114

Анонимен

преди 4 години

Истината е една.4 години абсолютно безхаберие и неглижиране на проблема,затова всички трябва да си подадете оставките.Няма политика ли?Вашата политика е на кражби,далавери и корупция,затова вие сте главните виновници за кризата и трябва да си понесете цялата отговорност за това.

113

Анонимен до 121

преди 4 години

Всичко друго без ДПС е алтернатива на мафията ГЕРБ.

112

Анонимен

преди 4 години

Я, Боко говори за ТЕЦа, как бил приватизиран. Аз пък искам да знам чий е ВЕЦ-ът? И защо в нито една статия вече не се говори за въпросния ВЕЦ. Който се твърди, че е източил водата. Вместо това скочиха на Стомана. Прелюбопитна ситуация. В същото време в Ботевград кметът казва, че язовирът им също е източен от частен ВЕЦ и те нямат дори кранове, за да му спрат водата - колкото си иска, толкова си пуска. Яко, а?

111

:))

преди 4 години

-----------Боко не е шеф на Фънда и неноси отговорност за самоволието на принцесата?!? Не са от една партиика?! Фънда не наследява Бокич на кметския стол! Връзки там нема! Логиката Ви е перфектна! :))

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонименборисов е без алтернатива само по отношение на лъжите,кражбите и гаврите с народа....за всичко друго е кръгла нула

109

Анонимен

преди 4 години

ДОКАТО ..АНИЯ ДО УШИТЕ БОКО ОБИКАЛЯ НАСАМ-НАТАМ И НИ БАЛАМОСВА КОЙ МУ Е ВИНОВЕН ЗА КРИЗАТА С ВОДАТА И ДОКАТО СЛУГИНСКИТЕ МУ МЕДИИ ТИЧАТ ДА МУ КИЧАТ Г.ЗА С РОЗИ, В РУМЪНИЯ ОТ 1 ЯНУАРИ ПЕНСИИТЕ СЕ ВДИГАТ С 40/ЧЕТИРИДЕСЕТ/ПРОЦЕНТА, СЪРБИЯ РАПОРТУВА, ЧЕ ТРЪБИТЕ ЗА ТУРСКИ ПОТОК ВЕЧЕ СА ПОЛОЖЕНИ, В ГЪРЦИЯ ОТ ИЗЛИШЪКА В БЮДЖЕТА НА 350 000 БЕДСТВАЩИ/ПО ГРЪЦКИЯ СТАНДАРТ/ДОМАКИНСТВА СА ОТПУСНАТИ , НЕ ПО 40 ЛВ., А ПО 700 ЕВРО! ТОЯ СЕ БЪЗИ КА С ВСИЧКИ НИ - И С ОВЧИЯ НАРОД И С ДЪРЖАВАТА.ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ

108

Анонимен

преди 4 години

Добре е че куркапана щракна по рано иначе щеше да го отнесе тва младо момче

107

Анонимен

преди 4 години

Йорданка Фандъкова преди 1 минута Аз смених перките на Графа като софиянци не ги харесаха, ред е червеният кмет от БСП Станислав Владимиров дс оправи тръпопровода на винкелджиите. Нали затова си го избраха? А не да търсят Бойко Борисов. Пак ли той да ви оправя бакиите, другаре от БСП? Това си е регионален проблем, не държавенЗАСЛУГИТЕ СА ИЗЦЯЛО НА БАНКЯНСКИЯ ПРОВАЛ ! ЗАТОВА ГЕРБ КАЛИНКАТА НЕ БЕШЕ ПРЕИЗБРАНА!! ЖАЛЪК ОПИТ ДА ПРЕХВЪРЛИТЕ ОТГОВОРНОСТТА НА ДРУГ Ч!

106

A

преди 4 години

Нека се провери къде са отишли тези милиони (а в цялата държава милиарди), а не като футболист, да прехвърляш топката. Тежко и горко на тези, които ще управлявар след герб, когато всички магистрали цъфнат, а и всички др. стоителни постижения на Боко и сие.

105

избирател

преди 4 години

Та да си довърша мисълта Другарю Борисов.Да не би да имате политика в здравната реформа?!Да не би да имате политика в пенсионната такава,или пък в социалната?!Та,къде имате ясна политика Другарю Борисов,РАБОТЕЩА?!Да не би да сте създали работеща политика по отношение на НЕЧУВАНАТА корупция и наглото разграбване на малкото останало,за разграбване в тая държавица?!Не Другарю Борисов,Вие нямате никъде,никаква политика!!!Имате само едни високопарни,заучени фрази!!!Типични за един друг строй..

104

:))

преди 4 години

Нали Бокич бе Слънцето, въздуха и водата в БГ за всеко живо същество, бре? Кво става? - Тъмнина навсекъде, отровен въздух в столицата и липса на вода / окрадена/ в Перник?!?

103

Йорданка Фандъкова

преди 4 години

Аз смених перките на Графа като софиянци не ги харесаха, ред е червеният кмет от БСП Станислав Владимиров дс оправи тръпопровода на винкелджиите. Нали затова си го избраха? А не да търсят Бойко Борисов. Пак ли той да ви оправя бакиите, другаре от БСП? Това си е регионален проблем, не държавен

102

Анонимен

преди 4 години

Много ми е забавно като някой каже "Ама това е политическо!".Ами, политическо е, много ясно.Една дъвка от магазина да си купиш, пак е политика - потребителска политика.Да имаш мнение за това как се управлява държавата и дори собственият ти квартал, пак е политика. И това е естествено, а не срамно, както се опитват да ни убедят вече 75 години.

101

Анонимен

преди 4 години

До до Глас от ПерникБедственото положение в Перник ще бъде удължено с 30 дни, считано от 28 декември 2019 г.

100

Анонимен

преди 4 години

Дори по слагаческите медии казаха, че се стига до критичното ниво, в което водата е примесена с кал.Но нищо, гербавите *** това не ви бърка.Пейте хвалебствени песни за Идола на простите!

99

A

преди 4 години

Пре 2016 г. Лиляна павлова се хвали, че държавата е дала 32 милиона за укрепване на стената на язовир "Студена" и за рехабилитация на водопроводната мрежа на Перник. Това е през управлението на герб, съгласно думите на Боко. Или парите са окрадени или за две години всичко по новопостровния водопровод е протекло- което говори за безобразия.

98

Анонимен

преди 4 години

Гешев е радост!Ама за кого?

97

до Глас от Перник

преди 4 години

Не разправяйте, че водата ви е пусната. Трайте си, да се смеем на червените *** които сега няма да има по какво да плюят. Нека се радват, че Перник няма вода и да чакат перничани да отидели с винкелите да свалят правителството. За това тихо, гледайте им само сеира и простотията.

96

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с крадлив Цецо?Върви ли му асансьорът?

95

Анонимен

преди 4 години

Гербавите лешояди съсипаха България!Време е да бъдат съсипани и те!