32

преди 16 години

Точно за това става въпрос, 30! Защо никой не взима интервюта от нашите музиканти и не им помага? Само не ми казвай че нямаме талантливи хора. Напротив, българите(ките) са известни със гласа си и с таланта си в цял свят. Но не, дошъл един празноглавец, окачил на врата разни вериги с артефакти по тях сложил една шапка и тъмни очила, халка на носа и ушите (примерно) и вече великия музикант. Не зне кой е, не знае за какво се бори, няма и помен от идея някаква, сам не си разбира музиката и не казва нищо смислено за нея, но обвинява другите (професионалистите) че не я разбирали. Ама то като чалгата. И там талант се не иска ама ние си падаме по празноглавци.

31

Вели

преди 16 години

Еми 28 точно за това си говорим. Може и ние да имаме таланти, но те като се крият, няма как да знаем за тях. А ти като каза преди че не си го чувал тоя "негро" как пък разбра, че няма цитирам "нито талант, нито идея"???? Защтото и ти много разбираш от тези неща ...

30

Вели

преди 16 години

Еми, 25, хайде щтом първокурсниците в НАТФИЗ са толкова по-велики да направят нещо .... Като са толкова по-добри, защо тогава не вземат интервю на тях??? (реторичен въпрос за по умничките) Като си знаят само те колко са добри мене какво ме грее. Имал желание човекът, имал цели и достатъчна смелост и решителност и си е постигнал това което иска. Не мога да разбера хората като тебе, които все трябва да критикуват и очернят имената на решителните и находчивите. Не им завиждай, опитай и ти .....

29

преди 16 години

А за афрото е ясно защо е дошъл тук. Защото не върви в реална конкурентна среда а тука минава без проблем за музикант и дори всяка бяла млада и наивна к**ва му дига краката като и каже че иска да снима клип с нея. Разходи се ти по Европа и ги виж по университетите. Всеки афро е музикант. Иначе никой не им обръща внимание.

28

преди 16 години

27, аз не плюя а критикувам! Има разлика! Този който плюе си ти защото не ме познаваш. И вместо да плюеш просто прочети интервюто и намери поне един смислен ред и тогава плюй. Бил съм доста време в Европа и съм се нагледал точно на такива задръстеняци които нямат нито талант нито идея. Татко дал мама умесила и нашия вече ще прави изкуство. Познавам един куп хора които могат да ти кажат много повече за музика, талантливи са, имат идеи и са много по-интересни като хора. Този тука просто няма какво да каже! То си личи от неговите собствени приказки че е абсолютно елементарен. Просто прочети! На мен лично самия афро ми е безразличен. Това че въобще някой е публикувал интервюто е интересно. Това и за начинаещ репортер би било обида а жената на снимката горе не прилича на начинаещ (приемам че е професионален журналист щом и публикуват нещата). Т.е. критиката ми не е към афрото а към журналистката.

27

Георги

преди 16 години

абе големи сте нещастници.. целия свят ли ви е крив на вас ?! не казвал нищо смислено.. ти какво искаш за глобалното затопляне ли да ти говори. Това е музикант, човек на изкуството... той е точно такъв какъвто трябва да бъде - спокоен и да не мисли за много от глупостите в живота. Интервюто е много хубаво, мен ми беше интересно да прочета как един черен намира живота в БГ, защо стой тук.. даже аз му се възхищавам че още е тук при положение, че в българия е пълно със задръстеняци като повечето от тия дето са писали. Цял живот не излязъл от скапаната българия и си мисли, че тука е целия свят.. Вземете се осъзнайте.. България е една мизерна точка на Земята, обитавана с 90% комплексирани хора.. !! България е била нещо с което да се гордееш,ама преди 100години.Вземете съберете пари и си направете малко екскурзии из Европа.. ще видите колко по-щастливо живеят хората, въпреки че са "по-***" от нас :)

26

преди 16 години

Има много талантливи българи и българки които остават незабелязани и никой не им обръща внимание. Но дошъл един пикльо който 'прави' музика и веднага му се обръща внимание. Авторката трябваше сама да се откаже от интервюто след като ясно вижда че горкия просто няма какво да каже нито за себе си нито за музиката си. И преди да ме е изкритикувал някой, не, не съм музикант. Работя в сферата на технологиите. Просто мисля че покрай чуждопоклонничеството изпускаме да забележим родните си таланти.

