21

Анонимен

преди 4 години

"Суха зима и пресъхващи водоеми държат засега близо 400 000 българи на воден режим"2 милиона българи, които живеят в столицата имат много пари и харчат всичко на поразия държат тези 400 хиляди на воден режим. Природата си знае работата. Нищо в нея не се губи.

20

Екотерорист

преди 4 години

Да бе ние си измисляме някакъв климатичен апокалипсис, и той не *** на вратата, просто малко я прогаря, малко и килима замириса и почна да пуши. Но нищо, кво толкоз пак ще сме си добре, не ни засяга изобщо ;-))!

19

До 18

преди 4 години

Така е, но извода ще го направят бъдещите поколения, не ние - един ден те ще се превиват от смях, с тези екоталибански простотии, както ние днес осмиваме средновековния религиозен фанатизъм.

18

Анонимен

преди 4 години

До 14 и 15Нека сме живи и здрави още някоя друга година и ще ни се наложи да разберем. Даже може и да почнем да си правим изводите, макар и следварително...

17

el_barbudo

преди 4 години

Бие аларми от позицията на един пеликан зинал да пълни огромна гуша.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15От електората на Радев е. Тези които много обичат да им говорят колко са зле, какви са нещастници и как скоро ще стане още по-зле.

15

Анонимен

преди 4 години

Кой е този Кондарев? От позицията на какъв ми бие аларми?

14

Анонимен

преди 4 години

До ЕкотерористИ как точно човечеството е застрашено от този измислен климатичен апокалипсис?

13

Анонимен

преди 4 години

До баба мараДа ще спрем всичко, направо да лягаме и умираме, аман от секта деграданти като теб. След като искаме да стопираме климатичните промени един път завинаги, трябва да инвестираме в сериозна наука, да намерим начин да контролира климата, да измислим глобален механизъм за контрол на климата, да имаме тотален контрол върху средата в която живеем. Но не това е целта на зелените сектанти, целта е да се облъчва обществото, да се извличат финансови и политически дивиденти.

12

Анонимен

преди 4 години

Науката казва - щом популацията се увеличава, значи околната среда е оптимална и екосистемата функционира добре. Напоследък, колкото повече се "променя" климата, толкова повече хора има. Че на всичко отгоре и качеството и продължителността на живота им расте. Какви други аргументи ви трябват господа невежи?

11

Екотерорист

преди 4 години

Хайде направи избор дали говориш за промяна вследствие на катаклизъм или постепенна промяна. Ако говорим за катаклизми, живота се приспособява, но това се отнася само за оцелелите видове. А човека със сигурност няма да е такъв.

10

Анонимен

преди 4 години

До смокНяма сериозен учен който да говори за климатичен апокалипсис, няма такъв, измислените секта учени на Грета, който всъщност са НПО шамани, нямат нищо с науката. Науката се основава на разум и логика, тук те липсват изцяло! Има промени, и какво от това? Кога не е имало климатични промени? Земята я има от милиарди години, екоталибаните хвали 70-80 години, изопачават фактите, драматизират всяко прородно бедствие, завъртаме се в един кръг от налудничеви простотии.

9

Анонимен

преди 4 години

Човечеството никога не е живяло в такова благоденствие, значи каквото се е променило е за добро. При това от ден на ден става още по-хубаво. Не знам защо някои луззъри реват.

8

Мн

преди 4 години

Съскането на водещата...

7

баба мара

преди 4 години

спрете застрояването между блоковете спрете да сечете дървета а насадете новиспрете дизеловите коли вместо да им вдигате данъка и старите коли над 10 годинине е необходимо всички да идват в софия а другите раиони да пустеят

6

Анонимен

преди 4 години

Тази плоча вече се изтърка. Климатът се променя, променял се е и ще се променя.

5

Анонимен

преди 4 години

До ЕкотерористАбсолютни глупости, ама тотални секта простотии. Няма такова нещо като точно определена продължителност за която да се случат определени промени! Избухва мега вулкан, климата се променя от днес за утре, това са нормални нещо, случвали са се може би милиони пъти и живота не просто е оцелявал, той процъфтява. Това че някой вид измира е повече от нормално, нарича се еволюция! Ние имаме късмета да живеем в период на прекрасен климат, в миналото е има много по-тежки катаклизми.

4

смок

преди 4 години

А некой чувал ли е, че имало няколко ледникови периода?Всичко се променя, живейте си живота спокойно.

3

Екотерорист

преди 4 години

Седни си на парниковите газове и почни да разсъждаваш. Света който познаваш вече се променя и няма как да го спреш! Нормално е промените, които отричаш да стават за хилядолетия, а живота да се приспособява. Настоящите промени се случват за по-малко от 200 години.

2

Економистка

преди 4 години

С една дума - Ще ви на*чукаме нови данъци за да си караме яхтите и да ви се присмиваме на липсата на акъл. Подготвят населението за новите данъци със такива брътвежи и едни хора ще направят големи пари от безумието на тълпата.