97

Анонимен

преди 4 години

След Краварите потоп!!!!!

96

Анонимен

преди 4 години

Много е убав нефта на тая Либия бе.Всички налитат кат мухи на гумно.И руснаци, и турци, и хафтарци, и египтяни.

95

Анонимен

преди 4 години

До 108Ти мислиш? Оксиморон.

94

Анонимен

преди 4 години

аз мисля че турция иска да помогне на либия да свърши тези кръвопролития либииците да жиеят мирно сащ за сея своята демокрация с воина и изтегли на страни ни лук ял ни мирисал с своята цветна революция или меко казано сценарии тези американци това го правят по света а ваисалите ги подържат тия като на бг

93

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да се случи опитите продължават!

92

бай ганю

преди 4 години

някой погрешно съветва бай ердо да излиза на международната сцена сред големите играчи за да си произведе малко репутация на играчнакрая всички пак ще бягат с вдигнати ръце към запада за да молят за политическо убежищес онези племена там няма излизане от калта просто присъстващите ще си експерементират военни игрички на чужда земя и до там

91

Анонимен

преди 4 години

Срамно е да си турчин!

90

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 102Да се благодарим че Турция ни е южна съседка и да се молим да е цяла и силна. Иначе не ми се мисли какво щеше да стане с нас до сега. Или пък ако беше вместо Турция някоя държава с меки китки и ултра либерстки ценности

89

Анонимен

преди 4 години

До 100В голяма заблуда си !Държава Либия съществува само на карта,някакви държавни формирования има само в Северна Либия ,в Бенгази и Триполи на юг са племена които си имат свой обичай и самоуправление и не признават правителствата в Триполи и Бенгази!Кадафи с помощта на военните налагаше волята си в цяла Либия.Сега военните са разединени,някой са хора на запада ,някой на богатите арабски държави ,други на Египет или Русия.А,Хафтар се самопровъзгласи за маршал!!! Пълен цирк!

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100Дрън дрън. Ми нали някои либийци ги е поканили бе? Че им плащат дори. Аман от квартални всезнайковци като тебе. Спри да пиеш шльокавица! Или пий поне качествени питиета, ако искаш да коментираш сериозни теми.

87

Анонимен

преди 4 години

Абе къФ 12 милионен град?12 милиона ръждави койота...

86

Анонимен

преди 4 години

"станала пристанище за наемници от огромен брой страни"Най-добре е всички лешояди накацали на тялото на Либия,да се махат от там и да оставят либийците сами да си оправят държавата.Никой не може да помисли за доброто на Либия и народа и,освен самите либийци!

85

Анонимен

преди 4 години

До 97 ТаийпДо преди 7-8години Турция и Израел бяха във много добри отношения ,включително и във военната област!Израелски военни самолети си правеха ученията на територията на Турция!След като Ердоган реши да се застъпва за палестинците /пращаше им кораби с помощи и имаше инцидент при който еврейте убиха няколко турци/отношенията с Израел ,рязко се влошиха !Ердоган все още не е осъзнал ,че това е голям проблем за турците и продължава от време на време да критикува евреите!

84

Анонимен

преди 4 години

До 94 атакистНе се излагайте,ние нямаме армия за налагане на военно положение в България ,а камо ли да превземе 12 милионен град!

83

Таййип

преди 4 години

А защо *** си мислят, че има проблем между Турция и Израел? Турция да е казала нещо лошо за признаването на Йрусалим за еврейска столица или за анексирането на голанските възвишения...Търговският оборот между Турция и Израел също се увеличава...Отслабена Сирия също е в изгода на двете държави, така че театрото е за пред матряла....

82

муспи

преди 4 години

Този султан си доизживява дните, следващия ще подеме борба за мир, но ще бъде късно. Ердоган ако беше умен, щеше да разбере че за война е още рано, за сега евреите подгонват арапите към Европа. Той даже не се сеща че евреите му уредиха загуби в Стамбул и Анкара, мисли си че гласовете се броят - нечувана простотия за един султан, и накрая ще го бутнат в канавката.

81

Атакист

преди 4 години

КОгато турците се бият в Сирия и Либия преспокойно може да ги нападнем и да превземем Истанбул. Това е фасулска работа за българската армия, може да ги унищожим за часове!

80

Анонимен

преди 4 години

Само да стъпят на либийска земя аскера ще бъде премазан от египетската армия!На Ердоган Либия не му е Анадола ,да трепе кюрди без никой да го спира!

79

много СКОРО..

преди 4 години

...ердО НА ЕДРО ЩЕ "ИЗЯДЕ" ШАМАрЕНАТА ФАБРИКА!!!да му е ЧЕСТИТО!!!

78

Русофил

преди 4 години

"Онези, които причиниха всичко това, дават ли си сметка какво направиха? Сигурно никога няма да получа отговор" - В. Путин