24

Ейййй

преди 4 години

Тия не спират да дрънкат глупости. Не са таксите проблем, а това, че няма места в детските градини. Какво се правите че не разбирате. По-добре събирайте двойни такси и стройни градини.

23

до 1

преди 4 години

Няма такава дума "каточели'' в българския език.Пише се КАТО ЧЕ ЛИ.

22

Учител и родител

преди 4 години

Да премахнат измисления от Костовото правителство 12 клас и да върнат старата форма до 11 клас, а най-добре е да го направят като преди 1990 г. - общообразователни предмети до 10 клас, в 11 клас се учеха само БЕЛ и специални предмети. Учеше се до април, април и май децата ходеха на практика. Сега само им губят времето на младежите, пълнят им учебниците с ненужна информация, която така и учениците не усвояват. Преди 20 години 12 клас беше оправдан с огромната безработица, сега е излишен.

21

програма ГЕРБ

преди 4 години

Задължително на 4 години предучилищна, задължително на 5 - първи клас, до 16 годишен да си изкласил и задължително почвай работа и плащай данъци и никакво пенсиониране преди да навършиш 80 години.

20

ХУБАВА ДЪРЖАВА

преди 4 години

Заради кризата в образованието направиха задължителни "предучилищни училища" без никаква файда за самите деца или родители, така че да се заемат повече учители (гледачки) на работа въпреки демографската криза. Оставиха ненужния измислен 12 клас отново за компенсация на демографската криза, който е пълна пародия според всеки, който го е карал, защото мястото на 19 годишните вече е в университетите или на работа, а не в училищата... От наследници на рабфак тунеядци с привлегии имате "тази държава"

19

Анонимен

преди 4 години

До wqwПроблема с българския може да се реши като се отмени като официален език. В Сащ има испанци не знаещи английски а ние сме се загрижили за това че има роми незнаещи български.

18

Анонимен

преди 4 години

Направете всичко "безплатно" и нека народа да се радва, докато се източва държавния бюджет.

17

Анонимен

преди 4 години

Айде и тая се извъртя....вместо да се възпротиви и да застане на страната на НАРОДА - пак обслужва, който трябва....

16

Доктор Сър Пичук

преди 4 години

Ние гражданите настояваме за закриване на длъжността омбуцман и уволнение на целия екип на омбуцмана. Само заплатите на стотиците адвокати, които не правят и уж помагат на омбуцмана е близо 1 милион лева месечно. Че ние с икономията от техните заплати ще осигурим безплатна детска градина на 10 хил. деца годишно...

15

wqw

преди 4 години

тея бившите така и не се научиха, че без пари нищо няма.Не ти е длъжна държавата да ти гледа децата. Но задължително трябва да се вкарат в детска градина възможно най-рано, за да научат български половината от тях.

14

Анонимен

преди 4 години

Това "предполагане" има ли значение за младите майки на по 12-15 години с малко по-тъмни нюанси?И на "дядовците" на по 35-37 години държавата ще им търси ли "сметка"?Или малцинството пак ще плаща за "мнозинството"???

13

безплатен обяд

преди 4 години

няма, пак плащаме всички, защо постоянно чрез данъци и такси, трябва да плащам за чуждите деца?! за да не мога да си позволя собствени, нали! комунисти в Брюксел и София, времето ви е преброено!! БрекСит Завинаги!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Докато беше ОмбудсМайчето, всеки ден ръсеше мозък по медийте, а тази женица много скромно го дава и хич се не показва по телевизоря, че чак се чудех да не са закрили туй нещо Омбудсман на омбудалите у държавата на омбашията.

11

Анонимен

преди 4 години

Смешна Гербава пионка

10

Анонимен

преди 4 години

А този който предлага наясно ли е,че няма толкова детски градини за да поемат децата или вече е измислена схемата как едни "наши" фирми ще ги построят като министерството ще отпусне парите.

9

Банкер

преди 4 години

А кой ще плаща за тази "безплатна" услуга ? Нов данък може би ? А кой ще го плаща новия данък ?

8

Доктор Сър Пичук

преди 4 години

Тази е долна и лъжлива соросоидка, но това го няма в статията. Оставете децата на мира и престатете да им промивате мозъците от най-ранна възраст в детските градини с толератност към обратните, антирасизъм и женска еманципация...

7

Анонимен

преди 4 години

Омбутсманът в България се изявява като посткомунистическа институция, чието основно задължение е да се прави на добрия Самарянин - да обира лаври, но добрините му друг да плаща.

6

Анонимен

преди 4 години

Направо ги взимайте на училище от 6-тия месец,за да не са повече време с родителтите и роднините,а с обучни то нпо-тата джендъролози.

5

Анонимен

преди 4 години

По секси е от Мая!