81

Анонимен

преди 4 години

До баламаЕми добре отивай при Иранците и руснаците щом смяташ ,че там ще ти е по-добре ...какво правиш в Европа и живееш по западен модел ! .....

80

Анонимен

преди 4 години

Тонката :):):):):)

79

балама

преди 4 години

Предпочитам милиони пъти САЩ ,от колкото тези персийци и гнусари - иранци! така че съм за всичко,което правят или ще направят САЩ,Израел , Англия и Европа ! Ние сме членове на НАТО ,не забравяйте ! Русия и Иран да го д...т!.......................По-скоро сме откъм страната на булката в нато, отколкото "членове". Така показва анализа на фактите.И не е сигурно кой ще го д..а.

78

Говори Карнобат

преди 4 години

Въпросът е друг - кога ще свърши войната.

77

Анонимен

преди 4 години

Тонката :):):):)

76

Анонимен

преди 4 години

"Съгласно международното право"Те понеже гордите говедари спазват същото право буква по буква... Нали...

75

Анонимен

преди 4 години

Ще започне ли война Тръмп в Близкия Изток?-------------Така и не разбрахме каква е истинската причина за това убийство:- на държавно лице, - на международно летище, - на територията на трета страна, - при официално посещение с делигацияДействие в противовес с всички международни правила и дори в нарушение на американското законодателство!Наистина е любопитно какво подтикна и от какво бе продиктувано такова критично решение???

74

Ларвов

преди 4 години

Фръц!

73

не може да бъде!

преди 4 години

Американците убиха Бин Ладен и ал Багдади,но никой не реагира отрицателно- и двамата си го заслужаваха./Разбира се остава въпросът как така Бин Ладен е бил акционер с 1млн.USD в Карлайл Груп,където акции има и семейство Буш!?/.Освен това и двамата са частни лица.А генералът е член на правителството на Иран!?Затова аз приемам формулировката на Патрик Осгууд-САЩ или се готвят за война с Иран,или хвърляйки запалена цигара в огромен бензовоз,се измъкват и оставят Ирак да се оправя с последствията!

72

Анонимен

преди 4 години

Смее ли някой? Дори единствената страна която "може да превърне САЩ в пепел" не смее да направи повече от сърдит коментар :-)

71

бай Xoй

преди 4 години

Най-чудното в целия калабалък е, че щурият Дончо толкова време е на власт и все още не е предизвикал [голяма] война....

70

Анонимен

преди 4 години

След последното изказване на Помпео разбрах че съм бил прав Това беше съгласувана операция с доста тайн служби . Още преди месец се говореше за нещо което ще повлияе на петролния пазар

69

Анонимен

преди 4 години

До Ха-хаДаваш много точно описание на Русия, конфликти по всичките си граници, печелеща от съсипването на други държави. Чечня, Сирия, Украйна сега и Беларус. Където стъпи руски ботуш, трева не никне .... Има апетити и за България, но щастие сме в НАТО и ЕС и поне за момента сме на сигурно.

68

оран гутанов

преди 4 години

142 г от освобождениетоа на София,но мълчим кат пукали да не обидим съседите....

67

Анонимен

преди 4 години

Американците убиха основното оръжие срещу ИД, което потвърждава, че Америка Е ИД.

66

Bлк

преди 4 години

Глупостите на ДВ. Това си е обявяване на война. Ще започнат да гинат доста американци.

65

Факт

преди 4 години

До АнонименВсичко напира за София?За чужбина,по-скоро.От 10 един да е отишъл в София,всичко друго е навън.

64

Ха-ха

преди 4 години

Войната е ужасно нужна на САЩ,без нея те просто не могат да оцелеят.Единствения начин да компенсират намаляващата си икономическа конкурентноспособност и упадък е като слагат пръти в колелата на другите-от неизгодни търговски споразумения,през санкции и директно военно нападение.Иранците са буйни глави,но Путин ще ги вразуми.не му трябва чужда война сега,когато е на крачка да спечели собствената!

63

Анонимен

преди 4 години

Не само селата, и малките градове, и областните градове, всичко живо напира за София. И образовани, и необразовани.

62

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов обезлюди селата..?!?? Тъпанариноооо...