11

пациент

преди 4 години

ама нали щяха да напускат България и да отидат да работят в германия, където щели да ги ценят повече? защо стачкуват, защо не са заминали?! ама там трябва език да се знае, да се работи, да не се спи на нощни смени, не се пие кафе през работно време,....... абе много минуси!

10

Анонимен

преди 4 години

На медицинските сестри и минималната заплата им е много за това което вършат.

9

Анонимен

преди 4 години

До 5 ако избягаш си загубил битката и си оставил простотията, безхаберието и мизерията да тържествуват в държавата. И следователно си виновен, с бездействието си. Е, всеки си прави собствените избори. И всеки има правото да избира. Но трябва да знаеш до какво ще доведе или няма да доведе това.

8

Анонимен

преди 4 години

Това е вярно! Хората са измъчени, псуват, проклинат и накрая идва идолът на простите и се почва едно подмазване, едни селфита...Вместо камъни и тояги по крадливите и нагли тикви!*** народ, много ***!ГРОБ до пълното му унищожение!

7

Анонимен

преди 4 години

Не им ли омръзна да клатят постоянно стабилността.Трябва да са наясно, че ГРОБ ще управлява докато пукне Тиквата.

6

Анонимен

преди 4 години

Ама ако Тлъстата банкянскса тиква се появи вссички ще се надпреварват да се снимат с него за да се хвалят после на колежки, приятелки и съседки.

5

Анонимен

преди 4 години

Пука ли и на сланината от с.Банкя?Аз мисля не!

4

георги анев

преди 4 години

Терминал 2 е отговора!

3

Анонимен

преди 4 години

Тиквата може да им прати заптиетата, да ги понабият малко. Все пак хвърлиха им трошички за Коледа, по 480 лева и те трябва да се докажат. Докато за непотребници се дават над шест милиарда лева годишно, едните на държавна хранилка, а другите на соцял, като това са само преки разходи без да се броят щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие, а всички останали мизерстват, няма да се промени нищо към по-добро.

2

Алекс2

преди 4 години

Тая "сестра" от снимката е от отбора на професионални протестиращите - няма значение за какво ! Аииии сик-тир !

1

Анонимен

преди 4 години

Дoкoгa щe търпим тeзи мaлoумници дa ни упрaвлявaт? Caмo ниe cмe винoвни чe ceдим и пacивнo търпим дa cи прaвят кaквoтo иcкaт c нac. Тoвa e вce eднo дa ни зaбивaт eдин дълъг пирoн в гърбa бaвнo и мъчитeлнo и ниe дa мрънкaмe кaк мoжe дa ни зaбивaт пирoн в гърбa, нo дa нe прaвим нищo. Трябвa дeйcтвиe. Рeaкция oт нaрoдa пo вcички прoблeми държaвaтa, кoитo никaк нe ca мaлкo.