43

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. Това ако стане, ще се прецака тотално екосистемата. Тя и без друго и досега е яко прецакана. В пустош ли ви се живее?

42

Здравей

преди 4 години

Казват, че новия кмет, бил стария за-кмет на Перник.....

41

Анонимен

преди 4 години

правилно свалиха новината за протеста, явно тия от перник искат да клатят стабилноста на нашия велик водач и ръководител.

40

дядо мраз

преди 4 години

пп герб=престъпна партия гроб.

39

Анонимен

преди 4 години

Абе важното е че едни 55 милиона се дават на бащицата за нов аероплан.А иначе за болните деца в България президентино събира подаяния на коледа,за перничани пари за вода няма!

38

?

преди 4 години

Стомана и ВЕЦ-а източиха вода за десетки милиони, цял град е без вода, виновни няма, наказани няма, НИЕ ще платим сметката с данъците ни за да приберат едни хора Милионите.Дали само този язовир е така? Или и другите с ВЕЦ са така?

37

Хайде народе...

преди 4 години

...гласувайте за по-добрият хидро инженер!!! Боку и 32та милиона на Павлова - плюсче или Бай Ви Доооган - минусче!!! Докато българинът не разбере, че който и да дойде, пак ще е същото и всичко зависи от самият българин, да си помогне сам, България НЯМА да се оправи!!!

36

маха се варовика

преди 4 години

До Един от СеверозападаИмам компактна система за пречистване на питейната вода.Но ... не е по всеки джоб !

35

Анонимен

преди 4 години

А подведени под отговорност и осъдени за това престъпление КОГА???Чакаме и такива новини-къде е прокуратурата?Пак ли всичко ще покрият???

34

Анонимен

преди 4 години

Преди две-три години, министър на МРРБ Павлова: "Рехабилитацията на яз. Студена става със средства от държавния бюджет. 32 млн. лева ще бъдат дадени за:цялостна рехабилитация на язовирната стена иводопроводната мрежа.Ще се изгради и пречиствателната станция за питейни води."Днес - бедствено положение, водопровод няма, пречиствателна станция няма, пари няма.

33

Един от Северозапада

преди 4 години

"Трябва да се забрани на калинките са правят каквото и да било. Герберунгелите са безкрайно вредни!"---Денят за размисъл беше преди изборите.Сега е късно.Сега, като се вкара тая вода в язовира, от варовика в нея, сталактити и сталагмити ще растат не само в пещерите, а и в бъбреците на перничани....Варовика в никаква пречиствателна станция не може да се извади от водата.

32

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Защо държавата да им помага ??? ВиК Перник са Общинско дружество,да се оправя новият кмет-комунист !!!

31

Анонимен

преди 4 години

Кой знае какви гадости са се утаили в рудниците, сега ще ги вкарат да се утаят в язовира и ще го отровят за вечни времена.

30

Анонимен

преди 4 години

С ГЕРБ в каменната ера......

29

Анонимен

преди 4 години

Ето за това са НПО-тата, за да задават неудобни въпроси на властта, но вие понеже сте мало умни, ги гоните.

28

Анонимен

преди 4 години

Пернишките батки нали дойдоха в София да подкрепят "шерифа на народа". Защо сега не го попитат къде са отишли тези 32 000 000, които свинетка е похарчила за водния цикъл на Перник. Какво е свършено с тези пари?

27

Анонимен

преди 4 години

Може ли нито едно министерство да не се намесва повече с псевдоекспертите си! Тези герберунгелски некадърници просто трябва да спрат да се месят в всяко нещо! Трябва да се забрани на калинките са правят каквото и да било. Герберунгелите са безкрайно вредни!

26

АнонимеН

преди 4 години

ЦЕЛТА Е ДА ЗАЛЪЖАТ ПЕРНИЧАНИ ДА НЕ СЕ ВДИГНАТ НА БУНТ И ДА БУТНАТ ПРЕСТЪПНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ!!!ТОВА СЪС ПЕЩЕРИТЕ Е ПЪЛЕН ФАРС!!! ПЪРВО ТРЯВА ДА СЕ ИЗГРАДИ ИНСТАЛАЦИЯ КОЕТО ЩЕ ОТНЕМЕ МЕСЕЦИ И ВТОРО ТОВА ДА СЕ ЧЕРПИ ПО 200 ЛИТРА В СЕКУНДА Е ХИМЕРА И ПОДОБЕН ПРОЕКТ ДОРИ ДА Е ВЪЗМОЖЕН ЩЕ ОТНЕМЕ ПОНЕ ПОЛОВИН ГОДИНА!С ДВЕ ДУМИ ЗАЛЪГВАТ ПЕРНИЧАНИ ДА НЕ ПРОТЕСТИРАТ И БОРИСОВ ДА ИЗКАРА ОЩЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА!!!

25

Анонимен

преди 4 години

За какво бяха похарчени 150-те милиона лева предвидени за водопреносната мрежа на Перник, пари които бяха теглени от гербавите като заем от Световната банка и от държавния бюджет?Главното прокурорче Смешев с какво точно се занимава в момента?

24

Анонимен

преди 4 години

Може да не е хидроинжинер но веднага се отзовава и помага на обикновенния човек не гледа да вреди