31

червения трол

преди 4 години

Айде сега да поспориме коя кола е по-добра-Мерцедес или Запоражец.

30

до 33 от човек

преди 4 години

Аз мога да повлияя на цените на газа. Аре у лево!!

29

загрижен човек

преди 4 години

Мене ми е най-добре кога на Путин му е зле

28

Анонимен

преди 4 години

До 24Не виждам връзката между чисто криминален проблем и цените на газа в международен мащаб!Цените на горивата се договарят от съответните министерства в съответствие с договорените квоти.Стратегически, за да не бъде реализиран проекта НАБУКО-ЗАПАД, РФ спровоцира военни действия по трасето на "тръбата" и никой нормален концерн няма да инвестира там където е война!Или Вие можете да повлияете на цените на газа?

27

човекоядец

преди 4 години

До: номер 14У нас също нямаше лустрация, и резултатът е красноречив: България е най-бедната държава в ЕС.Излязъл е нов документален филм по Дойче Веле за Путин за идването му на власт.Адолф Хитлер ряпа да яде в сравнение с Путин. Повечето от поддръжниците му по време на изборната кампания или са отстранени, или ликвидирани (тоест избити).И да не ми обясняват, че било пропаганда - вижда се лично Путин как си говори приятелски с отстранените от него поддръжници, дори се развежда със жена си!

26

анти-русофоб

преди 4 години

В САЩ стават повече масови убийства отколкото в цял свят и това е истината.

25

загрижен

преди 4 години

Аз не съм ходил в Русия ама знам че, другарите русофили само говорят за Русия, но не ходят там в мизерията, че можеше и тях да ги гътнат, но мен няма да ме гътнат защото по природа съм си гътнат.

24

Анонимен

преди 4 години

Може да стане спортист на годината на Нове холдинг.

23

Дядо Мраз

преди 4 години

Винаги ми е било странно, че ние българите превеждаме от руски беопасност като сигурност. Двете думи макар и сходни като смисъл, не значат едно и също. На български също си имаме думата безопасност, която по смисъл е същата като руската такава, но не миналата през английския език дума сигурност(security). Едно време КГБ са си го писали КГБ, а не КДС, а сега странно заго пищем ФСС вместо ФСБ. Странен и *** начин да се гаврим с езиковат аси култура.

22

анти-русофоб

преди 4 години

Аре бе, к'во стана тя? Нали само в САЩ ставаха такива работи, а?В Русия всички са примерни, нормални и кротки!

21

червения трол

преди 4 години

А интересуват ли те цените на руската газ за нас?---Стига да е достатъчно висока за да има комисионни за БСП, никой повече не го интересува.

20

Hafen der Wahrheit

преди 4 години

Давам ви материал относно любов, истината и още нещо.... Който поназнайва малко немски, да погледне в тубата Cassandra 13. На "корицата" на канала е тя. Божествен глас, истини които ще събудят "заспалите" ни сърца!

19

Анонимен

преди 4 години

Интересна статия, която я прочетох само като информация!Мен лично не ме интересуват проблемите в РФ!Мен лично ме интересува какво става с пенсиите, здравното осигуряване извън София, пътищата в "провинцията", цените на лекарствата в БГ, "топлото", "тока", "водата", заплатаите (и премиите) на ду.етатите, качеството на хранителните продукти и напитките в БГ и др. малки национални проблеми!А Русия сама да си решава проблемите!

18

Hafen der Wahrheit

преди 4 години

Брех колко много насилници, има във форума на сайта!Насилието НИКОГА не води до нищо добро! Насилието провокира насилие!ЛЮБОВТА НОСИ ЛЮБОВ!

17

загрижен

преди 4 години

Добре, че другарите русофили само говорят за Русия, но не ходят там в мизерията, че можеше и тях да ги гътнат.

16

АнонимеН

преди 4 години

ДО 18 ПРИСТАНИЩЕ НА ЛЪЖАТАОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ! ПРОШКА ТУКА ВСЯКА ЗАБРАВЕТЕ :D

15

Hafen der Wahrheit

преди 4 години

Във отношенията насилен- насилник влияние оказват много фактори и последствията са негативни и за двете страни. От едната е насиленият, който понася действия против волята си и от друга насилника, който пък се "сдобива" с лоша кармична обусловеност.Не е никак трудно разумен човек да достигне до горепосоченият извод.

14

Лейтенат Грьоберг

преди 4 години

Цитат: "Дори чай и кафе на пиеше. Пиеше само чай с лимон". Край на цитата. Край.

13

Анонимен

преди 4 години

мирна и безкръвна смяна на диктатуратаПосле те убеждават, че няма смисъл и от лустрация и резултатът е този, който виждаме днес.

12

Анонимен

преди 4 години

"Чудно ми е другаря Радев няма ли да прати съболезнователна телеграма на господарите си."Ще я прати на твоя родител#1. Сега само уточняват пола за да е политкоректно обръщението