160

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да е казал, най-важният факт си остава, че БКП се противеше да отпадне член първи от конститцията за ръководната й роля .И това нагло поведение възмути хората.

159

Анонимен

преди 4 години

това "журналистче" отразяваше конгреса на бкп преди това и ги редеше съвсем другитипичен родотстъпникза желюда не говарим - професор се ставаше само с преминаване през висша атестационна комисияза банкянския камунист също абе все отбор юнаци- алчни и безскруполни тарикатигоспод си знае работата

158

Гост

преди 4 години

Румънците и сърбите направиха добре а не като нашите къде са сега тия неможе да ги настигнем а ги оплювахме

157

Анонимен

преди 4 години

Лошо направихме ние тогава. Трябваше всички хубавци, на площада и куршума в главата. Пък ние меки Марии, айде щом сдадоха нека им се размине. Вижте мамалигарите направо на бесилото цялото семейство и сега днешните им политици си имат едно наум.

156

6

преди 4 години

До АнонименБеше едно брилянтно изпускане на парата ! Иначе щеше да прерасне в масов бунт и евентуална Югославия !

155

Анонимен

преди 4 години

Е щом Нешка е казала....

154

Свидетел

преди 4 години

Естествено че каза за танковете, а вътре го разубедиха. Това беше първият истински протест и тези хора за първи път чуваха някой да ги освирква и, да иска нещо от тях. Беше пълно с милиция - униформена и не само... Така че излезе Жельо и каза на хората да се разотидат. Заради авторитета му тогава го послушаха и нямаше нужда от танкове. Но и преход истински нямаше, а ДС и досега ни управлява.

153

Анонимен

преди 4 години

Младенов се уплаши от лщбовта народна и даде назад.Ако имаше поне малко повече опит би се защитил по много демократични закони,но не го направи защото до този момент законите бяха само едни,и никой не се интересуваше от закони.Ако беше казал след това че всичко е в нормите,би се защитил много по-добре от днешните политици.

152

Анонимен

преди 4 години

Цецка Цачева е комунист!ФАКТ!

151

Анонимен

преди 4 години

Менда Стоянова е комунист!ФАКТ!

150

Анонимен

преди 4 години

Дали се казва Петър Младенов или Бойко Борисов все са комунисти.Казвам го защото много хора тогава като падна бай Тошо бяха с плакати в ръцете си,които казваха,че Петър Младенов е демократ,има снимки това е факт.Хората си мислеха,че щом е друг а не Живков значи е против комунистите и е демократ,което не отговаря на истината.Същото е и днес,много хора са заблудени и си мислят,че щом Борисов говори против социализма е демократ и десен.За съжаление и това не е истина.Борисов е комунист и то убеден!

149

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

aко станко беше дошъл, сега нямаше да има комунисти у нас, съответно сабахлянбеге и балгериа ин орбит.

148

Анонимен

преди 4 години

Не ги съдете много. И на тях им се печеше яйцето на ***. Не бяха сигурни до къде ше стигне играта с народа. А то е като да играеш с огъня.Опасно.

147

!!!

преди 4 години

Поредното доказателство, че Робева е комунистическа ***.

146

Анонимен

преди 4 години

Големи философи се извъдихте.По това време идва външния министър на СССР Шеварнадзе. Партийците започват да му се оплакват, а той им казва - от сега нататък ходете да се оплаквате в посолството на САЩ.От този момент всички кариеристи и по-хитри разбират, че трябва да се пребоядисат и вече да се кланят на новия господар САЩ. Това го правят вече 30 години.Младенов е бил един алкохолик и протеже на Горбачов, така че не го изкарвайте някакъв железен комунист.

145

някой

преди 4 години

Видяхте ли мумията на мястото на бившия мавзолей на Георги Димитров?Комунизмът още е тук, не си е отишъл!!!При първите протести срещу ГЕРБ Бойко Борисов изкара не съветските танкове Т34, а израелските бронирани "Пустинни котки" с автоматична картечна станция на покрива!И не, тук не става дума за нещо недочуто.Видях ги по телевизията - паркирани до паметника на Левски!

144

Анонимен

преди 4 години

Аз виня Младенов, че нямаше кураж да каже "Добре де, бях гневен /изплашен, ядосан, ужасен.../ и го казах! Извиках ли танковете да ви устроя един Тян Ан Мън? Не! Ами ако бях изпсувал, щяхте ли да ме наречете сексуален маниак?". Но Пешо нямаше смелостта да си признае и бе наказан!Но пък един Евгений, съвсем не гений, много се издигна от тозе случай, даже похарчи едни големи пари, за да си поиграйка на режисьор!Сега е неуместно да се реанимира този случай! Пошло!

143

Анонимен

преди 4 години

" ... и до днес не е ясно ... " много е ясно! Стига сте се правили на ощипани моми!

142

Анонимен

преди 4 години

Един ден вашите деца ще палят свещи за Горбачов.Защото Той спаси света от нещо страшно.Сега имаме друга грижа. Плаши Путин Арник.

141

до 165

преди 4 години

На какъв път към София са били бе, лъжльо. Танковата бригада беше в Горна баня, а това си е в София.