130

Военен

преди 4 години

До АнонименБойко Борисов не е по-добър. Поради тъмното си криминално минало, е съгласен на всичко! България вече няколко пъти я е продал. Тези американци за какво ще го виждат? Ами ще ви кажа, трябва им нова база за излитане на техни самолети и той ще им я осигури за предстоящата война. Виждал съм документите и знам за какво става на въпрос.. Какво го чака бедния български народ, само той си знае...

129

Анонимен

преди 4 години

Иван Михайлов се е доказал като българин и едва ли се нуждае от някой македонист да определя какъв е и за какво се е борил.Гоце Делчев също не се нуждае от някой да му казва какъв е по народност и за какво се е борил.Цитатите от романи,които използваха македонистите и му слагаха думи в устата,които не е казвал са нагледни примери за лъжите ,с които си служат македонистите.Кървавата Коледа е нагледен пример за геноцид срещу един народ и неговото насилствено отродяване от корените му.

128

48

преди 4 години

Пиши на български...българско ме*кереИ връщай паспорта

127

Анонимен

преди 4 години

ВМРО не съществува от 1934г.Това е революционна организация,а не партия.Нито българското, още по-малко северно македонското ВМРО са легитимни наследници на организацията.Събрали се *** и Пульо и регистрирали партия в съда и готово,има такава партия,но тя не е никакъв наследник на нищо,нито на устав,нито на цели,нито на архиви, нито са избрани от легитимни конгреси.

126

Анонимен

преди 4 години

След три години. Сталин се досеща , че Г.Димитров ще избяга от СССР и убива на лечение в СССР. Тито му отказва да се срещат и остава жив.

125

48

преди 4 години

Статията е за всички българи дето ходят да ядът плЕскавици в Димитровград и викат на сърбите "брате"

124

Червени вампири

преди 4 години

Ванче Михайлов българските комунисти щяха да го убият, ако беше в България. Или поне щяха да го предадат да го убият скопските. Абсолютни антибългарски *** са нашите комунисти. Чист късмет си е, че Тито и Сталин се скарват и ни се разминава придаването на Благоевградски окръг на "Македония". Щяхте да ходите на ски в Банско на мук. БКП - 120 години национални предателства.

123

Кънчо Мисирков

преди 4 години

Ванче Михайлов като беше толкова голям борец за България,защо не прекара живота си тук в България,а в Италия...??? ВМРО винаги са се борили за независима Македония.Нашето измислено ВМРО е сбирщина от крадци,ченгета и псевдо/квази/патриоти.Общото между България и Македония е само Отоманската империя.

122

Анонимен

преди 4 години

През тази година сталинисти, комунисти, лъжепатриоти напират за власт. Тито е вече ориентиран да прави федерациа с България. извън СССР . България е окупирана.

121

Анонимен

преди 4 години

Намерече и прочетете в Гугъл дневникът на Менча Кърничева,другарката в живота на ,,Ванче'' Михайлов.Ще ви се изяснят много неяснотии,кой ,защо и за колко е продал България на Коминтерна.Истината е че никой от тези всичките предатели е доживял бял ден.Историята ги е погълнала заедно с потомците им.Неведоми са Пътищата Божи!За всеки му,заслуженото.

120

До анонимен 125

преди 4 години

Глупости. Югославия е искала да спечели Македония като ги накара да ни мразят. И за няколко десетилетия са успели. Това е било част от тяхната цел, да няма българи.

119

Анонимен

преди 4 години

СССР стой зад организацията тези кланета в началото на януари на Балканите Изпълнители са местни бандити - комунисти.Правилно е било всички изпълнители на кланетата да бъдат осъдени от местните власти и обесени нагоре с краката,но това не се е случило ! Сагата която отскоро е в медийте се подклажда от правоприемниците на СССР с основна цел-да стовари вината за кланетата местните комунисти и да насочи балканските народи един срещу друг с цел да попречи на на интеграцията в ЕС и НАТО.

118

Анонимен

преди 4 години

Фамилията Станишеви са родом от с.Щука.Прочетете за бащата на Сергей (Димитър Станишев)Станишев и ще ви се изяснят много неща за днешна Македония.Коминтерна си е жив и здрав в Европа.В днешни дни новата федерация на Балканите вече е зачената.Първи са Сърбия,СевернаМакедония и Албания.Коя ще е следващата държава в състава и,е въпрос с лека трудност.НоватаТ(а)ръба ще ни обедини.

117

ДНЕС И УТРЕ

преди 4 години

С тези напомняния уж за добро и с коментарите по тях блъскаме дъното като нация .То да се помни добре ,но нали така се "запичаме" от към любов и единение с народа СИ бе хора българи.То ни стига омразата и ненавист по единично дето я сипем из целия потрошен живот-то не са пътища ,не са болници не са училища ,не са дни без страдание и болка .И още ей така на дата да си докараме .Спрете да цапате със стара кръв дните на хората .Оставете душите да почиват ,споменете делата и силата на духа .

116

Кантората

преди 4 години

Тогава какво се натискаме толкова да ги вкараме в ЕС , да подписваме договори за добросъседство и т. н.Те ни мразят , ние ще им обясняваме че не е хубаво нещо омразата .....ха ха ха.Е такава тъпота няма в никой народ.Жалко за смелите ни войничета и офицери.Големи и славни победи и накрая с подвити опашки се прибираме. Пребити ,убити , унизени. Това няма обяснение. Щом си тръгнал да воюваш при това жънеш победи , значи довеждаш до край битката и превземаш каквото си извоювал с кръвта и живота

115

Каба Метю горския

преди 4 години

*** е имало,преди, има и сега,ще има и в бъдеще

114

Анонимен

преди 4 години

От македонците ше чуеш само простотии - някой им избивал партизаните... Партизаните според Женевската конвенция са терористи и подлежат на изтребване.

113

Анонимен

преди 4 години

Не е Божик, а е по-скоро Божич.Това накрая е нещо между кь и ть.

112

Анонимен

преди 4 години

Никога не е имало нито македонски език нито македонска нация.Сегашна Македония е проект на Коминтерна.Това фактически са две български области( Пиринска и Вардарска)Братя Миладинови още преди освобождението от османско иго са имали българско самосъзнание.И този факт е достатъчен,за да се докаже българщината и в двете области.Аз и сега се чудя,защо днешна Македония се нарича Северна,след като тя си е Вардарска Македония.Днес СССР не съществува обаче Коминтерна си е жив в Европа.Станишко му шеф.

111

Калеко Алеко

преди 4 години

Така е по това време в самата България комунистите избиват десетки хиляди българи несъгласни с идеите на кремълските постановчици и ако говорим за антибългаризъм, трябва да посочим и заклеймим другарите заченати на Бузлуджа, които взривяваха църкви, извършваха политически убийства и диверсии с/у България, а на по-късен етап преминаха към директен геноцид над българско население, отказало да се порушофиличи ... !!!