32

Анонимен

преди 4 години

Екологията не е шега работа,замъсиш ли реката,измират риби,жаби,гущери,миди,насекоми, птици,сърни,прасета и други животни,които пият от тази река,растения,а отровите се натрупват и влизат в подпочвените води,като по този начин се замърсява завинаги и подпочвената вода,която е резерв,в случай на суша.С радиоактивното сметище е същатата работа,дори е още по-опасно.

31

Анонимен

преди 4 години

До страхПо принцип трябва да имат редактор,който да проверява статиите и правописните или други грешки,но по написаните статии се вижда,че такъв надали има такъв редактор изобщо.

30

Анонимен

преди 4 години

Ne sam partiez be sam ot bsp nito ot prebojadisanite partiizi ot bkp v gerb nizo sam v nc i pravitelstvo no ninova e napisala edna goljama istina sa boklutite v bg koito se gorat sa bokluzite hrani sokove ot garzia turzia i tn lekarstva bokluzi ot turzia kitai drehi obubki 4anti naroda tap e otriven sabluden laji plahove mischki poliklinkki nraani s klekala kloseti ujas gnisno no mutrite gi vosat i ohranjavat jadat spez proverena hrana kakto pri jivkov neschtata prodaljavat 31 g bednost korupzia

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе не БСП,а герберите имаха кмет в Перник,когато източването на язовира им за странични дейности и ток се източи.Сега кмета от БСП е нов.

28

Анонимен

преди 4 години

Не съм против БСП,но някак Нинова не ми вдъхва доверие и докато е там,трудно ще гласувам за БСП,да не кажа дори никак.

27

Анонимен

преди 4 години

Не е важно на колко години са кандидатите ви,дори считам,че за влизане в политиката,хората трябва да са поне 45 годишни,за да имат натрупан работен и житейски опит,да са специалисти в областта си,а не да се азначавате хора без професионализъм, без опит или просто с връзки,както правят герберите.Поне в БСП имате такива качествени кадри,тези младоци и зелени кратуни нищо няма да свършат,ще я свършат като кучето на нивата.

26

Анонимен

преди 4 години

Това е огромен скандал. Тия трябва веднага да се махат. Двулични лицемери. Вдигат данъците на колите, а в същото време внасяли отпадъци от цяла Европа.

25

Анонимен

преди 4 години

Batse ,a koe dovede do sluchaja Bulgaria-smetishteto na Bruxel??!!

24

Анонимен

преди 4 години

Borisov vednaga shte kaje che si ima Ministär i Ministerstvo na okolnata sreda.Toj njama nikakvo otnoshenie kam Sluchaja.Jasnoooo!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Герберуги, виждате ли се колко пари струвате? Пълни калинки. Пет стотинки от тошово време ме чините.

22

страх

преди 4 години

Мен ме хваща страх като чета тази некадърно написана статия.Как е възможно толкова много правописни грешки на едно място?Кой е написал дипломата на тази журналистка?Тях не ги ли изпитват по български език и литература?

21

Ач

преди 4 години

Дават път на младите ( децата и внуците им ),а не на нови хора в партията (нещо като рестарт).Но е така на всякъде дори и в някой НПО-та (семейен бизнес) сладък живот на гърба на други.

20

Анонимен

преди 4 години

Фашистите не са демократи. Много фашизоиди се представят за демократи, за десни. Обичат дясната диктатура много.

19

Анонимен

преди 4 години

твърдо съм против да изгаряме отпадъците на развитите страни,няма тяхното развитие да е за наша сметка,благодарение на недобри икономически условия за бизнес почти си изчистихме страната от химикали и хоп станахме кошче и сметище на цивилизацията,ааа не така,който си го прави той да си го носи и гори ***,да плащаме за тяхната икономика с нашата природа - не

18

Анонимен

преди 4 години

червените доматки пак живнаха.

17

Хан Крум

преди 4 години

Погледнете само хайдуците но снимката - озверели, нагли, ***.зни, ояли се му.т.ри.И тези "хора" искат да им вярваме и да им позволим отново да ни бият пред народното събрание, да ни крадат и да ни наврат под руския миризлив ботуш.Както се казва в едно стихотворение: ...и може би тъй ще се случи, че някой *** ще те учи на ум, клеветник на чест ще те учи.... На тази патриотка синчето благоденства във гадната Америка а мъжът и е със заплата от 110 000 лева във Лук Ойл - сигурно е много кадърен

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Помните ли ТаШко Ерменков с неговото заразяване на яз. Искър??Страх страх страх! А Бог е любов, кой е неговия а антипод?

15

Анонимен

преди 4 години

Когато фактите говорят и баце се крие в миша дупка.

14

Sichtpunkt

преди 4 години

На комунистите в костите им е закодирано да всяват страх сред обществото!

13

безпартиен

преди 4 години

Тов дето го направи Нинова срещу БСП за няколко години Борисов не би могъл да го направи за няколко десетки години.Ако не я смените много бързо няма да има БСП.А не е добре ГЕРБ да нямат опозиция.От поне 2 години БСП се разпада и то много бързо!Трябва ви някой от по старата генерация който да обедини партията , а не да я разцепва!Разколът е самоунищожение-опомнете се докато е време!