64

Анонимен

преди 4 години

До RT-3Bадрес за тези, които не познават космическата мощ на САЩ и говорят фантазииНЕДОСТЪПНО ВИДЕО :-)Какви ли неща трябва да е имало в това Видео та да го забранят?

63

RT-3B

преди 4 години

https//youtube/watch?v=LOQdJgHXBAO - адрес за тези, които не познават космическата мощ на САЩ и говорят фантазии

62

Боби

преди 4 години

До Анонимен"По-важно е не укрепването а това да се създаде илюзията че Путин укрепва ядрените си сили."Разберете умници - можеш да скриеш разработката и точните характеристики на едно изделие от потенциалния противник докато изделието се намира в опитно производство - влезе ли в серийно...Много по-лесно е противника да узнае и бройките произведени и характеристикитеТова важи и за стратегическите въоръжения.

61

Анонимен

преди 4 години

До за ВСВХитлер се отказва да нападне Великобритания защото през есента на 1940 година Луфтвафе преживява истинска катастрофа над острова. По необясними причини за германците малобройните британски изтребители винаги се изпречват пред немските бомбандировачи. Открит е радара. А десант на слабите германски ВМС е било самоубийство. Русия е била лесна плячка освен това Сталин е направил прекалено много предателства спрямо подписаните договори за сътрудничество между СССР и Германия.

60

Анонимен

преди 4 години

По-важно е не укрепването а това да се създаде илюзията че Путин укрепва ядрените си сили.

59

Анонимен

преди 4 години

Хиперсвукови оръжия...............много интересна тема ,но за учени и за умни хора,инженери и физици, а не за продажни БГ-политици..............герберисти и демократи!!!

58

за ВСВ

преди 4 години

Защо Хитлер не напада Великобритания, а напара Русия и СССР????Мислете, ако имате малко мозък в тъпите си тикви, селяни прости????

57

за ВСВ

преди 4 години

Виновни за втората световна война ВСВ са Хитлер и наглосаксонските корпорации и банки, които го поддържаха!!!Повечето от тях бяха разположени в Лондон!!!Кога ще научите историята, селяни прости???

56

за Русия

преди 4 години

Русия няма друг избор освен да поддържа силна армия и да има ядрено оръжие!Защото Русия има огрона територия и малко население!!!А западните лешояди само чакат грешките на Русия да я унищожат както унищожиха бившия СССР!!Знаем ги тия финикийски западни номера..........Путин знае много добре това!!!

55

Гражданин

преди 4 години

Няма по-голям военолюбец от тоя! А корейчето е след него...

54

Анонимен

преди 4 години

"Искаш ли мир готви се за война" никой не напада силния ще му излезе прекалено солено.

53

Някой

преди 4 години

Не знам защо Моло тов за го заместили със звездички. Сигурно енякаква мръ-сна или обидна дума :)

52

Някой

преди 4 години

Е, исторически факт е, че по договора Рибентроп - ***, Германия и СССР започват заедно войната и си поделят Полша по предварително съгласувания план между тях. Фактически я започват заедно в съюз между двете държави.

51

sa

преди 4 години

Доказано от законите на физиката, ако горния натисне копчето за ядрена война , атмосферата на Земята ще изчезне (ще се образува необратима дупка в стратосферата която ще погълне цялата атмосфера. )) / това явление се е случило с Марс... //разбира се в контекс е типично сплашване, или купувате от мен газ или ....

50

Анонимен

преди 4 години

Според заглавието излиза, че някакъв пълен маразматик се е надявал Путин да се откаже да укрепва ядрените сили на Русия. Това, че руският президент ви прави постоянни предложения за ядрено разоръжаване не означава, че се предава. Това, че вие надменно се правите, че не го чувате и не му отговаряте на предложенията, не ви прави голямата работа.

49

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да разбера тези НАТО само плашат че ще нападат,разни санкций а пък те руснаците въобще не ги и отразяват,та си мислех тези ОТАН като са толкова курназ що не вземат да ги нападнат и да се свърша и те така де,това исках да кажа...

48

Анонимен

преди 4 години

До Русия в ЕС ?За какво ти е Русия в ЕС. Да *** отвътре? А мерси!

47

Анонимен

преди 4 години

Оръжието на бъдещето не е кинетично. Джуджака пак не е в час :-)

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Хкрементче, понеже си от пребогата европейска страна, жертвай 1000? и си направи кефа да видиш отблизо тези "ватенки", как живеят, гладуват ли като мнозина наши, в какви коли се возят, за колко време "Красная стрела" стига от Москва до Питер! И най-важното - имат ли канализация, щото един канален плъх много се интересува!Него му сдират кожата и му се смеят, то тръгнало за Русия да се тръшка!Защо не за Индия бе, ***? Там има архимилиардери, но и потресаващ глад, а ти не трепваш

45

(-_-)

преди 4 години

Че защо да се отказва и от какво? От суверенитета на родината си, а може би трябва като нас да свали гащите до глезените и който мине да... Ако не е тоя Путин, то Русия отдавна да се е превърнала в някаква гигантска Либия.. Лешоядите това отдавна чакат!