94

Само СПОКО!

преди 4 години

Важното е, че се вдигат цените на петрола, а това изгодно за Русия. Ние, обаче можем да си позволим по-високи цени, защото имаме достатъчно доходи и по този начин да помогнем на Русия, която преди 142 години ни освободи от империята на жестокостта и диващината!

93

Америка си го търси

преди 4 години

С тази агресия Тръмп ще подпали света.Дрисльовците,които коментират в защита на този терористичен акт да си го спомнят,когато им се наложи да спят в мазето си,без вода,хляб,лекарства.Със сигурност ще има пкследици и дано да са за тези,които от години дърпат дявола за опашката.Накрая ще загинат невинни американци.

92

Анонимен

преди 4 години

Руснаците се сещат за международното право само когато им подпалят дирника. Иначе в Украйна с паравоенни бригади и руско снабдяване е по международните закони.

91

Анонимен

преди 4 години

Като не е размахал водка добре е :)

90

Анонимен

преди 4 години

Тоя алкохолизиран макак маха пръсти отдавна само че е никой така че може да спре с напъните

89

ПОЗДРАВИ ТРЪМП

преди 4 години

ТРЪМП ВЗЕ ЧЕ С ЕДИН УДАР РАЗВАЛИ ИГРАТА НА РУСИЯ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК ДА СИ ИГРАЯТ ИГРАТА С ЧУЖДИ ПЕШКИЗА ПОВА УСТАТА НА ЛАВРОВ БЪЛВА ПЕНЯБРАВО НА ТРЪМП РУСКАТАРЕАКЦИЯ ОТК РОВЕНО ГО ДОКАЗВАРАЗВАЛЯ ИМ ИГРАТА

88

Анонимен

преди 4 години

за какво русите защитават тъпите арабели.,а не се хванат с тръм да ги "изцелят" от религията им?

87

ко излиза?

преди 4 години

Американската "демокрация" е убиване без край...

86

Анонимен

преди 4 години

Някои тук си играят и бъбрят на ''наши'' и ''ваши'' ,но този конфликт със сигурност ще запали и вашите *** ,тиквиии!

85

334

преди 4 години

Хайде бе! А вие може да бомбардирате цивилно население! Но когато е за конкретно убийство, използвате отрова - подмолно, скрито, подло. И нямате никакво отношение след това към случая. Лицемери! Хубаво е, че не сме ви съседи.

84

До 102

преди 4 години

не помниш Ердо какъв килим от карамфили и маанета мааше Русия да му прости, на крака на император Владимир му дойде целият арабски свят В Москва.На крака арбският свят прекланяше глава в Москва.А как е посрещана Русия в БИ? ББ може да завиждаАрабски коне, червени килими, химни, спец. части, космонавти, изстребители руско знаме, караули, екскорти.Арабският свят посреща Русия като ИМПЕРИЯ на ДОБРОТО, и никога няма да посрещнат САЩ, както Русия.Защо, защото САЩ носят БОМБИ, а Русия носи МИР

83

Запасняк

преди 4 години

Тоя страда от амнезия - защо не размахва ръка когато неговите окупираха и присвоиха Крим и поведоха война в Украйна с цел откъсване на цели области?!

82

Shark

преди 4 години

До 95. Борисов че е Андрешко е вярно. Но Кириак Стефчовците като теб са много по-опасни за България от него. И трябва да бъдете изолирани, мисленето ви е изкривено. Най-добре вървете в любимата ви кравария.

81

Анонимен

преди 4 години

Тоз кой беше, че маха пръсти. А сетих се оня дето му думнахаа самолета в Турция ама тогава му изчезнаха пръстите :)Тоталната излагация на рашаа продължава да се целува с всички военни престъпници и ислямисти. Гнусссс тотален

80

Ти да видиш..

преди 4 години

Има си хас да положим тръбете през България и Тръмп да каже НЕ МОЖЕ.Майко мила.

79

Русофил

преди 4 години

"непрекъснатото руско подкукоросване на България да играе срещу САЩ." Това, българският атллантик е доста деформирана личност. С Балкански поток БГ играе за себе си, не срещу САЩ. Че на САЩ това не се харесва е друг въпрос. Ние разбираме, че българските атланто-*** са пртеснени ако Балкански поток се осъществи, защото те се грижат преди всичко за интересите на САЩ като се опитват да ни убедят, че тези интереси винаги съвпадат с тези на майка България. Е, да ама.........

78

Пепа

преди 4 години

*** тва сериозно ли?

77

Анонимен

преди 4 години

Борисов прекръсти Турски поток на Балкански поток, защото Турски поток е санкциониран от САЩ. Нашият хитър Андрешко веднага прекръсти потока, мислейки американците за бaлами. Освен тежки санкции за България, нищо друго няма да ни докара непрекъснатото руско подкукоросване на България да играе срещу САЩ.

76

Анонимен

преди 4 години

Атлантиците газ "пик'ят" заради Балкански Поток. Нищо, колкото повече, толкова повече газ ще има

75

Така е ..

преди 4 години

Малеее, мале ! И кой го казва това ? Външния министър на Русия , която разбуни света като нападна Украйна и анексира Крим.Изключителна наглост.Посолството на САЩ бе нападнато и Америка си защитава гражданите. Сега се очаква Ирак да ощипят САЩ.