46

Анонимен

преди 4 години

До миризлив руски ботушнаучи поне руски, краварю

45

Анонимен

преди 4 години

До Martin Ruseborn...революционен французин ни притискаше чак до Москва. А после, ех после, когато твоя шеф се опита и той за пореден път, да, тогава спряхме до Берлин. Сега, ако новите ти шефове, dYпеблизецо. се решат да си опитат късмета, е, тогава ще спрем на Атлантическия. Казах!

44

Martin Ruseborn

преди 4 години

До Martin BormannТи борманчо, не сравнявай *** с твоя шеф, Хитлер. А за лъжицата ще ти напомня едно: това съм го слушал още от времето на Катерина Всемогъщата- когато от Варшава, през Финландия, Аляска, Небраска, Невада, чак до мексиканската граница, всичко това беше една империя, да, позна. Русия. Видях Суворов в Италия и Париж, бях в щаба на Кутузов при Полтава като гонихме някакъв Карл еди кой номер, чак до турската граница при Днепр, само да отстъпим малко до Бородино че един

43

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо излезна умен - оставя ги известно време да се оправят без него. Ще ги изчака още малко да се фанат за гушите.

42

Анонимен

преди 4 години

Путин тичка по сички фронтове.Поставят му по едно колелце и той тичка като добро хамстерче - първо в Сирия, сега и в Либия. И какво ще спечели от либийския нефт? Той няма сметка да се увеличава добива, просто ще седне върху кладенците като собака върху сено.

41

Martin Bormann

преди 4 години

Както всеки грандоман преди него, Путин иска не само да върне старите граници на СССР, но доста повече, но също така, както и останалите грандомани винаги се стига до момента в който се опитва да лапне лъжица по голяма от устата му...

40

ЦЕЛТА ЛИ!

преди 4 години

Каквато и цел да имат крепостните в Либия, тя ще бъде напразна, защото през 2022 г след ядрена атака на мужиците срещу космическа Америка, Империята на злото ще изчезне от картата на света, заедно с джуджетата си.

39

Евро-Атлантик

преди 4 години

Ако не са САЩ от къде ще купуваме лекарства !? Добре че са те инак гибел ни чака ....така пак ни чака ама поне ще им напълним хазната !

38

Гост+

преди 4 години

Развръзката изглежда очевидна, освен за промитите мозъци. Омразата, която хранят болшинството от либийците (по примера на сирийците) към "добронамерения" Запад за унищожаването на държавата им ще ги отведе в лагера на противниците на марионетно-признатото правителство. После лицемерите ще има да се чудят и маят защо Русия и Китай печелят популярност в Либия и Африка

37

ХХХ

преди 4 години

Погледнете снимки от стари архиви на Сирия и Либия и т.н....преди и след намесата на САЩ ! И кьоравия ще виси че тази империя на злото мисли само как да оцелее в надпреварата с Русия и Китай ! Турция постъпиха много мъдро като казаха на САЩ да го л**ат за С-400 ....България сме офци и не смеем ! 8 писмени остарели ф-16 вместо 20-тина чисто нови Су-35 4++ ......нямам думи !

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Имаш грешка драги! Тежки психически заболявания са ВСЕМИРНО ПРИЗНАТИ "фобиите" (независимо какви - в това число и "русофобството"!), а за "фили"-та НИЩО НЕ Е КАЗАНО!!!! Учи, нег-ра-мотнико, учи!!!

35

Анонимен

преди 4 години

В Либия Ердоган и Путин застанаха от различни страни на барикадата и съвсем скоро ще кръстосат шпаги. От Вагнер ще остане ено мазно петно каквото остана от него в Сирия край Дер-ез-зор. Либия ще удари балтията на турско-руския поток а наш *** Банкянски ще остане без хъбове и мускали в пазвата си.

34

Анонимен

преди 4 години

Сички ки умрем.

33

Ха-ха

преди 4 години

Дойче веле кръв повръщат....Готина гледка,стопляща душата!

32

ХХХ

преди 4 години

Никой не пита каква е целта на САЩ като правят военни бази по цял свят ! Защо нападаха Виетнам (където го изядоха) защо Камбоджа, Ирак, Либия, Сомалия и т.н. ? Медийте контролират човешкото мислене .......вече такова няма !

31

Русофил

преди 4 години

"руската експлоатация на конфликта за сметка на либийския народ" = какви хубави думи, каква "искрена" загриженост за либийския народ.... А кой създаде конфликта господа "Западни Лицемери" ? Кой инициира съсипването на тази държава, драги ми Западни Демагози??? Престъпни антихуманни агресори!

30

Възпаление

преди 4 години

Това пак се вижда в бръщолевенето на русофилите. Един пример на каква страна и народ се възхищават. Там има сатиричен сайт "Панорама", който пуска фантастични "новини", но верните путинци или "новите леви" се хващат на голата кукичка, репостват ги, обсъждат и се плюят яростно, даже когато някой по-нормален им обясни, че са доброволни жертви на гавра. Ей в тази страна на слабоумни начело с мениджъра на олигархията Путин са влюбени до премаляване и нашите гледащи на изток хапльовци.

29

(-_-)

преди 4 години

Точно в 10-ката, 26! Кои са т.нар. Запад? Това са всички бивши робовладелци. Днес робството просто е приложено с различни методи, а именно икономически. С България направо убиха рибата - няма преговори, ни вопъл ни стон! Всичко ни взеха за жълти стотинки и днес гордо им консумираме отпадъцитe.. Като почнеш от всякакъв вид техника до коли и хранителни стоки.. Само Украйна може да се мери с нашата простотия!

28

Факт

преди 4 години

Целта е да спаси страната от грабежа на запада и да я обедини.

27

Анонимен

преди 4 години

Абе нали им спряха СП2, сега ще има бой по каските на джендърите.