125

Со кротце и со благо

преди 4 години

От по-долните коментари излиза,че Иран,Русия и ха . арските евреи са в съюз!Еее..те такова дървено желязо още не бях виждал. Вярно е,че Путин со кротце,со благо и со малце кютек опотомява ха . арите в Русия да са лоялни граждани. С някои от тях му се получава,с някои не. Американците имат същите проблеми с техните се . ити - уж са съюзници и приятели,ама на Израел не му и трепва окото да шпионира ментора си. Ха .арските евреи в Русия са факт и Путин не мисли да ги направи *** като Хитлер

124

от ВВС

преди 4 години

Тази статия ми звучи като да има и Брекзит или да няма. Да бъде твърд, мек или по . . .

123

Анонимен

преди 4 години

Разчетите са скок на цената на суровоят нвфт. свързаният спад на курса на уса $ увеличаване на износа на стоки от уса. Това са сметките.Оставете политиката .

122

Поручик Балканец

преди 4 години

Иран е:1. Тоталитарен диктаторски строй построен върху мюсюлманския шериат;2. Генератор на тероризъм;3. Абсолютно чужда за мен култура;Моята Цивилизация е Западът, понеже:1. Западът е Християнски;2. Начинът на живот на Запада е моят начин на живот;3. Културата на Запада е културата на моя Народ;4. Културата на моя Народ е интегрална част от Западната култура. И затова в този конфликт съм на страната на Запада.

121

Анонимен

преди 4 години

Та, товарищи мурзиляци. С колко ли тона наглост сте отвътре, за да ми обяснявате по форуми, че убития е мега борец за моите интереси, след като той първо не е бял, второ е мюсюлманин и трето е приятел на хазари. Вие наистина ли сте толкова побъркани, че да ми обяснявате, че приятел на Русия, в която всички пари са в ръцете на хазарите и чието правителство е в техни ръци, е някакъв невероятен човек, чието убийство е лишило човечеството от нещо безценно??? Я се застреляйте!

120

Анонимен

преди 4 години

Та така и така стигнахме до Сърбия. Нещо, което най-случайно ви е убягнало от вниманието. Даже е избягало, мисля аз. За да може Сърбия да получи руска военна помощ, се наложи правителството на Сърбия да клекне и да приеме закон за реституция на еврейските имоти. Става дума за едни чудни имоти в едни европейски квартали в Нови Сад, а и в други градове. Много сърби бяха бесни. Но такава е цената на руската жидообич. Обич без краекожия и с вашите пари, друже.

119

Анонимен

преди 4 години

Моме, много си досадна.Както мъдро е казал нашият народ - когато човекът е т ъ п, проблемът е за другите!

118

Анонимен

преди 4 години

На този фон на тотално путинско лицемерие и жидовщина сте тръгнали да му обяснявате как някакъв опукан *** е светъл образ в борбата със световния империализъм (щото Русия е с плоюта на Микронезия на картата). При това опукания е този, който през 90-те пращаше в Босна ***, който гледаха с очите сърби и хървати докато им режеха главите и ги изнасилваха. Но иначе вие сте приятели и на сърбите, да! Когато ги убива НАТО сте им приятели. Ако ги убиват приятелите на Путин ... тишинаааа.

117

100 долара и готово

преди 4 години

"руснаците", разбират само от Бой. Пореден шамар за тях. Ще цитирам Легендарният Мохамед Али: - " Руснаците изглеждат така, сякаш ги водят на електрическия стол".

116

Анонимен

преди 4 години

И понеже имаше мурзилски вой за майдани. Ах, тези майндани! Всичко, което се случи на Украйна беше заради това, че там има национализъм и украинците искат да живеят в държава, която се управлява от украинци. А не от ***. Я да видим кой ли е "координатора" на сепаратистите в Донецк и Донбас... личният приятел на Путин Борис Шпигел (каква велика руска фамилия само). А кой действа вътре в Украйна от името на Путин ... другарят Игор Коломойски (и той е чист ариец!). С георгиевски ленти и двамата.

115

Анонимен

преди 4 години

За да вкарам в тежки финансови разходи компаниите на форумните мурзилища и да си строшат пръстите от писане ще добавя, че Путин постоянно говори за Русия като за многоетническа държава. Не, не руска държава, а многоетническа. В Москва белите хора са малцинство от доста време. Но никой не говори за това, защото говорещите са на заплата от еврейски фондове през руската ФСБ. Вие за колко руски националисти сте чували? Щото никой не е чувал. Те са по трудовите колонии.

