498

Анонимен

преди 4 години

Аз това знам, че парламентът на Ирак гласува американците да си ходят, на погребението на ген. Сулеймани се събраха два милиона иранци, Иран не е Сирия, нито Либия, а доста по-едра риба, Макрон и Меркел действат напрежението да спадне, немските политици казват, че съотношението на силите в Близкия изток след убийството на Сулеймани се е променило в полза на Иран. Плюс това балкански поток си е български и от него ние ще печелим от транзитни такси, а между Европа и Русия не може да се постави стена, само и само да се угоди на психобесните.

497

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатана теб ти е нужен мозъчен хирург,кукло,не "ПроСоТо"!..Или поне психотерапевт....макар че както казва Х. Петър:-"Капа се купува,ама ум не може"..Но ти си "ПИАРКАТА" на банкянското Чудо,действай!...Зер ще бъде много лошо,ако та изфърлат и фанеш да си вадиш леба по магистралите..

496

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, 550 коментара нацвъкали руските ***-шиити:)))))))))))))))))))Смешна работа..... Бай Дончо ще ги оформи всички:))))))))))))))))))))))))))И да допълня, на Боко руската тръба няма да стане скоро.

495

ПроСоТо

преди 4 години

па и друго требе да е ясно,ама едва ли..-Конфликта НЕ е САЩ-Иран,а ИЗРАЕЛ-ИРАН!!!Просто евреите използват лукавството си,"ШЛИФОВАНО ДО БЛЯСЪК ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ", да насъскват другите едни срещу други....но,щом могат,нека го правят!..."Прости държавници-подчинени държави"..

494

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименна въжето увисна един от двойниците на Саддам,душо!....както и ДУБЛИКАТ на Сусама Бин Латен беше фърлен в морето!с иранците малко по-ръбеливо стоят нещата..Не че на си "плюли в пазвите" и с тях ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ,но тук работите са по-други..

493

Анонимен

преди 4 години

То и Садам Хюсеин голем го вадеше на САЩ ама ако не ме лъже памета увисна на въжето.

492

Анонимен

преди 4 години

"Колко е силна армията на Иран и може ли да победи САЩ?" ...... зависи. Никой управник не иска да му връщат войниците му в кофчези и никоя майка не иска да загуби сина си във война!

491

Анонимен

преди 4 години

До 539 Чебурашка - Четири години вече никой не може да докаже, че руснаците са свалили малайзийския самолет, но има много улики , които клонят към украинците. А в Сирия ти първо направи сметка колко мирни сирийци загинаха от приятелския американски огън и колко болници бяха бомбардирани, преди да направиш сметката за руснаците. Точно благодарение на руснаците джихадистите в Сирия и Близкия изток бяха тотално унищожени и това е тяхна заслуга, колкото и на някои да не им се харесва.

490

ист

преди 4 години

Армията на Иран е силна колкото беше армията на Ирак.При една война срещу САЩ, Иран ги очаква съдбата на Ирак.Сега подкрепата на терористи от Иран, много прилича на иракската политика преди войната.

489

Чебурашка

преди 4 години

До AАко беше българин нямаше да сравниш ликвидирания терорист с Левски и Ботев ь. Единствено русофил би направил подобна гавра с българските национални герои!

488

Анонимен

преди 4 години

И Рим,и Монголия,и Ал.Македонский,и Наполеон,и дядка с мустака,и Османците- все големи майстори бяха..Историята ги помита с лека ръка.Така и сега.Всички войни са гадни,няма добри войни.Най-гаден е онзи,който ги поръчва.Човек жесток и алчен,без красота в ума.Разруха,кръв,смърт хранят сърцето му.По-добре лош мир от добра война.Толкова мъка има в този свят,не ви ли стига?Утре ще почука и на нашите врати..

487

A

преди 4 години

До АнонименТой е защитавал своите, както Ботев, Левски и др, са защитавали бълг. сиромаси от чуждия заробител.

486

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименТочно русофил да говори за убийства на деца и свалени граждански самолети е малко пресилено. Само в Сирия соколите та Путин избиха над 6000 сирийски жени и деца. А в малайзийския Боинг, свален от руснаците загинаха 298 души.

485

A

преди 4 години

Въобще не ме интересува кой ще спечели.Интересува ме какво ще стане с Б-я, ако тази маса тръгне към Европа.Е, тогава САЩ няма да има нужда въобще да произвеждат онези самолетчета ( не, че те имат намерение да ги произвеждат), щото няма да има държава-правоприемник, който да ги получи.

484

Комаров

преди 4 години

До АнонименИранците не са ли в Азия?

483

Анонимен

преди 4 години

До Трън ВеликиНасрал си се ти от възторг, че твоите военопрестъпници с раираното знаме може да убият много невинни хора. Това го могат! Преди няколко години свалиха ИРАНСКИ пътнически самолет с 270 души, от които 40 деца! Тази цифра припомни Рохани на Тръмпулняка! На янките не им стиска да направят истинска война срещу Иран. Той има два пъти повече жители от С.Корея, 7 пъти по-голяма територия и е добре въоръжен. Голям пердах ще падне! Ще има кораби, които ще станат част от литоралния пейзаж

482

бай Вълчо от Хисаря

преди 4 години

Абе ,то американците имат високи и още по-високи технологии ,ама 11 -ти още го помнят.Та, да си дойдем на думата! Яко ще захапят дръвцето сега.Щото има хора които са се клели да отмъстят.И тези хора хич не си поплюват. Дано България не влезе в тази криза.

481

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 528Вече два дни, откакто ти обясняват, че иранците не са араби, а арийци! Но ти не вдяваш! Плоскочел, плоскоглав, простоумен!Знаеш ли как е на персийски брат? "Барадар", почти като brother, Bruder! А шахът им се казваше Мохамад Пахлави АРИА Мехр. Два пъти съм го посрещал, по задължение! Хубавец, но убиец! Избиваше комунисти, но се влачеше при бай Тошо!

480

джо

преди 4 години

Чета коментарите и ми става жалко. Много хора си представят войната, че едните ще стрелят от космоса а другите ще седят и гледат. Иран са голяма държава, щатите могат да развият офанзива ,но нищо повече. За да ги държат из късо ,както в Ирак , трябват съюзници и пушечно месо. След краха в Ирак, кой ще прати войски в Иран? За какво загинаха нашите момчета в Ирак ? за демокрацията?!.... де я???

479

Анонимен

преди 4 години

Цру пак се е опитало да създава безредици нищо ново. Няколко сороосоида стъпкани, жалко че тука още ги траем.