41

Анонимен

преди 4 години

Гешев, мачкай каскетите!

40

Анонимен

преди 4 години

Спуках се от смях.В сайта на В.Велева Ал.Ненков се жалва,че сега търпим последици от лошото управление на бкп.Ами тейко ти преди промените беше партиен секретар на СРС,драги.Не е хубаво да си жена на всички времена,каквито са повечето гербаджии.

39

Анонимен

преди 4 години

Геш я кажи защо по делото срещу Филип Златанов поиска прокуратурата условна и по- ниска присъда от тази, която съдът постанови?Понеже Златанов беше заптие на Баце, нали?

38

Анонимен

преди 4 години

Хайван Геша е шеф на прокуратурата, назначен от Боко Суджука, да живей живей върховенството на закона и независимостта на властите!Амин!

37

Коснтантин

преди 4 години

След задържането и обвинението на бабата на 78 години, чувствам се някакси по-сигурен. Браво на прокуратурата.

36

Анонимен

преди 4 години

Ха-Й-Ван-Геша много добре знае, че прокуратурата е оподчинена на него, а той самия е слуга на Боко Суджука, който го назначи.

35

извод

преди 4 години

Някой попита ли г-н Гешев още ли не вярва в разделението на властите.....И ако е така---какво ще прави----след като е длъжен по Конситтицията и законите точно това да следи и работи....от ченге, завършил право в прочутата само в България "Академия "на МВР акъл....пази боже....

34

Анонимен

преди 4 години

А на бас, че тоя ще задмине предшественика си... на килограми

33

Анонимен

преди 4 години

На снимката, Хитмен след коледни софри

32

ЗАГАДКА

преди 4 години

Не може, ама управлява!!!

31

Анонимен

преди 4 години

А бе, ако успее поне с битовата престъпност да се пребори, както сам твърди, че "най му се искало", на ръце ще го носиме! Въпреки, че не вярвам... А дано, ама надали, както беше в оня виц за ромите. Колкото до корупцията - там няма да успее, защото тя се лекува само по китайски, а методът е забранен в ЕС.

30

БОЯНСКИЯТ ПРИЛЕП

преди 4 години

РАИ-запомнете: Постът на главния прокурор е твърде важно нещо за да бъде оставян в ръцете на "матряла"...Бегайте да си готвите супата....

29

Анонимен

преди 4 години

Скептик,Евроценностите са да се дават субсидии.Българските ценности са тези субсидии да се крадат яко и от точно определени хора. Друга българска ценност е населението да търпи това и да си гласува за същите тези хора :)

28

Анонимен

преди 4 години

Мафията си нареди поредния главен прокурор, който няма да пречи при грабенето.

27

Яким Вълев Донев 3

преди 4 години

..... Само се замислете докъде са стигнали в наглостта и безочието си откровените Мутри , които "управляват" България след като пенсионери взимат по 150 евро "пенсия" и им мятат , като на бездомни гладни кучета , по още 20 евро "Коледна надбавка" .... А на тях си дават "КОЛЕДЕН БОНУС" от 6000 лева !!!!! И на никой НЕ му пука ... И никой НЕ им държи сметка ..... Така че Гешев са си го назначили те. И те ще го "управляват" 7 години......

26

Скептик

преди 4 години

Помните ли Приватизацията. Оказа се престъпна. Какво се случи? Банев ли е единственият? И сега какво ще му направят? Всички награбили се чрез приватизацията сега получават Евросубсидии.Какво излиза: ЕС субсидира престъпници. Ега ти Евроценностите. Колко ЕГН получават Еврофондове. Що не ги провери Прокуратурата поименно колко пари са получили и какво има насреща.

25

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

...... Това че Гешев е нечий човек е повече от ясно ....... Въпроса е какво ще свърши за тези 7 години ..... Според мен - НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯ .... Но всичко за себе си и хората , които са го назначили на този отговорен пост !!! Нали се досещате за една култова реплика от един голям Български филм - "ЗА ДА ПОЛУЧИШ , ТРЯБВА ДА ДАДЕШ..." ... Така е абсолютно навсякъде в "милата ни Родина" !!! И наглостта , и корупцията , и затъпяването става все по - мащабно и по - огромно от преди ...... :( !!!

24

!!!

преди 4 години

Те ,само те си я харесват и им е достатъчно Каквото да им кажете , няма да ви чуят/глухи са за околните, чуват само хвалебствия./

23

Яким Вълев Донев

преди 4 години

..... Безкрайно добре ми е познато как в Държавната Администрация се "правят" така наречени "Конкурси" за "НАШИ ХОРА" по партийна и роднинска линия ..... И то говорим за "младши експерти" , "старши експерти" ... За заплати от рода на 700 - 800 лева ...... Дори НЕ искам да си представям за какво става дума при Ръководни Държавнически постове ... ( Министри , Заместник Министри , Главен Прокурор ...... ) Там ТРЯБВА наистина да си ..... "БАШ МАЙСТОР" ......... !!!!! ДИВО ВРЪЗКАРСТВО И КОРУПЦИЯ !!!

22

Анонимен

преди 4 години

Гешев почнал Бойкикиевци... Хахаха, е сега вече ще заживеем в нормална държава, няма как. Те Пацо Терасата не му направиха нищо, че уж бори корупцията, а не можеше да обясни как е купил собствения си апартамент и за капак посланик стана, ти Бойкикиевци, ахахахаха. А с Московски какво стана, да не би да е в затвора случайно?