114

Анонимен

преди 4 години

За българските обожатели на кремълското жидоджудже мога да кажа, че той продаде оръжие на Иран, което може да бъде използвано срещу всеки, но само не и насочвано срещу Израел. Коментарът е излишен, нали? Явно те не са забелязали, че един от най-близките съветници на Путин е равин Берел Лазар, който е от най-мрачната хасидска секта Хабад Любавич. Очевидно го съветва как да освободи България от НАТО и капиталистическия гнет или световния ционизъм. Даже получи ордени.

113

Анонимен

преди 4 години

Една много интересна и показателна информация. Русия е единствената страна, в която една книга е забранена два пъти и то по управлението на Путин. Ще питате е как така два пъти и коя е книгата. Книгата е на Валерий Емилянов и се казва "еврейския нацизъм, сталинизъм и азиатския начин на производство". Защо е забранена два пъти? Явно защото веднъж обижда етническия произхода на Путин (какъв ли е той по майка?) и втори път обижда същия този произход на олигарсите около него.

112

Анонимен

преди 4 години

Също така, прави впечатление, че руските мекерета по форуми и медии непрекъснато изграждат образа на Путин като едва ли не спасител на християните и белите хора. Само да напомня, а и може да проверите в Гугъл съвсем лесно, че Путин е враг номер едно на всички националисти, най-вече тези в Русия, а при неговото управление за 20 години за изградени над 15 000 джамии. Няма да говоря, че цензурира всички книги, в които се посочва как евреите от НКВД са избивали хора в Русия и Украйна.

111

Анонимен

преди 4 години

Интересното е и другото. Русия продава на Турция оръжие, което може да се използва и срещу България. Каква е реакцията на предателите по форумите, които заслужават цялото им семейство да бъде избито по особено жесток начин? Познахте - или няма реакция, или тя е одобрителна. Същите тези предатели очевидно никога не са поглеждали Туитъра на лидера на Иран и приятел на хазарина Путин и не са виждали лъхащата от там пропаганда срещу белите хора. Какво да ги правиш - патриоти.

110

Анонимен

преди 4 години

Чета, че разни с липсващ мозък чакали хазарина Путин да дойдел да ги освобождава. Явно постояването на руска база в Камчия е част от тази освободителна дейност. Пита се следното - след като вече 50% от наборниците в армията на Русия са мюсюлмани, след като сред офицерите в тази армия процента мюсюлмани расте и е над 20%, след като хазарина обяви, че Русия е част от ислямския свят - как точно ще изглежда това освобождение? Сигурно ще включва сюнет като за начало?

109

xe xe do 157

преди 4 години

абе бай ***, откога взе да разбираш от сащ бре, кои са "интересите" на народа бре - религията, фанатизираната до оскотяване религия, това ли е интереса? Я виж на снимките жените бре, опаковани повече от саудитките, вдовицата на тоя видя ли я. Ама аз помня иранки от 60-те с презрамки и къси роклички. Колко сте кухи край няма. Сащ ги оставиха тогава и къде са сега иранците? Какво точно правят те в ирак, 80-те водиха война и трепеха кюрдите.И не мешай демократи сащ с републиканци сащ, вземи влезни в час че се не траете с тъпните си, я си вижте надупените управници тогава гледай сащ..

108

axa

преди 4 години

ето кой седи зад майданите, ето кой ги ръчка тия хорица- обонговци, клинтъновци и всякаква демократска *** финансирана от сорос, гейтс, амазон/бесос, дълъг списък, зор ви е не сащ да се махне а конкретно Тръмп и републиканците че ви обърква игрите и да дойдете после вие демократите.А тия наивници дет въ слушат шъ гризнат дръвцето, за тях нищо.

107

Анонимен

преди 4 години

До xe xeАлоу, а случайно да ти минава през ум, че САЩ се намират на другия край на земята и хората просто си защитават родината от тяхната инвазия? А да знаеш, че САЩ и УК направиха преврат 1953 в Иран и сложиха марионетно правителство там, което действаше в техен интерес и против интересите на страната си? После имаше революция и правителството се смени с избрано, обаче американците не мирясват и искат пак лакомо вкусната хапка!Всичко е заради тяхната алчност! Те са агресорите!

106

xe xe

преди 4 години

хе хе, кой пише? - обонгов човек, демокраст-либераст, какво точно може да ми каже някой при когото арабите нахлуха в либия посолството и убиха сащ посланика, а обонго до днес все си посипва главата с пепел че му било най голямата грешка, ама не му стискаше да отговори и си затрая. Е, затова изритахме демократите и сложихме Републиканец, алоо, не е либераст надупен и за всеки американски гражданин ще има як отговор. Никакви атентати и демонстрации не могат стресна бай Дончо, хич не вървят тия номера при него. А за демонстрациите колко макрона му действат вече цяла година толко и на сащ, ако там