102

хахо

преди 4 години

да стреляш с ракети без да знаеш къде ще паднат ,те на това се вика ирански или арабси цирк. това е на4инат да унищожат американците , като ги уморят отсмях.

101

гр. Сталин (Варна)

преди 4 години

Да са живи и здрави нашите съюзници и приятели американците. Не искам миризливите камилари и диваци да имат ядрено оръжие.

100

Анонимен

преди 4 години

Каква поразяваща красота !! Браво на гордите перси !!

99

Анонимен

преди 4 години

Не мога да ги разбера американофилите.. Много е лесно да си на страната на по силния и по богатия. Със силата на армията и икономическата мощ да за заграбваш ресурсите и да налагаш твойте интереси над останалия свят, честно ли е? Предпочитам да съм на страната на справедливостта! Подлoгите никога не са фактор! Те са пьонки=нищо!

98

Анонимен

преди 4 години

УДАРИТЕ ПО ИРАН ЩЕ СА ПО-ИНТЕРЕСНИ

97

Анонимен

преди 4 години

До Историята помниМайко мила такъв бой щяха да ядат от японците който са ги чакали с нетърпение и са се подготвяли няколко месеца за нападение от кравефермерите ....-------Оръжието с което са воювали японците е било закупено от американците,провери да видиш,надали дълго са щяли да издържат японците.Освен това,японците се бият на много голям фронт - Монголия,Китай,Русия,Индонезия,Англия,САЩ и други.Виж само Индонезия колко е голяма.А защо Хитлер сключва договор точно с Япония ми е мистерия

96

Историята помни

преди 4 години

До 102 АнонименТи си *** като задни чати на столипеновец, победили ВСВ Япония .... Майко мила такъв бой щяха да ядат от японците който са ги чакали с нетърпение и са се подготвяли няколко месеца за нападение от кравефермерите .... но емигрантите от Северно-американския континент извършиха най-голямото престъпление в човечеството след като ги удариха с атомни бомби и избиха 140 000 невинни хора в леглата им!

95

Анонимен

преди 4 години

Тези бази не са в Иран. Тези бази са в Ирак. Правиш ли разлика между двете държави?Защо ПВО на Ирак не било активирано? Ако няма договорка, от къде са знаели къде отиват ракетите? Можеха да ударят Ирак? Смешна арабска работа, която може да има лоши последствия и за двете държави.

94

ТаТu

преди 4 години

До шматкаНикой не е нападнал държавата а чуждите бази на краварите, дори са предупредили иракчаните! На теб май ти се мъти нещо в дивия :)

93

селянин

преди 4 години

мача е уговорен върнете ни парите

92

шматка

преди 4 години

До шматкаТова го писах още вчера.Единствения начин на Иран за отговор е да препасват коланите и при девиците.Снощи тези диваци изтреляха куп ракети срещу Ирак.С какво право нападат независима суверенна държава.Май мошетата ще излязат прави че Иран мътят водата в Близкия изток.

91

Анонимен

преди 4 години

Защитата на американските бази не е успяла да се задейства. Това говори красноречиво че американската техника не струва и пет стотинки. Едно е да атакуваш със самолети разни бараки и бункери на вече тотално разбита отвътре държава като Сирия или да избиваш невинни жени и деца в Палестина и да провеждаш там етническо прочистване , а съвсем друго е да те атакува мощна държава с армия като Иран. Кога изобщо САЩ са се пазили от някой? Кога изобщо Израел е водил война последните десетилетия?

90

Адолф

преди 4 години

Иран си измиха очите пред публиката но ги достраша да ударят самите бази. Тръмп ще прави публично изявление в следващите 30 минути. Борсите скочиха отново на нивата от вчера, очевидно нещата отиват към деескалация. Засега.

89

Юнал Джемилов

преди 4 години

Прелича сякаш АЛЛА ги шамари от небето американцити

88

Анонимен

преди 4 години

До 97САЩ е единствената държава победила ВСВ сама враг империя - Япония. Остров по остров, кораб по кораб, самолет по самолет. След, което натупа и Хитлер. Малко е невежо да говориш, кой ккаъв мъж е при положение, че си бил 500 год роб :)

87

Иран стреля

преди 4 години

Срещу Ирак с бслистични ракетиИнтересно как иракското правителство ще отговори на таз агресия

86

Козоебците

преди 4 години

Пътнически самолет по примера на съюзниците си рушлямисти Диваци, Сър!

85

Анонимен

преди 4 години

В Америка вече се съмняват, че Тръмп бърза да разпали военен конфликт с Иран за да избегне импийчмънта си - вижте мнението на консерватора Джордж Конуей по-горе

84

Анонимен

преди 4 години

Да не им е последно това клипче само...

83

Анонимен

преди 4 години

Варвари сте, ***. Жадни за кръв. Само броите колко иранци са загинали, колко американци. Има си правила. Унищожаваш воеения технически потенциал на противника като се стараеш да минимилизираш жертвите сред военнослужещите. По изтегляща се войска не се стреля, по невъоръжени, искащи да се предадат също и т н.