76

Анонимен

преди 4 години

Същия си е интелекта. Преди 30 години не бяхме обзети от IQ точки, *** не можеха да организират протести за неправилното хранене на домашните котки и такива, през Twitter, а доста народ просто си живееше живота и не се правеше на вървежен.

75

Анонимен

преди 4 години

Тия вече се уляха...

74

Анонимен

преди 4 години

Който си е глупав, все ще е глупав, при каквито и да е стойности на CO2! Моят IQ е 133, паметта ми е бих казала, феноменална - благодаря на Господ. Но тя се развива.и поддържа с много четене и усвояване на информация, с работа на мозъка , с вътрешната способност да анализираш нещата от живота. Първосигналните възприятия говорят за плитък интелект

73

Анонимен

преди 4 години

Глупост, а Япония? Глупави ли са

72

Mdaa..

преди 4 години

Ко ? Не!

71

Анонимен

преди 4 години

Най-опасно е човек да си повярва, че е голям интелект и другите са му длъжни с нещо

70

Някой

преди 4 години

Като чета коментарите, май бая сте се надишали с въглероден двуокис :)

69

До SS

преди 4 години

.....За да оцелееш векове робство, ти трябва инат,тарикатлък и надежда!Иначе сега щеше да ни липсваш...

68

Ъ

преди 4 години

Кой пръдна бе? Замириса на въглероден двуокис.

67

Ай Веи гоим

преди 4 години

...и разбира се, решението е повече гей-бракове (по възможност междурасови), повече аборти и отворени граници за всички европейски държави. Повече холивудски продукции и много, много безплатно порно за европееца също ще помогне!

66

Анонимен

преди 4 години

Средния интелект ще спадне заради изменението на генотипа на хората. Черното се множи , бялото не.

65

63

преди 4 години

До До 63Защо спориш, като не знаеш. Човек без проблем издържа дълго време на кислородно съдържание от около 15%, което е значително под нормата. Но ако дори при нормални нива на кислорода повишиш СО2 над 15%, могат да настъпят спазми и смърт. 0.1% е равно на 1000 ppm и е норма, приета от повечето специалисти. Тъй че благодаря за комплимента, но не съм я измислил. При издишване "изпускаш" около 4% CO2, не пет. Но и пет да са, нали не го вдишваш веднага този въздух. Пробвай - няма да ти хареса.

64

Шопо

преди 4 години

Я па вервам на сите учени,вижте нашио премиер с джипу и кажете,че не е верно.Наука е това ,не мойш я обори.

63

До 62

преди 4 години

Когато говорим, че дадено вещество вреди на човешкото здраве, значи той е токсичен! Никъде не съм написал, че издишаме чист СО2! Концентрацията на кислород в атмосферата е около 21% и тук чети много внимателно - откакто се правят измервания, той е константа, няма промяна. Няма такова нещо, че СО2 е за сметка на О2 - това е псевдонаука! Да не говорим, че да сравняваш 21% с 0.04% е смешно-глуповато. Това е от онези екоталибански бръщолевения които нямат нищо общо с науката и здравия разум!

62

До 63

преди 4 години

Няма такова нещо СО2 не е токсичен! Ако те затворим в херметически затворена кутия, ще изпаднеш в безсъзнание пореди намалени количества кислород, а не поради натравяне с СО2. 0.1% концентрация на СО2 е някаква абсолютно произволна норма която сега си измислил, за да подкрепиш налудничевата си теория - тази концентрация е едно голямо нищо, та при издишане изпускаш около 5% СО2.

61

Анонимен

преди 4 години

Като гледам словореда и граматиката в заглавието - има за какво да са разтревожени учените...

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 62Не е точно тъй. Концентрациите на CO2 над 0,1% направо са си вредни. За умствената дейност особено. Тъй че не ги разправяйте тия, че не бил токсичен. Всичко зависи от концентрацията и от продължителността на въздействието. То и с чист кислород можеш да се отровиш.

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48"Но да се твърди, че СО2 е токсично за мозъка е просто е смешно, това е псевдонаука - та ние издишаме СО2"Аз не видях някъде да пише, че е токсичен. Но като е в по-висока концентрация, е за сметка на кислорода. А това вече не е полезно за мозъчната дейност. А освен това, не издишваме чист CO2. В издишвания въздух CO2 е към 4%.

58

Анонимен

преди 4 години

Добре е да давате някаква препратка към съответното изследване. Защото с така поднесената информация само разпалвате нападки срещу учените по принцип, както и безумни спорове затоплисти - антизатоплисти.

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42"вулканични изригвания, най-много да стане 0.5% ..."Ако CO2 стане 0,5%, било то заради изригвания или нещо друго, никакъв интелект няма да ти помогне.