжност е назначен. Този проблем не е само техен, а на всички нас. Между другото, пишат се много глупости тук от некомпетентни хора. Всеки може да влезе в сайта на МОСВ и да проследи как се изменят обемите на язовирите всеки месец.

28

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е затлачен от държавата, от министерствата, от управлението на страната.Министрите ни са свикнали само да вземат заплати и да се возят на сл. коли, но не и да вършат това, за което са сложени там.

27

Анонимен

преди 4 години

Я се стегнете бе хора няма такова нещо като измама на студена цялото "изпускане" на водата е глупост, 2019 почти не е валяло на студена а и нямаше толкова много сняг който да бъде стопен

26

Анонимен

преди 4 години

ЗА НЕГО Е ВАЖНО, ЧЕ ЕРДОГАН ГО НАРИЧА ПРИЯТЕЛ.

25

селянин

преди 4 години

една друга гледна точкавече сме пред енергийна криза недостига на ток се покрива от вецовете от язовиритеи всичко става с мълчаливито съгласие на НЕГО

24

Анонимен

преди 4 години

До QQХората са си изпълнявали задълженията,пращали са информация и сигнали,но никой не им е обърнал внимание!Отделно,че язовира се е източвал и за други странични дейности.

23

QQ

преди 4 години

Нали ВиК получиха безвъзмезно водната инфраструктура от общните, с цел по-добро стопанисване! Така я стопанисаха, че сега сме без вода и този проблем засяга цялата страна. Разработили бизнес план за покачване на цените на водата и инвестиции от 0,3ст/куб.м. на 3лв. . Тези пари за какво отидоха, някой няма ли да им направи ревизия, да им потърси отговорност?ВиК обратно на общините със взетите до сега пари.

22

Един

преди 4 години

Другото настрана, доката са празни язовирите е точно подходящо да се изчистят от тиня дъната им. 200к държавна администрация и без тва нищо не правят - по цял ден си клатят краката и чакат да стане време да си ходят. Това е идеалният момент да да вземат по една лопата и да покажат, че реално има някаква полза от това че съществуват.

21

Х

преди 4 години

........и ще стигнем до катастрофа,както стана със здравеопазването - махнаха контрола над обучението,за да си купуват дипломи мамините синчета и дъщерички,връзкарчета без знания и специализация,некомпетентни хора заемат професии и длъжности за които нямат необходимата квалификация.И постепенно ще настане кастрофа от липсата на компетентни кадри

20

Другари

преди 4 години

Вземайте лопатите и чистене,.Само с протести и окане не става!Организирйте бригадирско движение,нали така сте построили страната!