88

Анонимен

преди 4 години

До тикваа какъв опит имаш със живота във франция като база за сравнение?------Ами нищо,просто живея до Франция, на 15 минути път ми е и сме ходили често там.

87

zabluda

преди 4 години

Американския народ не знае какви мръсотии прави нато,сега става и БГ шайка умници правят нато -БГ. Те си мислят, че ще дерат кожите на народа всичко се връща.ДА знаят.

86

тиква

преди 4 години

До Анонимен 104а какъв опит имаш със живота във франция като база за сравнение?

85

панчо

преди 4 години

интересно как тълпи замогнали се руски олигарси бързат да си изнесат парите и себе си на запад и щатите за по сигурнохиляди искат статут на политическо убежище и западни паспортизащо ли го правят?ако е толкова хубаво и комфортно в русия защо капитала не се задържа там?едва ли очакват нато да им изсипе ядрени бомби в русия

84

Анонимен

преди 4 години

До бай ганюАма на нас ни харесва Европа и ЕС,а не НАТО,за което пет пари не даваме и те убиват европейци!Затова съм за Франция и предпочитам Франция.

83

бай ганю

преди 4 години

това че британия напуска ЕС не означава че напуска НАТО къде е паниката тук не разбирамфрансетата винаги са били проблемни и трудни за всичко така че и до сега и за в бъдеще не са надежни за нищоно и ядренот оръжие така или иначе никога няма да бъде използвано

82

сега

преди 4 години

Сащ са окупирали Европа с десетки военни бази.

81

Анонимен

преди 4 години

Мдааа, обаче руското + френското ядрено оръжие могат да гарантират сигурността на Европа срещу американското и английско ядрено оръжие.

80

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА мога ли да задам въпрос,защо американците търгуват с Русия,а не дават на европейските държави да търгуват с Русия,като налагат санкции срещу Русия,които всъщност удрят Европа и скоро ще останем на тъмно и студено,защото ще спрат руската газ,ние също сме с парно на газ у дома!Защо за едни може,а за други не може?Нали уж щеше да има свободна търговия?

79

Нато

преди 4 години

довиждане в ада.

78

ooonato

преди 4 години

Вие сте изменници и убийци лъжете мамите убивате само за пари .Мафия

77

Факт

преди 4 години

НАТО пречи на мира и разбирателството,те съществуват от войни,конфликти и лъжи....

76

Анонимен

преди 4 години

Пак ги тресе параноята ,пак някои щял да ги напада . Стига бръщолевихте простотии бе *** ами коментираите това . Американските инвестиции във Русия стигнаха 35 МИЛЯРДА ДОЛАРА . Аууууу маи на вас не ви казват ,пак ви баламосват докато всичките ви политици,кметове и наи различни мужици си пратиха децата във Ню Иорк не във Краснодар ,нали бе ***

75

Руснак

преди 4 години

Франция има ядрено оръжие колкото хубави коли......

74

Анонимен

преди 4 години

Искаме силна Европа и ЕС и никакви нападения срещу Русия!Никога държавите от източна Европа не са имали такава голяма свобода и икономическа сила,както през соца - факт!Руснаците не са ни са се бъркали за нищо в управлението на държавите,сами управлявахме България,никой не ни стоеше на главата,за да ни командва.Тогава имахме истински държави и независимост,а не бяхме марионетки!

73

Писна ми

преди 4 години

От американо фили фоби русофили-фоби. То при ядрена война е ясно че победители няма да има. А тоз плаши източноевропейците с Русия за да си продават оръжията САЩ То и за децата вече е ясно.Атомното оръжие е за престиж а не че ще се ползва.Ако Русия спре газта посред зимата ще има по голям ефект отколкото 100 атомни бомби хвърлени в Европа.

72

МММ

преди 4 години

Франция имат 290 ядрени оръжия, ако си разменим с руснаците по 150 удара с бойно оръжие ще настъпи апокалипсис, вече няма да ги има и нито европа нито русия.

71

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПолша е имала договор за съюз и защита с Англия,още преди немците да нападнат Полша,руснаците получават информация,че Полша ще бъде нападната от Хитлер и предупреждават поляците,когато немците нападат Полша,техните съюзници англичаните не си мърдат пръста да им помогнат,дори сключват договор с немците,тогава самите поляци предават властта на руснаците.Поляци и руснаци са едни и същи хора,те са си роднини,някога са били и една държава!

70

ХХХ

преди 4 години

Ако руските Сармат-и , Воеводи, Ярсове, Тополи и т.н. залетът ......гаранция и господ няма да може да даде ! Весела Коледа заблудени офци !

69

1111

преди 4 години

До Анонименпредполагам си се разсеял нещо и в бързината си се объркал САЩ вместо Русия, така е правилно