88

Анонимен

преди 4 години

Не знам къде е това свинско по 10 лева за кг. Сега се връщам от голям магазин и там беше 15 лева за кг.

87

сем. пенсионери

преди 4 години

За Коледа ще ядем сандвичи с мас и пържен лук. Жената намерила салам намален купила ама той се развали вечерта още, затова - без салам тази година. Важното е да сме здрави.

86

Патриот

преди 4 години

И 1000 лева да стане месото овчия народ ще търпи геноцида ,така че .......

85

123

преди 4 години

Месторабота Сливен; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 600 до 1000 BGN (Бруто)Работа на машини,на две смени.

84

Аа

преди 4 години

Преди две години се пенсионираха и оттогава са при мене,но ти явно не разбираш,какво искам да ти кажа .Тука работиш нормална работа,получаваш заплата ,която ти е достатъчна и остава.В Бг работиш в малък град,получаваш заплата ,с която едва свързваш двата края.Това е разликата.

83

Аа

преди 4 години

Моите "старци"и тези на жена ми имат общ трудов стаж 154 години.За толкова са внасяли осигуровки ,друг е въпроса къде са отишли тези пари,питай си правителството.

82

До 84

преди 4 години

Това от кое проучване е?

81

Аа

преди 4 години

Тука вече грешиш,"старците "са си при мене и аз си ги гледам.

80

Анонимен

преди 4 години

До АаИ ние тук си живеем спокойно. Ти какво си мислиш, че ние сме се притеснили от журналистическите тъпотии.

79

Василев

преди 4 години

Най-важното достояние на живковския комунизъм, с всичките му извращения и репресии, беше че хората се чувстваха социално равни, независимо каква професия имаха и какъв ранг в държавата!Всеки имаше достъп до безплатно образование и здравеопазване!И не бяха бедни хората, всеки имаше имот и работа, и пенсии, и нямаше клошари и умиращи изхвърлени от болниците!Едно общество е здраво и може да се бори обединено, когато хората не чувстват големи социални диспропорции!Животът е жесток!Гарисън!ЦРУ!!

78

Аа

преди 4 години

Хич не ми е скъпо,5 паунда за килограм,ако взема два 9 паунда.Раборя за 12,50на час има и за салатата.Не съм IT, в автосервиз съм,жената е в магазин 11на час.Не сме богати,ама живеем спокойно.

77

Василев

преди 4 години

Хората са били равни единствено в праисторическите времена, когато са живеели на племена в май.мунски стада, ходили са на лов заедно, яли са заедно, обличали са се еднакво и са имали едни и същи оръжия!Тогава е бил комунизъм!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!

76

До 77

преди 4 години

Даже техния овчар им го каза. Социализма си е недоносче и не го бива. Но те пак се радват на отминалите времена. Ах колко хубо бе, да се седи на опашка за хляб, магазините да зареждат с месо 1 път в месеца. 10% ергенско данък, 5-7г за кола, която все още не е произведена, в завод който все още може и да не съществува. Да си изкарваш документи да пътуваш от една област в друга. Разстрел зад границите, за тоя дет бяга от рая... Супер времена...

75

Старата номенклатура

преди 4 години

Преди беше хубаво, но сега е още по-хубаво. Времето е ваше, но всичко друго е наше, другарЕ!

74

до идиота 77

преди 4 години

Фалирал ли ???? 30 години вече а и още от него крадете маам ви п.р.ос.та нагла. Вече е на свършване , окрадохте и заграбихте всичко построено от него. Остана ви само хората да щавите и да им изпивате кръвчицата маам ви и измамници и убийци. Фалирал ли ???? На това и и.д.и.оо.т няма да ти се вържи вече

73

Анонимен

преди 4 години

До !!!!!!!!!!!!!!Комунизма е отживелица, видя се, че не може да просперира и за това фалира с гръм и трясък.

72

Анонимен

преди 4 години

До до 67Да бе и народа работеше за 100 лева, ходеше всяко лято на едни и също място на море, където партията е преценила и построила почивната станция, окрадоха земите на хората и те определяха какво ще се гледа и т.н. абе загубени времена, определят ти как да живееш и те карат на сила да бъдеш равен със *** и пульо. Само висшите другари бяха над всички и всеки трябваше да се съобразява с тях. И те с парите на партията си живееха като в страните от загнилия капитализъм.

71

До 64

преди 4 години

Не е вярно, хората от Столипиново не бяха българи, колкото и да ти се ще. След комунизма през 91та, римляните бяха 570 хиляди, турците към 660 хиляди, а и пратихте 350-400 хиляди у Турция. Населението дори не беше младо, от средна възраст 27.9 през 50та, до 85 бе 36г. Средната възраст.

70

!!!!!!!!!!!!!!

преди 4 години

КОГАТО ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ, ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА, ВОДАТА, ЗЕМЯТА, БЛАГАТА ПРОИЗЛИЗАЩИ ОТ ТЯХ СА НА ВСИЧКИ ХОРА ! НАРОДНИ ! САМО ТОГАВА ЩЕ ИМАМЕ НАРОД И ДЪРЖАВА. САМО ТОГАВА ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВАМЕ. НАРИЧА СЕ КОМУНИЗЪМ !

69

Василев

преди 4 години

Свинското месо е важна храна, която изгражда силна имунна система, биологично гориво даващо комфорт на човешкия организъм по време на зимния период!Колкото по често присъства на трапезата на българина, толкова той ще е по-здрав и работоспособен!!!Когато и скъпо свинското, тогава ще е скъпа и свинската мас и даже филии с мас няма , да можем да си мажем!Агент Дензъл Мортън!ЦРУ!!!Агент Дензъл Мортън!ЦРУ!!!