25

преди 16 години

23, проблема ми е никакъв. Но след като аз като нежурналист мога да направя по-добро интервю ми е малко странно и обидно да чета такива пумиики. Всеки комплексиран афро който иначе няма с какво да бъде забелязан започва да 'прави' музика че се намират и хора да го интервюират на всичкото отгоре. Още повече че е дошъл в България да се прави на велик. Ако отидеш в НАТФИЗ дори първокурсниците ще ти дадат по-съдържателно и интересно интервю.

24

-

преди 16 години

*** бездарника...Никакъв смисъл в отговорите, нищо интересно...Само една журналистка харесваща черни патлаци и един *** ***.Свалете тоя материал.

23

Вели

преди 16 години

22 е много прав. Който както си го направи. А всички вие, които се чудите за какво да се захванете само и само да понижите някого до мекотело .... е просто не сте постигнали нищо в мизерния си живот и вместо да се замислите по този въпрос, вие сте заети да завиждате на успелите с упорство и находчивост. Опитвайки се да свалите акциите на някой с бъдеще не ви помага по никакъв начин да изградите своето. Погледнете първо във вашата паница, когато там всичко е наред, тогава вече може да погледнете в тази на съседа ви .....

22

Томов

преди 16 години

Ех като бяхме млади, всичко беше култово, върха, уникално и нам си кво:) Сега вече не ми прави впечатление, че един афро-африканец е дошъл в България да пее. Виж ако българин беше отишъл да пее в Нигерия, ето това е новина. Повече български изпълнители трябва да пеят в Нигерия ми е мнението:)))

21

преди 16 години

Това, че някой от вас не го чувал си е лично ваш проблем. Само показва колко ще ограничени между телевизора и хладилника. Това, че някой е по-различен от вас, не го прави по-лош от вас. Ами станете и вие министри, и вашите деца ще пътуват по света и ще правят онова, което им харесва. Човека живее там където желае, прави това, което желае. Можете само да му завиждате затова. Отърсете се от консерватизма и комплексите си, иначе вечно ще клечите в собственото си блато.

20

преди 16 години

Поправка - "никога не виждате"... за всеки случай.Че току някой се е хванал за правописа ми ...

19

преди 16 години

Аз съм от 19 пак. Не знам дали прави впечатление на някой ама човечеца горкия нищо смислено не е отговорил. Само общи приказки и локуми. Стандартни въпроси, безсмислени отговори. Малко или много дори като непретенциозен читател бих се обидил от такъв безумен материал .. ако това може да се нарече материал.

18

преди 16 години

18, да ти кажа със същия успех бих интервюирал съседа си който се занимава със строителна дейност и интервюто няма да е по безинтересно ... от къде си, как реши да станеш строител, какво си си мечтал като малък, на какво се дължи успеха ти ..... Нека си пее човека като му е кеф. Ама да напишем сега 10 страници интервю с нищо особено вътре за някакъв никакъв там ...... на това му викат пълнеж.

17

weiss

преди 16 години

айде сега..до #8-гладна кокошка просо сънува. Защо не се заемеш с политика? До #6-не е необходимо да си известен, за да си интересен. Работата на авторката е да пише интересно за интересни хора (теми). И мже би сега след тазистатия процента е малко по-висок-не че има значение. Има значение обаче факта, че хората във форума не се интересуват от нищо важно в един човек, ако е различен от тях-той е черен и затова е лош и ***- а това е тъпо и всъщност си е просто липса на въображение - което вече е тъпо,тъпо, та чак вдлъбнато.Иначе и аз не мога да си спомня нищо от този индивид.

16

Ди...

преди 16 години

Аз го помня още от времето, когато работеше с другия си псевдоним - Cute Accuse. Радвам се, че се появи в пространството отново. :) Мерси за интервюто.

15

ss

преди 16 години

еее,какъв кеф е да порицаете *горката*жена,дръзнала да интервюира не какъв да е,ами,о,ужас-цял *****.М-даа,направо опияняващо чувство ,за да се почуствате вие велики,като унизите уж нея.Еее,кеф,какво му трябва друго на човек.

14

преди 16 години

Добре дошли в България !!!Дребосъци такива....

13

Певс

преди 16 години

"Макар че няма голямо дупе" аз на снимката невиждам кво е ти къде го видя, elinka ? Hallelujah