29

Леле до 22

преди 4 години

Проста-к е на мястото на звездичките, учтиво предоставени от сайта, който обитаваме в момента :)

28

Леле до 22

преди 4 години

Аз съм във Франция и работя в офис, в който не биха приели същество като теб. Представям си левела ъф инглиш , виждайки толковаправописни грешки на родният ти е език. *** сте, сър :)

27

Анонимен

преди 4 години

За UK има надежда, докато ЕС пътува право към дъното. С либерастия прогрес няма, само мизерия, всеобщ упадък и деградация. Няма да се учудя, ако след очертаващия екоталибански налудничев поход на ЕС, той изпадне в дълбока икономическа криза и се разпадне тотално в рамките на 10-20 години.

26

Анонимен

преди 4 години

Сега със сигурност държавите от Вишеградската четворка и особено Унгария ще се ослушват 2-3 години как и дали Англия се справя извън ЕС... И ако всичко е наред са следващите! И няма лошо!

25

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА може би бритите не искат точно либерастията, а? Някога дали си се замислял над това?Ще има държава и власт, а някой друг, когото не познавам и на когото не мога да влияя, ще ме управлява? С декрети, правила, евроценности, НПОта...Дали?

24

Анонимен

преди 4 години

Първобитно мислене и милеене само за своята си пещера. Англичаните имат нужда от самостоятелна планета, никой да не им пречи, а и те - на останалите. Защото, който и да се появи около тях, ще го окрадат и ще го употребяват да им носи кафето. Ама не останаха такива. Иначе, последователисе намират в България. И робски балъци също.

23

Sichtpunkt

преди 4 години

Умните англичани и немци работят в банки,офиси и продават коли и стоки на нашите мишоци.Ти кога си бил в UK или Германия, че знаеш?Или много научно-популярни филми гледаш?

22

Хитри са нагличаните

преди 4 години

Целта на Англия е чрез напускането на ЕС да се отърве от всички задължения но същото време да си запази всички привилегии. Именно затова са всичките тези драми и предложения за различни сделки.

21

До 18

преди 4 години

Гастарбайтерите в Европа мият чинии,сервират,берат ягоди,метат улици,работят по строежите.Умните англичани и немци работят в банки,офиси и продават коли и стоки на нашите мишоци.

20

Sichtpunkt

преди 4 години

Най - инфантилното в цялата ситуация е, че като Фараж, така и Джонсън осъзнават глупостта която вършат, но въпреки това най - умело заблуждава електората.И двамата трябва да бъдат СЪДЕНИ за умишлено разцепление на UK както и дрътата за измяна на кралството!

19

Анонимен

преди 4 години

Със своите възможности Англия би могла да постигне много,но да ограничиш възможностите, които дава най-либералния съюз, създаван някога от толкова много нации,си е глупост!Алчността и оправданието ,че ще има повече ползи от излизането от ЕС,е наивна и скоро ще бъде осъзната,но тогава може да се окаже, че друг ще определя правилата, които сега британците с лекота загърбиха!

18

Пижо

преди 4 години

Джонсън бил представил 10-годишен план за бъдещето на Великобритания. Пък наш Бойко бъдеще на България не вижда, той кой ли вижда, затова представи скромен план за 100-годишно управление на нещото, останало от България.

17

Sichtpunkt

преди 4 години

тръгнали да коментират държава която може да произвежда каквото пожелае от технологии,Произвеждат гастарбайтерите, а "умните" англичани търсят някоя алкохолна дестинация (като Слънчев бряг) да си направят запой с евтина сексуална оргия!

16

Анонимен

преди 4 години

Задължително една петиция за 10% налог върху банковите трансфери извън ЕС.

15

Честито

преди 4 години

Англичаните се усетиха навреме и напускат европейската ***.Както върви в този изкуствен съюз ще останат само две изостанали страни като Румъния и Бегето.

14

Анонимен

преди 4 години

До 10Кво бе, нещо засегнат ли се чувстваш?

13

Анонимен

преди 4 години

Едно е представяне,друго - осъществяване!

12

Анонимен

преди 4 години

Английският Остап Сюлейман Берта Мария Бендер...Да сме живи и здрави, само след няколко години ще разберем дали и този герой на новото време с неговите авантюристични превъплъщения и винаги готов план, се е изявявал като верен поданик на короната или интернационалната жилка е взела своето

11

Sichtpunkt

преди 4 години

Коментари на компетентни *** които не могат 1 гвоздей да направяМногознайко отиди това за *** го кажи на Корбин и си дай аргументите. Аман от крале!UK great again, нали така!

10

Анонимен

преди 4 години

Коментари на компетентни *** които не могат 1 гвоздей да направят или клечка за зъби тръгнали да коментират държава която може да произвежда каквото пожелае от технологии, автомобили до самолети и сателити. А и да, всички самолети на които летите, Еърбъс, в цяла европа двигателите се произвеждат в Англия.