12

Анонимен

преди 4 години

До СофианецКонцентрираната ти жлъч на импотентен *** увенчава цялото усещане в секцията за коментари.

11

bolbov

преди 4 години

Замърсяването стана по голямо след вдигане цената на билета.Стана по изгодно да се движиш с личен автомобил отколкото с градски транспорт

10

Аз

преди 4 години

До BagyraАбсурдно е да даваш за пример София от соца?! Тогава замърсяването беше в пъти по-голямо! Основно от Кремиковци.

9

Софианец

преди 4 години

Единственото което замърсява са нафтовите печки немско производство.Те замърсяват на 99,999999999%.Те са навсякъде поради неграмотността на провинциалистите.Провинцията или трябва да бъде инвестирано там и тия изселени да си бачкат откъдето са израни или провинцията да бъде продадена на чужда държава и пак тия калтаци да бъдат навряни там и да им бъде отнето бг гражданството.Война София провинция винаги ще има калтаците зад огради и бодлива тел неграмотна кална ***!

8

Анонимен

преди 4 години

До Бирено мечеТой никъде не отрича, но казва че основния замърсител не са автомобилите което е любимата дъвка на фандъка и наведените журналисти.

7

Bagyra

преди 4 години

Истината е , столицата се пренасели за сметка на провинцията.По времето на соца имаше планиране на строителството така, че между страдите да се получава естествена вентилация, а сега всеки строи ,където му падне.Застроиха се градинките в междублоковите пространства , а те бяха "белите дробове" на София.Повече хора,повече автомобили,по-голямо замърсяване.Всичко е свързано!

6

Кефф

преди 4 години

Пассат Тди 1998 истинският замърсител.

5

Анонимен

преди 4 години

Разбирам да от тая държава изходите са два в гробищата или Т2.Трябва да е луд всеки който живее в град с токсичността на Припят след аварията в АЕЦ Ленин.

4

Анонимен

преди 4 години

Ми, мойте две стотинки са, че тецовете горят токсични италиански ***. Диарията я дишат гражданите и си плащат за тока като попове. После големите управленски глави решават, че проблемите ще се решат като забранят домашните печки. За промяна се иска воля за разчистване на старите тумори. С тях промяната е фиктивна работа.

3

Анонимен

преди 4 години

Трябва ни планът на Мумбай.

2

Анонимен

преди 4 години

Най-после общинар с акъл, но за съжаление е само един.

1

Факт!

преди 4 години

Аха ясно начи колите бяма да се спират и ще търпим 10 кратно увеличебие на мръсният въздух от Пассат Тди 1998.Терминал 2 сдуаняци смешни бългатски балъчета