346

Анонимен

преди 4 години

До До 375... ами, ако беше прочел нещо за този генерал докато му пишеха некролозите щеше да разбереш "защо", но чукча писател, чукча не читател.

345

Анонимен

преди 4 години

До До 366Хахахахаха. СА са създали опозицията в Сирия. Къде го прочете това, дечко? Асад е наследствен управляващ и такава опозиция е имало срещу репресиите още на баща му, който е дойде на власт след преврат. Той е алавит, които са клон на шиитите. Сирия е с 75% сунитско население и идеята че ги управлява малцинството е достатъчна за съпротивата. Лелелелеле, неграмотници

344

До 342

преди 4 години

Никак нямаше да плъзнат.Защо ли?Защото Садам ги държеше здраво не им даваше да се фанатизират по негово време религията не беше на мода, докато не дойдоха ХамериканцитеЗащо ли ?Защото Кадафи също не позволяваше да има фанатици и ги държеше докато не се появиха Хамериканците.Същото важи и за Асад,Давам ли ти отговор на въпроса

343

Анонимен

преди 4 години

"САЩ опитаха с диалог"Диалог от типа "ей ***, праиш кот ти каа, щот ща нашляпам", в класически говедаростански почин.Горното накратко за сащисаните минава за дипломация.

342

Анонимен

преди 4 години

До До 351Нека ти го обясня маскимално просто: нападение на Посолство с оръжие се води военен акт срещу държавата на която е посолството. Състояние на война, така че приказките ти за международното право, знаеш какво можеш да направиш с тях. Светиха му маслото на "митичния" генерал, и атаките спряха. Що така?

341

Анонимен

преди 4 години

Браво на Тръмп!Това не е оня меккушавия Обама

340

Анонимен

преди 4 години

Нападали са посолството на САЩ и после се оплакват ?Защо бе, това да не ви е пияннската русияя?Това са САЩ, няма да ви позволят да ги дразните!

339

До 351

преди 4 години

По отношение нападението на посолството също има нарушение и никой не е казал че няма, всеки който влезе в посолството действията му се съдят според законите на държавата чието е посолството, на практика всички са подсъдими на американската система, това е индивидуално за нарушителите, държавата приемник на посолство е длъжна да подсигури максимална защита.

338

Анонимен

преди 4 години

До САЩ са велики!Скоро и другите, но Венецуела точно сега си има по-големи проблеми ЩОТО една от най-богатите на петрол страни в света ИМА КРИЗА ЗА БЕНЗИН, и не им е до това. Северна Корея така или иначе правят каквото им каже умопомрачения им диктатор, а Куба, Куба са прекалено заети да пафкат, за да им пука за каквото и да било.

337

САЩ са велики!

преди 4 години

Трите тиранични държави се оплакват от САЩ :))Що не привикат и Куба, Венецуела, Северна Корея ;)

336

Анонимен

преди 4 години

До До 351Изборявай изброявай, има достатъчно място. "Процедурни" нарушения? ХАХАХАХАХА. Не чух да ми отговаряш, как се класифицира нападението на Посолство?

335

Анонимен

преди 4 години

До До 357Саудитска Арабия не се занимава с подривна военна дейност с цели Западни посолства, тъй че не е интересна за Западния свят от тази гледна точка.

334

Анонимен

преди 4 години

До До 352Ако си направиш "справка в Гуглето" ще видиш и че в Руския парламент има многопартийност а в Русия демокрация, но цар Путин си е цар и никой друг не може да диша, че току виж го сполетяла съдбата на Немцов.

333

Анонимен

преди 4 години

До Изгърбич ЗадвратянЕ, тогава Бойко ще е виновен, разбира се, или американското разузнаване което СЪС СИГУРНОСТ ще е виновно за това какво прави този офицер там, но да не ти пука, русофилите са превъртели от злоба, и вече не подбират кой да подкрепят, стига да е срещу американците

332

Анонимен

преди 4 години

До До 346"Религиите са в сблъсък от векове, но да катализират този сблъсък е необходима война". Абе, вие четете ли си нещата които пишете преди да ги постнете? Тва горното няма смисъл. Сблъсъкът СА войните. Лелелелеле. Войните са резултат от идеологиите, а не идеологиите на религиите да се проявяват чак когато има война. Това е материал за 5 клас по История.

331

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

представям си аналогична новина: български офицер от ГЩ, убит на турска територия, след като организирал нападение срещу руското посолство. интересни ше са ми опорките тогава.

330

До 351

преди 4 години

Нарушенията са 13, от които 6 са процедурни нарушения. Няма да ти ги изброявам защото няма място. Но в Интернет можеш да ги намериш,

329

реалити

преди 4 години

ако се затрият сашт и еврейското племе на света ще настъпи мир ще изчезнат коварните болести вируси и терора

328

Анонимен

преди 4 години

До Да 352"Съжителстват" толкова колкото в Израел "съжителстват". Водещата религия използва останалите за своите си цели защото й е по-изгодно да ги има и да ги използва отколкото да ги няма. Факт е, че Аятоласите са ислямистки режим с радикални клонове пръснати по целия Близък Изток. Нищо не бъркам. Разделението върви по линия сунити срещу шиити и няма нищо общо с това кой колко приятелски е настроен към други религии. Неграмотници сте, но по-лошо е, че сте вероотстъпници

327

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

До Кой прав кой криви как ще се разплатиш бе льольо, ше ги пингваш до смърт ли?