48

Анонимен

преди 4 години

Убийството си е убийство.

47

АнонимеН

преди 4 години

ДАНО ДА СЕ ПОЧНАТ ЩОТО С ЕДИН КУРШУМ ЩЕ УДАРИМ НЕ ДВА А 3 ЗАЕКА !ИРАН ЩЕ СЕ САМОИЗЯДЕ НО МЕЖДУВРЕМЕННО ИСРАЕЛ И САУДИТСКА АРАБИЯ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ ДОСТА ДОБРЕ!

46

Анонимен

преди 4 години

Ами утре,ако някой фърли бомба предизбелелия хаус,тръмпи,как ще реагира.Не ,че съм подстрекател но питам.Преди прихванаха един невидим самолет и го приземиха ,като в софтуераму пошушнаха - свой.Та, дроновете едвали са им чужди.

45

коджа сикли

преди 4 години

бай дончовците много нервни нещо,от кокво се притеснявате?

44

Анонимен

преди 4 години

Ей чаршафосаните терористи брадати , и техните лакеи в сайта, бай Дончо каквото каже го прави. Внимавайте в картинката , защото камък върху камък няма да остане от великата ви шиитска култура. Велика беше , когато бяхте Перси , сега сте брадати дяволи. Защо нападнахте американското посолство ? Яжте го сега с топките, и бай Дончо си спазва обещанието.И не забравяйте , че е президент на Сащ и Израел , а вие ден не е минало да им се заканвате.Американец няма да влезе в Иран, но ще ви бомбят нонстоп

43

Анонимен

преди 4 години

Виц за ситуацията и боя(за тези дето не го знаят)Вуте вика:''Пено знаеш ли какво е ситуация?''Пена вика:''Не''Вуте:''Ами каня аз една мадама,почваме се тук в спалнята и в този момент ти се прибираш, и ни виждаш.Е това е ситуация!''Пена:''Ааа разбрах!Значи каня аз един господин тук,почваме се в спалнята и ти се прибираш,а това е ситуация''.Вуте:''Ееее Пено,не бъркай ситуацията с боя!''Та същато е между САЩ и Иран.

42

Анонимен

преди 4 години

По света има хора ,като този генерал на снимката,които се правят на бабайти и мислят ,че са недосегаеми!Грешка!Над тях има световен полицай който вижда всичко и както в америка полицай отстрелва всеки въоражен престъпник,така и световният полицай е длъжен да отстреля бабайта и да въдвори нужният ред!

41

Анонимен

преди 4 години

Последно, персите не са араби.Малка грешка мр президент.

40

Анонимен

преди 4 години

Това убийство е прецедент в дипломацията, САЩ отвори кутията на Пандора.--------Това ми е любимата опорка на руските тролчета. Всеки път вият и кълнат "Еей, какво правите бе! Отворихте кутията на Пандора бре!". Кутията отворихте, бре! На Пандора кутията! Това треа да е неква мноу специална кутия...

39

Анонимен

преди 4 години

забравили сте великата македонска армия, прекръстена на северно за прикритие!чч

38

Анонимен

преди 4 години

На този свят има и ***

37

АнонимеН

преди 4 години

ДАНО ИМА КОНФЛИКТ , ЗАЩОТО ГЛАВНИЯ СЪЮЗНИК НА ФАЩ Е ИСРАЕЛ :DПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ИРАН ИМАТ ПОНЕ 1 ЯДРЕНА БОЙНА ГЛАВА ИЛИ НЕЙНО ЯДРЕНО ПОДОБИЕ КОЕТО ДА ПРАТЯТ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ОТ ИСРАЕЛ :DИРАН ИМА ТВЪРДЕ МНОГО ВРАГОВЕ И ПЪРВО ЩЕ СТРЕЛЯ ПО ИСРАЕЛ ПОСЛЕ ПО САУДИТСКА АРАБИЯ И ДА НАС НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНО ОСТАНАЛО :D

36

Анонимен

преди 4 години

Много точно казано.

35

Анонимен

преди 4 години

Нещата са като вица за ситуацията и боя.Значи когато държавния глава на САЩ нарежда да се натисне едно копче и някой на 11 000км умре е терорист.Ами ако аятолаха натисне копче и някъде умре някой американски генерал и го обяви за терорист?Е какво е?То и Левски за нас е герой а за турците терорист.Историята се пише от силния на деня,а дали е така?

34

Момоа

преди 4 години

При магьоснику сулеймани всичко е точно без измами. Бац и при алах :)

33

Хм!

преди 4 години

А убитото генералче да не би да е било на байрям в Ирак, начело на военна колона от главорези? Каквото е търсил, дали са му го.

32

Т.Шак

преди 4 години

Тръмп бил терорист в костюм, защото прати един терорист в униформа при аллах. Ами добре. Местя си го в другия крачол.

31

Анонимен

преди 4 години

Иран си мисли, че като е назначил един терорист на държавна служба и му е дал генералски чин, та Тръмп ще го чака да му събори "Trump Tower", за да го пречука след това !

30

Анонимен

преди 4 години

Чебурашка, добре че ти си най-големия българин (сарказъм)

29

Анонимен

преди 4 години

Изгониха ли бай Дончо сега от Ирак? Който си е глупав, никой не може да му помогне.