15

Анонимен

преди 4 години

Децата са най -малката клетка на обществото и нека не се самозалъгваме с Българската коледа ,а да се влючим всички,които сме отговорни за подобряването на условията на живот и труд и да помогнем там ,където бихме могли да го сториме.

14

КралиМарко

преди 4 години

Когато на ложата се изтъпанят само грешни крадци, когато ме агитират такива с призива:"Дайте да дадем"..е зверески лицемерно!!!Виновните за мизерията и обречеността на тези деца, и на Всички останали хора в БГ са точно тези, които организират и агитират зад тази демагогия!!Е, няма да стане!Това не е начина да се изтръскват последните стотинки от джоба и душата на бедстващите граждани..затвор, след пълна конфискация на всичко окрадено от тези и техните роднини и ще има достатъчно не само за болни

13

Анонимен

преди 4 години

"Само Караянчева измива срама." Точно Караянчева по-добре да не се вясва! От парите на държавата и платиха хеликоптер да не и търпят курварлъка в местната болница. Била е без *** при катастрофата.

12

Анонимен

преди 4 години

Защо преди нямаше толкова много деца с увреждания? Сега само боклу,ци в храната и мръсрн въздух от коли дишат децата и всички. Младите ги мързи да върват пеш. Преди изобщо нямаше кола във всяко семейство, имаше чист въздух.

11

Анонимен

преди 4 години

Виктор Николаев и подобие, които са червиви с пари, е демагогия да просят от целокупния народ. Разни хирурзи, шефове на болници, дистрибутори на лекарства, източвали здравната каса със стотици хиляди, е редно да бъдат сурвакани.

10

Анонимен

преди 4 години

А колко пари събраха хората в Парламента??? Сигурно са дали поне по една заплата, все пак всеки получи по 6000лв коледен бонус. Може да са бедни, но са щедри.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Концерта пише, че е бил излъчен на Нова тн. Да не би мислиш, че от този канал не са взели процент от даренията?

8

Анонимен

преди 4 години

Това е най-прозрачното събитие в тая държава и да се твърди, че парите се пренасочват към организаторите е смешно. То в тая държава наистина всичко е леж, но тук поне има пълна информация предоставена и на медийте и на хората. Момиче, което беше лекувано с пари от тази кампания отговаря за неяСтига черногледство!

7

Анонимен

преди 4 години

До 1 Не ги даваш на президента, а на българските деца в нужда! Сигурно и мнозина от управляващите мислят като теб по европейски. Само Караянчева измива срама.

6

Анонимен

преди 4 години

Само да попитам как пък нито един от народните "любимци" в парламента не стана да предложи бонусите които си гласуваха да отидат за "Българската Коледа" нищо, че щяха да го изкарат популист??? Това само говори колко ги е еня за децата на България.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако "българската Коледа" не беше под егидата на преЦедента, много повече пари щяха да се съберат. Отвратният му фейс (приличаше на бай Тошо) е отблъснал много хора.....

4

Анонимен

преди 4 години

До Ще ви стигне и васАз не обичам да пращам есемеси понеже да объркаш един символ във есемеса то системата няма да го отчете, като валиден и ще ти вземе парите.Отделно и голяма част от парите за бг Коледата отиват в джоба на организаторите.

3

Анонимен

преди 4 години

Eraти кампанията щом тия двамата *** са и лице

2

Анонимен

преди 4 години

А др.Радеф от джоба ли ги даде-колко?Или Деса от служебните пак се е бръкнала!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Извадете разпечатка на дарителите много ми е интересно колко депутата ще се окажат сред тях след като си гласуваха и раздадоха по 6000 лв. за коледен подарък да се задавят дано.