17

Легендата

преди 4 години

Е аз като живея на Златни пясъци как да приемам тази цифра при положение, че беше значително по-слаб сезона от минали години. Стъкмистика.

16

Анонимен

преди 4 години

Щом не е имало криза защо е цялото хленчене?

15

Барселона

преди 4 години

А какво крякане беше че се е провалил туристическият сезон,сума ти главоци се изходиха по този въпрос...*** занапред че хващай вяра...

14

БГ

преди 4 години

След точно шест месеца напишете актуална статистика.Тогава такъв вой за отлив ще има отново,че живи да ги ожалиш и хотелиери,и ресторантьори и продавачи на капалъ чарши конфекция.

13

ХХХ

преди 4 години

Пералните работят .......туристи бол ....нищо че ги няма .....тук са вие просто не ги виждате но те присъстват ...както извънземните ! Има ги ама ги няма !

12

Пълни глупости

преди 4 години

Пълни глупости! От няколко години съм по морето и това лято беше много по-слабо от преходните! Август беше пуст, говоря за южното черноморие след Приморско.

11

бай ганю

преди 4 години

типичните фалшиви цифри и новиниинтересното и смисълът на всичко това е каква е сумата влязла в страната и колко са събраните данъци от 8млн туристи8млн звучи добре но ако чужди туроператори са главно облагодетелстваните то за нас остава че 8мнл са влезли в морето в продължение на 4-5 месеца изходили се и си тръгналитака че по интересното е да чуем с колко се енапълнил бюджета от тази пресиленао разказана история

10

Иван

преди 4 години

Добре де, аз като учих математика в 6 клас, на всичко в +/-0.5 му казваха статистическа грешка. След време един преподавател в университета се майтапеше, че статистическите грешки са фаворити само в развити дикттури като Русия и Северна Корея. Та се чудя ....

9

Бултар

преди 4 години

Аз водя децата само на черно море - или ще се калят или ще придобият супер сили от радиацията.

8

Анонимен

преди 4 години

мда бееее бееее продълцжавайте да вярвате, бееее бееее

7

пералнята

преди 4 години

Хотелите са собственост на мафията. Тя пере през тях мръсните си пари. Всяка година ще има малък ръст. Може и хотела да е празен целия сезон, но през него ще се изперат едни пари все едно е бил пълен на макс. Това е. Всички видяхме, че беше полу-празно цял сезон.

6

Анонимен

преди 4 години

Не само спас, а пик има!Реват, че няма туристи, а реално пускат квартири / стаи без да се отчитат пред държавата!Реве ли българинът, че няма пари, червив е с такива!

5

Анонимен

преди 4 години

А спадът на българи защо не коментират колко е бил? Българите оставят повече пари в курортите от скръндзавите чужденци, които извън ол инклузива и ако не им се предложи промоция от две водки на цената на една, чак кой знае какви пари не оставят.

4

Анонимен

преди 4 години

То беше ясно че имаше огромна антибългарската кампания от медиите срещу българия и българите и българския бизнес. И сега 5 месеца по късно виждат че антибългарските кампании не проработиха много добре.

3

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че не е имало, няма криза и с водата на Перник и с въздуха на София... Няма да има и водна криза в Шумен и Търговище. Въобще никаква криза няма.

2

Анонимен

преди 4 години

То и вода няма!

1

Анонимен

преди 4 години

Така е... В Перник също няма проблнми... :)) Икуномикаиа расте с 4-5% на месец... Абе 6 точки е работата.