94

Анонимен

преди 4 години

До 79Ти не си всички пич. Аз храна НЕ изхвърлям. Купувам толкова, колкото мога да изям и колкото ми е нужно. Ако имам нещо в повече го давам на приятели или нося на работата и се изяжда всичко.

93

Анонимен

преди 4 години

Това е подигравка. Колко хора гладуват. Тия наглеци, не стига че са намерили балъци да им купуват хлябовете по 8 лв., а и изхвърлят количества годни да нахранят 100 пенсионера. Дано има Господ. И дано фалират гадовете

92

KOKO

преди 4 години

KAKVO NE VI HARESA V KIMENTARA MI,4E GO IZTRIHTE? NE VI LI E SRAM!

91

Селски

преди 4 години

Когато си повярваш прекалено много колко си велик лека полека започваш да се наакваш в гащите. Колкото и да им е добър хляба, това е хляб не е космически кораб, най-елементарното нещо на трапезата и най-основното. Хубаво продава го за 8лв лошо няма, спокойно може да пусне стария на символична цена за по бедните и да го изкара пред магазина. Никой, който е ок да даде 8лв за хляб няма да си купи от стария за стотинки. Само че ясно на собственика и главата му е пълна с тесто. Дано си научи урока

90

Анонимен

преди 4 години

Е това може да се види само в европейска София!

89

Митко 21 см

преди 4 години

Ако това беше в съседна а Гърция, на тия братя нещастници, фурната щеше да е съборена на следващата сутрин. Няма такива лай...ри.

88

Анонимен

преди 4 години

Не дарявайте, подарявайте.

87

Koly kucia

преди 4 години

ФУРНАТА ДА СЕ ЗАКРИЕ-ВЕДНАГА,изверги

86

Ами

преди 4 години

нелегално да подарят, тогава. Да излязат на тротоара пред магазина и да дават няколко часа. Бързи щеше да се разчуе, сред бездомните хора..

85

Замислен

преди 4 години

Абе хора, не разсъждавайте прибързано! Как така ще остави хляба в кашони или чанти извън контейнера ?! Ами ако някой клош, вземе че умре след като е ял от хляба ви ?! Да бе, няма да е хляба причината за смъртта, но имате ли представа какви глоби и неприятности ви грозят за това, че не сте изхвърлили хранителния продукт в обозначеното за това място ?!?!

84

Анонимен

преди 4 години

Следващият път ще го опаковат в чували и пак ще го изхвърлят, но не в кофата пред магазина си.Хлябът им е хубав и нереално скъп.Държанието им е безобразно.

83

Паметлив

преди 4 години

Помните ли онзи, който имаше ресторант и останалата готова храна от кухнята /не отпадъци от чиниите!!!/ ги слагаше в едни хладилни витрини да си я вземат безплатно ?! Разкатаха му играта! Разсипаха го по закон! Мисля, че си загуби и ресторант, и бизнес, и всичко!

82

Анонимен

преди 4 години

Е какво са ги набутали в кофата голи хлябове? Да ги бяха сложили в чанти до кофата поне клошарите да ги веземат

81

Зарзавата до 61

преди 4 години

"Ставал съм свидетел как по пазари търговец изхвърля развалящи се плодове вместо да ги даде на жена която му се моли." - АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО! И аз го правя! Нямаш представа какво ще ми се случи, ако не дай си Боже тая жена направи някоя чревна инфекция! Може и да не е от моите плодове, но аз ще го отнеса здраво! Ама много здраво!

80

Гашо

преди 4 години

Балъци са тези, които купуват хляба от по 8 лв. На братята Лайн..ри. дано фалират мършите, желая им инсулт.

79

Търговец

преди 4 години

И още - абе как ще пусна хляба на 50 стотинки ?! Нали утре никой няма да купи през деня, а ще чакат преоценката! Кой нормален търговец би си самоубил бизнеса така ?!

78

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНОТ ПЕКАРНАТА ЗАЯВИЛИ, ЧЕ ХЛЯБА СИ Е ТЕХЕН И ЩЕ СИ ПРАВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ С НЕГО ЕМИ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!Много правилно, така и трябва!*** и Пульо ще ми казват какво да правя със собствената си продукция!?

77

Търговец

преди 4 години

Някой от вас опитвал ли е някога да дари храна?! Идея си нямате какво чудо е! Пари, време, декларации, произход, бумащина, бюрокрация, нерви ... вече не! Аз съм го правил точно един път. И то при мен беше по лесно, че ставаше дума за пакетирани храни.

76

Анонимен

преди 4 години

А бе тия "хиляди" възмутени, да сметнат те колко храна изхвърлат! Иначе,наистина е грехота да се изхвърля храна, но всички го правим.

75

zero waste

преди 4 години

До Г.Т.Потърси zero waste sofiа в гугъл. Как па на *** не им светна малко една крушка в кратуните. Много се изживяват все едно е голяма философия да чакаш 24 часа да ти втаса хляба с квас.