13

Rock of ages

преди 4 години

VW отдавна прецакаха качеството и недеждността на продукцията си. Да вървят на майнена си ако искат. Турция стана много агресивна, вижте как окупира акваторията на Кипър и точи зъби и на Гърция, но на VW хич не им дреме, кинти е важно да се правят.

12

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Парите или съвестта ...Колко актуално звучи това в моменту когато цяла България и цяла Италия научиха как италиански супер токсичен *** се изгаря в българските ТЕЦ-ове.После да не се чудите защо доматите ви почерняват и изгниват, защо люлякът ви изсъхва, а листата на магнолията стават черни.Въздухът ни е отровен !Земята ни е отровена !Народът ни е болен и тровен !За 10 години ГЕРБ превърнаха България в депо за отпадъци.И лош човешки материал !

11

?

преди 4 години

Нещо червените и ДПС троловете ги няма тая вечер, Да не са ги пуснали в коледна ваканция или най накрая проумяха, че от комунист и депесар нищо не става и няма смисъл да тролят за тях.

10

Шикългрубер

преди 4 години

Морал и концерн са две несъвместини понятия! Що за идиотщина е да търсиш морал от структура създадена с цел печалба на пари?

9

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

8

китайска

преди 4 години

Супер схема - правиш завод в Китай за да продаваш повече, след 5-10 години китайците крадат технологията и си правят собствен завод и ти подбиват цените. После те убиват бавничко със субсидии от правителството!Успех на фолксваген, ама опита показва, че каузата е загубена!

7

aa1830

преди 4 години

Много пари и морал са несъвместими понятия. Като добавим и имена като Ердоган и Волксваген всичко си пасва на мястото!

6

lol

преди 4 години

passat се прави в chattanooga tn ако са умни като мерцедес, дето от фабриката в алабама правят всичките GL класи за цел свят, vw ще направи същото. всички пасати от чатанога. "проблема" решен. но в реалност vw се чуди как да истиска субсидии. за това им е по евтино да си играят на нови фабрики всеки 10 години - което е давноста на субсидиите и таксовите намаления общо взето. vw да се мани. тотални шведи!

5

krasimir.dykov

преди 4 години

от месеци се пишат фалшиви фишеци, как можело да е в Бг завода -абе вие не се ли уморихте или с е плаща за това -завод ням ад аима при нас по 100 причини-само маймуните още не са разбрали

4

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген не са съвестни и умни като вас, да чакат десетилетия подред банкянската мутра да им повиши доходите и печалбите.

3

Анонимен

преди 4 години

"решенията се взимат само въз основа на икономически и стратегически съображения" - това прилича повече на поведение на роботи с лош софтуер, отколкото на хора, имащи какъвто и да е морал. Бесен капитализъм в действие - ако трябва и с педофили ще правим бизнес, важното е да направим кинтите...

2

Анонимен

преди 4 години

Дойчовците са казали, че, ако не построят завод Турция въобще няма да строят нов завод.

1

разбирача

преди 4 години

От Фолксвагените по големи трошляци няма.