151

До 183

преди 4 години

На кой били парите, я пак?

150

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 182Спокойно... До НГ ще им я оправят. Не може вдигнеш цените на водата и да я спреш... :))

149

До 183

преди 4 години

Парите не са на правителството *** комунистически, А СА НАШИ ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!! ЯСНО ЛИ ТИ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЕРБЕРСКИ ИЗВЕРГ!!! ГАДОВЕ ДОЛНИ!!! НА ПРАВИТЕЛСТВОТО БИЛИ, СЪВСЕМ СЕ ЗАБРАВИХТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** ОТ ГЕРБ!!! БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ!!!

148

Анонимен

преди 4 години

Парите са си на правителството и са решили че има нужда от нов самолет. За Перник дават колкото са нужни, проблемът там не е финансов.

147

Анонимен

преди 4 години

А ако тези десетки милиони, които похарчиха днес за нов правителствен самолет бяха отделени за водата на Перник? Вероятно щяха да помогнат. Хората там бедстват, а нашите "любими" управници харчат нашироко за луксозни возила.

146

До 180

преди 4 години

Аааа, за Бойко требе нов убав и голем самальот. Даже са малко тия милионе, още требват за цела авиокомпания да си прават айдуците...

145

Анонимен

преди 4 години

И какво стана събираме пари Българска Коледа 2 милиона, а Бойко днес си гласува нов самолет за 55 милиона. Народе????

144

Българите никога

преди 4 години

Не са живели по-добреКеф ти море вГърцияКеф ти пазар в ОдринДа живее ЕС!

143

Анонимен

преди 4 години

За властта годината е добра, да. Накрая си гласуваха и 30 милиона за нов самолет, че тези са им малко. За народа обаче...

142

Анонимен

преди 4 години

Само в България бивши комунисти и доносници на зловещите служби, като Бойко, Доган, Каракачанов, Цецковци и Цецки, ония гнусняр Георги Марков, библиотекари... и всякакви долни *** и отpепки на престъпния комунистически режим продължават да властват и да разграбват. Резултатът е видим за всички.

141

хъша

преди 4 години

ДОБРАТА ГОДИНА НА ВЛАСТТА.да за властта всяка година е добраа кога ще прочетем заглавие ДОБРАТА / ОТЛИЧНАТА ГОДИНА ЗА НАРОДА ???

140

До 174

преди 4 години

На какви субстанции си?

139

Знаещ

преди 4 години

Защо разпенените от злоба комунистически *** не излязат с доводи и факти. За да се види реално колко напред е България днес. Най-хубавото място за живеене в цяла Европа.

138

Да питам

преди 4 години

Като плюете Бойко ми отговерете защо днес пенсионерите пълнят театрите и торбите в магазините а преди 10 години живееха по форумите и пред кабинетите в болниците.

137

Анонимен

преди 4 години

Бойко е само изпълнител. Конците дърпа Ахмед.

136

Анонимен

преди 4 години

Комунистически поробители-хунта!!!

135

ДО 168

преди 4 години

Абе шмиргел, на тебе известно ли ти е, че по времето когато Бойко беше член на БКП, НРБ беше концлагер ограден с бодлива тел свисоко напрежение и се стреляше на месо. Ако границите бяха отворени, щчхте да останете само такива *** като тебе. Спрете с тая опорна точка. България и до ден днешен Е ПОД КЪРВАВО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО НАЛАГАНО ОТ КОМУНИСТИ, НАЧЕЛО С ББ И АХМЕД ДОГАН.

134

До 167

преди 4 години

Деца умирали в болници. Може да се случи но е рядко и в цяла Европа стават трагедии. Умирали хора по пътищата. Сигурно е така защото не сме свикнали още с високия стандарт. Шофираме по най-модерните и скоростни магистрали в цяла Европа. Караме бързи коли и повечето са нов внос от автокъщите. Няма ги вече таратайките втора ръка. Трябва ни малко време и търпение. Същото и за Перник. Като започнат да се топят снеговете всяко ще е наред и язовира ще се напълни.

133

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До 167Ааа, моля, моля !ГЕРБ наистина са утайката на БКП и бившите пазванти на другарите.Гербаджиите обаче отдавна са се отрекли от комунизма и сега са първи евроатлантици и слуги на САЩ.ГЕНОЦИД наистина има, но той съвсем не е комунистически.По-скоро е евроатлантически.Защото, по времето на социализма населението на България беше достигнало почти 9 000 000.Днес е преполовено.Значи ГЕНОЦИДЪТ е днешен, сиреч евроатлантически.Поръчителите също ги търси на Запад.Или в Тел Авив ....

132

Анонимен

преди 4 години

Деца умират в болници заради престъпници-лекари.700 души избити по пътищата.Най-корумпитаната държава в Европа.В Перник няма вода за пиене, в София няма въздух за дишане.ГЕНОЦИД!!! ПРИ ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКИ, ТЪЙ КАТО ГЕРБ СА УТАЙКАТА НА БКП!