14

!!!

преди 4 години

Този професор /не знам по какво/ да спре да дава акъл!

13

Тангра

преди 4 години

Точно тази *** не знам защо говори.Няма морално право.Крадец

12

Анонимен

преди 4 години

Тоя човек в доказал много пъти че е слуга на мафията и олигархията в държавата, тка че в негов интерес е нищо да не се променя, за такива като него България е рай на земята, за 80% бедни в държавата въобще не го интересува.Да не забравяме че е твърд комунист и бивш висш кадър на БСП и човека които позволи до разграбването на КТБ и всички такива като Веждичката да си вземат милионите депозити без да имат право на това!

11

Анонимен

преди 4 години

Не сме забелязали наказани досега, а точно обратното!

10

Анонимен

преди 4 години

На Близнашки ярко и ослепително му лъсна огненочервения дир-ник

9

AAA

преди 4 години

Проф.Близнашки,сигурен ли си в това,което казваш ?

8

Ф.С.В.

преди 4 години

Аз за 32 г Демокрация - политик осъден и излежал присъдата си в затвора-- не съм видял!!

7

Анонимен

преди 4 години

Герберасткият слуга се изложи за пореден път.

6

xmmmm

преди 4 години

алооо, другарю червен комунист, право на опозицията е да иска да свали правителство което работи срещу държавата, и това е легално, иска се оставка и се отива на избори и там хората си казват, звучиш че има нещо нередно да искаш да се махне корумпирано антинародно управление каквото е герберасткото, ама те комунисти не щат да дадат властта дори и с избори, 10г печелят с фалшификации избори защото имат и медиите и парите и всичко. А нэдй да ревеш че искаме герберастите да се махат по-точно в затвора им е мястото за ограбването на народа и съсипване на държавата..

5

wfffffff

преди 4 години

абе близнашки нас ни интересува кой орган, медия и прочие смее да посегне на властта, освен ако главния не му е поръчал да разкара негов ама вече неудобен човек. на всички е ясно че всички тия системи са да се контролира опозиция, интернет форуми, будни граждани разкриващи дааверите на властта, недоволни, критикуващи.нито главния нито "разследващ главния" ще работят за народа, само ще ни натоварят с още сметки и заплати, още по-празен джоб. обясни как точно ще стане за властта, щото вожда трябваше отдавна да е в затвора по сега действащите закони,например за неправомерно харчене на народна пар

4

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кандидати доброволци политици, които да влязат доброволно в затвора, за да отговорим на исканията на Запада и нашите европейски и американски партньори?

3

Анонимен

преди 4 години

Уволниха главния прокурор за 4 минути.Лъжат, че не можели да уволнят главния прокурор. Какви конституции искат разни менте експерти?

2

Аха

преди 4 години

Цял живот е правил вятър на "правилните хора"!

1

поговорка

преди 4 години

от векове е така: Всяко идиотско деяние има своето философско оправдание!