161

Анонимен

преди 4 години

Маа ви д..... Оная вечер един италианец ми поиска 15 лв от Витошка до Одрин, и му предложих още 5 да ми врътне 1 тръба

160

Гост

преди 4 години

Ок - имат ги и двете, аз искам само едно - Uber

159

Анонимен

преди 4 години

И още нещо- масово си пушат в колите.

158

Пепи

преди 4 години

А ние искаме UBER.

157

Анонимен

преди 4 години

А сега спират на спирките на градския транспорт, пускат аварийките и отиват за банички. Наредени по 3-4 и всичките нещо "аварирали"

156

RT

преди 4 години

Най се кефа като видя бакшиш да бута колата си на стоянката. Сакън да не я пали, че харчи гориво и се амортизира. Даже мисла да направа филм за това...

155

дЕдо блЭк

преди 4 години

А, случайно да искат и сирени като за Бърза помощ и като се появи такси на кръстовище, всички да се парализират от шок и ужас? Може да поискат, КАТ да им плащат вредни, а гадните автобуси да си ходят в задръстванията? Може да поискат и такситата да получат статута на НСО. А защо не и да си поискат, само за влизане в таксито по 10 евро, а първите 20 км по 10 лв? Може и да поискат, клиента да им зарежда гориво заради задръстванията? Що, не?

154

ДртПрч

преди 4 години

Много искат жълтурковците. А автобусите сигурно трябва да ги заобикалят в бус-лентите.

153

Шишо

преди 4 години

До дедоДедо жалко че трябва да ти го кажа но будалите като теб отдавна измряха.Сори дедо но от завод далавера има само собственика.Ходи бачкай.Между другото защо не каниш в завода Си адвокати брокери(те ви лъжат в пъти повече от нас)

152

дедо

преди 4 години

ако са много големи тарикати и печалбари ,да ходат у завода да бачкат и да направят пачка. И аз искам да си джъткам с колата кръгчета и да вадя 5 бона на месец...

151

Анонимен

преди 4 години

Изгониха Юбър от България,и сега правят каквото си искат защото няма конкуренция на пазара.

150

Пенсионер

преди 4 години

Нали уж пазара определя цените. Ква стана тя ?А ние пенсионерите пеша.

149

123

преди 4 години

А некакви други капризи?

148

софиянец

преди 4 години

Наложи ни се да ползваме такси от Т2 до Т1 миналата година. Автобус щеше да има след 50 мин. Таксито отказа, защото било близо. Оплакахме се на ръководителя на стоянката и веднага ни взеха. После пък нямаше да върне ресто. Като му казах, че ще изчакам да намери и да ми върне - почна да псува.

147

Анонимен

преди 4 години

те, спарковете ще ви кажат на вас. левчето ще го сънувате.

146

Анонимен

преди 4 години

Искам нелегални таксита.5 км- левче.От "Христо Ботев" до "Джеймс Баучер",обиколи пловин София ,за да ми вземе 10 лв.Искам фаувета ,електрички навсеки 100 метра....Такситата да бъдат забранени с закон.

145

Шопо

преди 4 години

Ей не се накрадоха тия мародери !!!

144

понеделнишка

преди 4 години

За бакшиши в София 6-7 лева са малко разстояние, да *** всичките! Да се опитат да ги изкарат тези пари с акъла си, да видят как става, нещастници. Случвало ми се е толкова пъти да мръзна, понеже никой не иска да ме вземе за само 4-5 км.... Взимат по 2-3-4 хил лв на фона на смешните пенсии и т.н., няма такава държава!!!

143

Анонимен

преди 4 години

A aз искам Uber отново. Защото за 7 лева, ме караха, колкото ткасиджията за 17 лева. И аверите дето караха, успяваха да си докарат по 50-60 лева за няколко часа. Ама нали алчност гадно ... мааааа ви смотана! Дани ВА коят по 5 на ден, бакшишджии смотани!

142

Шишо

преди 4 години

До 140Поредния професорТаксито на зелена лампа не ти спира защотоа.Махаш на някое кръстовище.б.Колата е на поръчкав.Изглеждаш като зомбиТова с тарифата за празниците е следващото което ще искаме.Всеки който работи в празнични дни получава двоен (често и троен) надник.Само при нас няма делник няма празник.За големи празници(Коледа НГ Великден Ден на града) тарифата трябва да е двойна.