25

Az

преди 4 години

Олеле кой е простият чпвек писал статията? Хибрид не е електричка бе... явно да си писар в dnes не изисква мозъчни клетки

24

Анонимен

преди 4 години

И тая истерия електромобил ще премине Дизела е истината и бензина другото е компромис.

23

Edin

преди 4 години

Уморихте началника еи двете дами заведете го на кръчма от тая евтения 400 лева и 14 часа Красимир Костов и да вечеря не може вече

22

Анонимен

преди 4 години

Таблет на колела

21

Анонимен

преди 4 години

Бе по тв гледам постоянно рекламират дизелви коли и произвеждат колкото и да е нова дизел а постоянно мрънкат че замърсява а де

20

Ивайло

преди 4 години

Сега последно електрически или хибридни са автомобилите?

19

Мика

преди 4 години

Ще видим след 30г. как арабските мaнaфи ще купуват позлатени ламборджинита и ще се гаврят с другите хота. Крайно време е тоя цирк с тях да спре и да си намерят мястото, някъде в газа на някоя камила, откъдето са и излезли.

18

До хммм

преди 4 години

Пич това не е само как се рециклират батериите ами и каква е цялата верига на доставки, разбираш ли? Не е само да видиш газ 50 стинки литъра... и да кажеш ей го на на далавера е и природата...

17

Хммм

преди 4 години

Е айде пък вие спрете с тия глупусти за това колко тежко било рециклирането на батериите в електромобилите че даже били по опасни за екологията. Говорим за кола която в следващите 30г. няма да нанесе почти никаква екологична вреда в сравнение с газовете които ще изпусне един автобобил за тези 30г. И ще ви кажа че Европа ще се справи с преминаването друг е въпроса че е направено за да го отнесе целия близък изток, като им се спре кранчето и си седнат на ц. газове. Ще им остане пясък да продават.

16

Анонимен

преди 4 години

Да много грешна посока зор да са коли, като изкат чистота, просто се забраняват колите, и да се създава алтернатива с елекробуси, електрически влакове, транвай и метро.А електрически трактори и комбайни в полето нямат т. Е нямат създадена алтернатива за изхранване. А в градовете е лесно и измислено отдавна, просто спират колите към града и ги прехвърлят към алтернативите.

15

tral

преди 4 години

Тази статия е пълна глупост, не знам от къде е преписана и преведена, но в действителност полицията в Гент е направила през последната година проучване и са решили, че електрически коли не им вършат работа затова са поръчали 8 хибридни."Ето защо полицията реши да закупи осем нови хибридни превозни средства вместо изцяло електрически автомобили. Те са достатъчно зелени, за да отговарят на най-строгите стандарти на зоната с ниски емисии и все още могат да осигурят достатъчно товарно пространство"

14

Аз

преди 4 години

Вместо да сложат по една газова уредба като на бае *** от БГто, те взели джендърски електрички... Жули *** газ от марешки по 0.5 лв, грозданка, сланинка, виктори и чалга на макс!

13

Анонимен

преди 4 години

абе що ми се чини, че не иде реч за хибридни автомобили, а за чисто електрически, ама карай

12

До 3

преди 4 години

Абсолютно си прав. Тези, които пишат за екологично чистите електромобили, или не са били в часовете по физика, или получават големи пари за корпоративните си писания. Защо не обяснят колко акумулатори има в такъв автомобил, колко метали се използват за производството на тези батерии, тока за зареждането им от вецове и ветрогенератори ли се получава. Защо тогава работят тецовете и ядрените централи и т. н.

11

Анонимен

преди 4 години

Колко ли време ще им трябва да осъзнаят електрокарния иди0тизъм? Въобще важно е да се генерират идеи и да се задължават хората да купуват. И какво излезе накрая? Ще се връщаме на влакове, но те не били рентабилни.Човечеството е обезпокоено за екологията! Хайде стига с тези мантри на разни *** дето само се чудят накъде да си избият комплексите.

10

GGG

преди 4 години

хибридни коли Тесла Не знаех, че Тесла са хибридни коли, явно са направили за полицаите в Гент, версия с ДВГ + електро двигател, който да не може да върви само на бензиновият двигател и да трябва да се зарежда в тока.

9

Анонимен

преди 4 години

абе то нали за това е хибрид, като свършат батериите да минат на бенз или дизел, ама май не само у нас полицайте не се отличават с особен интелект, да не кажа никакъв :)

8

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе да им купят по още един комплект акумулатори и като се изтощят да бъхтят да ги сменят ще спечелят време, но срещу съответното заплащане разбира се.

7

БГ

преди 4 години

Коки много си абен!

6

АНТИ

преди 4 години

Да ги върнат на Грета,с по една панделка еко !