5

анонимен

преди 4 години

Напротив, нормално е на 4 год. да ходят на градина, а не да ги дундуркат в къщи и не дотам умни бабички да ги възпитават неправилно, та после да не могат едно решение да вземат самостоятелно и да си въобразяват, че вселената се върти около тях! Хайде стига с това инфантилизиране - детето, та детето на 30- 40 годишна възраст,майка му му сипва, върти му се наоколо, нищо, че гони 80, едва ли не още малко и ще му сдъвче храната!

4

анонимна

преди 4 години

До редакцията - защо махате безобидни думи и не може да се схване смисъла - имах предвид, че нямаме много акъл в смисъл на гл.......упави и ще се затрием и сами?

3

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще има предучилищна и за 2-годишните, и за пеленачетата също. Тия *** в министерството са тотално неадекватни. "темата не е нова и отдавна се говори колко важно е за децата предучилищното възпитание, особено за тези, чийто говорим език в семействата не е български."Аха, ясно. Тия, дето майчиния им език не е български, все сте ги вкарали в задължителна предучилищна подготовка. Успех на брилянтните умове в МО.

2

анонимна

преди 4 години

Не необходим гратисен период, защото нашите деца посещават градина от по-рано. Пределно ясно е, че е необходимо някои да научат български, всичко друго са дрънканици. С това постоянно отлагане на решителни мерки ще затрият държавата. На стари години зпочнахда вярвам на конспирации, че всъщност е така, особено след като дъщеря ми роди две и такова трепене се трепе, без детски, без никакви привилегии, гледане накриво от работодателите и пр. Имам чувството, че сме в ролята на ***.......

1

MAFIA

преди 4 години

ГЕРБ МАФИЯ!