46

РВ

преди 4 години

Има нещо нередовно във физиономията на тва. Загледайте се. Като че ли има синдром на даун в начален стадий.

45

до №55

преди 4 години

До Анонимен"Ванга е казала, ке консервираме вода в буркани."тя Ванга, откак се спомина колко работи каза ....

44

до №52

преди 4 години

До 123"Филма Идиокрация не е абсурдна комедия"така е пич - филмът е пророчески, като Лекс например - сезон 4- президента на САЩ и пр. - сега това се случва 100% преди години Луй Дьо Финес имаше един дръг пророчески филм - "Крилце или Кълка" - сега този фил е горчивата реалност - евреите ни хранят с ббоклуцци - но през 1973 никой не прие сериозно този филмима един разказ на Ред Бредбъри - машина за желания - от 1953 - сега евреите ни заробиха с кредити - точно като в разказа му

43

123

преди 4 години

Филма Идиокрация не е абсурдна комедия.Той е ВИЗИОНЕРСТВО за бъдещето.

42

6969

преди 4 години

Въри си пиши домашните.

41

fact

преди 4 години

гретхен, ела те нагостим с курабийки.......

40

:):)

преди 4 години

това момиче е със синдром от психиатрията, то в погледа и личи, гледайте запис на 120 мин по бтв от вчера и там шведски психиатър ясно си го каза....

39

ПРАВА Е

преди 4 години

Грета е права - трябва да се вземат бързи мерки - милиони хора в Африка живеят без вода и храна . Грета трябва да изиска от Швеция да ги приемат в Държавата - а Грета да даде личен пример - да приеме кокото се може повече деца от Африка в Нейния Дом . Лесно е да се возиш в Първа Класа с прислуга , да спиш в най-скъпите хотели и да имаш милиони долари в сметката си .

38

КОС

преди 4 години

таа с ножката и да заминава много противно животно

37

Пешо секса

преди 4 години

До ваетрМай доста си се омотал ама дали с алкохол или други субстанции???

36

дърт

преди 4 години

До Анонимен 4Трябва ли да разбираме, че ВСЯКАКВА техника трябва да се спре и ВСИЧКО живо трябва да спре да изпуска газове от горе и от зад?

35

Анонимен

преди 4 години

Не минава ден без дежурните глупости на Грета. Няма извънредно положение. Учените, които Грета иска да слушаме (но самата тя не слуша) го доказаха нееднократно. Потърсете Patrick Moore в тубата, той говори с научни факти.

34

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да се позволи производството на коноп

33

Анонимен

преди 4 години

Това е едно болно дете което го използват Едва ли то разбира че е използвано или родителите му трупат пачки Не всичко е така както изглежда или както го сервират Грета след време ще се лекува в психиатрична клиника

32

ваетр

преди 4 години

Горкото,то не е виновно,но за съжаление невежеството не е оправдание.Като малко дете,което пипа горещата печка и се изгаря,това че го прави от незнание не отменя изгарянето.А иначе климата в днешно време го контролират изкуствено,чрез огромни генератори изпращат в атмосферата енергия с големи честоти и така насочват въздушните течения.Заради това се случва постоянно днес да е -15,а след два дена да е 15 градуса и обратно.Целта е въвеждането на данък дишане,пълен контрол.

31

Анонимен

преди 4 години

Разбирачи, заспивайте, че стана късно. От скапан алкохол мозъците ви се обезводниха.Хайде смукнете една перниша вода и по леглата, че полунощ наближава.

30

РВ

преди 4 години

То че ше се издушим ако продължава така- факт. Но не разбирам какво точно предлага това малкото? Да забраним самолетите? Автомобилите? Айде малко по-сериозно.

29

Анонимен

преди 4 години

И къде според нея ще отидат непотребните полимери, като всеки иска да е еко? Като закриеш всички производства генерирания б0клук къде ще изчезва? Та те дори в производство на гудрон и асфалт не могат да ги включат. Иначе всеки може да бълва утопични идеи. Защо не иде в Индия, Бангладеж, Малайзия, Африка... и да ги научи на екоидеи? От свободия някои изтрещаха. 0 карбонови емисии е дори теоретично невъзможно.

28

От зелено човече 2

преди 4 години

Това имам предвид и аз. Зад нея има могъщи играчи.Слагат един такъв "образ" да пропагандира една добра идея и по този начин опорочават идеята.Вижте само колко хейт събра това момиче, който хейт се прехвърля и към истинската борба с климатичните промени. Скоро ще изглежда като цирк. Как очаквате да крещи на Тръмп в лицето и той да вземе страната на екоактивистите.

27

Анонимен

преди 4 години

Проблема ще се реши когато дембелите, които държат 99% от световния капитал, отпуснат малко хватката. Земята може да издържа не 10, 110 милиарда души, ако не бяхме такива го.ве.да като вид животни. Алчни, долни, подли.Определено си трябва рестарт - ядрена зима или смъртоносен вирус, нещо й трябва на планетата да очисти ***.Белким се пръкне някакъв по-кадърен животински вид някой ден.