29

Анонимен

преди 4 години

Идват естественно ама за бъдещата Африко-арабия обаче

28

Анонимен

преди 4 години

Добре е, че британците сами ще се уверят как са се оакали.

27

Анонимен

преди 4 години

Тези хора са неразбираеми. Кой би могъл да знае, кое е добро за тях? И те самите не са наясно.

26

Друг

преди 4 години

Мислете за Бг... Така или иначе на 80% от българския народ, света му е космос... Западен свят нещем, Русия нещем, Арабски да говорим нещем... Кво щем? Само тея дето сме на масата в момента сме баш убави..

25

Анонимен

преди 4 години

Англия няма какво да я мислим те векове са се оправя ли и винаги са взимали най доброто което е могло да се вземе, най вероятно мечтата им отново да владее половината свят няма да им се сбъдне, но ще бъдат винаги голям играч в същият този свят. По интересно какъв играч в същия този свят е нашата мила родина.

24

въйй

преди 4 години

А ний пак взехми 200 млн заем...

23

Анонимен

преди 4 години

Английска му работа, кво да ги мислим.

22

Анонимен

преди 4 години

А, 22 пишеше неща ,които няма да се харесат на привържениците на ком. идеята , според тях Албиона е пред пропадане ,реших с очите си да видя този процес - ами то се оказа ,че те още преди Брекзита имат изгодни договори с Китай , Бразилия и Индия от мъка ингилизите и в празничен и в делничен ден киснеха по кръчмите ще си позволя "еснафски" сравнение като коледни сладки за 1паунд , тук под 10 пв може да си купиш бок..лу.ци , корнфлийкс от 750 гр за 0.90 пенса - тук за 6 лв и много други неща

21

Край

преди 4 години

Народ дето от държава колкото България е спечелил всичко което може да се спечели в тоя свят не е за подценяване. Можем да ги мразим защото и те не ни обичат но не успехите им не можем да отричаме - най-малко ние българите.

20

Край

преди 4 години

Англия е метрополията на англоговорящия свят - пазара му е достатъчно голям ресурсите и хората му също. Съберете САЩ, Канада, Австралия Нова Зеландия, и прибавете Индия - не им дреме много че губят българския пазар. Последно кога си купихте английска стока.ЕС е доминиран от Германия и Франция и това не се харесва на англичаните. За капак ние искаме Мария Габриел да им управлява младежта и иновациите. Може ама в друг живот.Подозирам че ще си договорят много изгоден развод.

19

Анонимен

преди 4 години

евроейския съюз е създаден с цел свободна търговия защо да не може? защото *** долни великия европеец няма да може да строи къщи за гости с парите които британците внасяха в евробджета ли?

18

Анонимен

преди 4 години

До Тепърва щеПо вероятно е това да случи тук.

17

Анонимен

преди 4 години

Като начало засега на обикновения англичани му се отразява добре, повиши се нуждата от работници, демек по високи заплати повиши се и минималната, и не му дреме че икономиката му е в спад и на милиардерите им им пада годишната им печалба, икономистите са друга бира, те трябва да обяснят на милиардерите защо нямат супер доходи.

16

Анонимен

преди 4 години

До 16Най-голямият пазар на ЕС е Англия, бре зелко.

15

Анонимен

преди 4 години

Няма как да излезеш от големия пазар на ЕС и да те чака благоденствие. И национализма настрана, но свободното движение на работна ръка е още по-важно и от пазара. Германската икономика щеше да е далеч назад, без няколкото милиона мигранта.

14

Анонимен

преди 4 години

На тото ли играем или на Новогодишни пожелания?Мене ме интересуват по-добрите времена за България,а не за сипаничавите!

13

Тепърва ще

преди 4 години

става зле там. Наводнения, бунтове, етнически сблъсъци, фалити. Всичко това предстои да го видим. До 2026, който не се прибере в България, после и да иска ще е невъзможно!!! Запомнете го!!!

12

Анонимен

преди 4 години

НЕ!

11

Анонимен

преди 4 години

До Дел Пиеро 7Всеки български шматарок плаши гаргите и се опитва да скрие язвите върху ритания си *** ама по сурата му се вижда че умира от болка!

10

Анонимен

преди 4 години

Ъхъ!В САЩ името Мохамед влезе в първата десетка, а Англия още миналата.С лондонски кмет и двама министри от Азия, ги чака един "запретнат" по мюсюлмански,с разширени вени...