60

Анонимен

преди 4 години

ЕССР прекали с печатането на евра, а без работа не става нищо. Гола поляна и климатично неутрални кози и стар/а козар/ка. Фермата

59

Анонимен

преди 4 години

Боце иска да ни вкара в ЕЗ и глупавия им банков съюз да плащаме заемите на другите.

58

Берлин

преди 4 години

Що така лельо? В самолетите за и от Германия виждам редовно стотици *** специалисти, които положително работят квалифицирана и добре платена, легална работа и плащат осигуровки и данъци.

57

Анонимен

преди 4 години

ЕС създаде една огромна пирамида в ЕЦБ. Англичаните знаят, че с работа не се става богат, а гърбат и затова оставят немците да изпълняват плана на зелените до 2050 и тогава 98 годишната Меркел ще е още на власт.

56

Анонимен

преди 4 години

Нали си прави селфита с инженери айти специалисти доктори професори няколко милиона са как така нямаш специалисти. А знаеш ли баби колко специалисти напуснахме германия. Сигурно са ти докладвали. Преди 4 години с още десет семейства се изнесохме в Австрия. Има цял квартал с германски семейства. Някъде към сто хиляди човека сме. Съпругата ми която е немкиня ме накара да се изнесем заедно с децата ни.Останаха само родителите и които са пенсионери. С пенсионери ще подържаш икономиката фрау Меркел

55

Червена табелка

преди 4 години

Англичански банкр от добро не бяга.

54

Анонимен

преди 4 години

Говоря в европейски мащаб. Сега Гмания продава на всички на вересия. Парите са редити в ЕЦБ. Скоро баам балона. Ингилизите знаят защо бягат.

53

Clawfinger

преди 4 години

Колко са 83 млн само те си знаят 1 500 000 са от последните сириици и арабухи.17 млн са от бившето бейби бум поколение на ГДР още 1989 ФРГ бяха застаряващи.4 милиона руснаци 4 поляци 4-6 турци.

52

До 52

преди 4 години

Какви 100 млн. "работяги" след разпадането на комунизма?! Популацията на Германия е 83 млн в момента.

51

Анонимен

преди 4 години

Фрау,онези които покани защо не работят?.

50

Анонимен

преди 4 години

Добре им дойде разпадането на комунизма та гепиха 100 милиона работяги, изтормозени и гладни. А сега след 30 г нова генерация идва. Не тези ни им се учи, ни им се работи, а само харчат паричките на бабите и дедовците бачкери от BMW, VW, Bayer и тнт. А дебелите пенсии, кой да ги плаща? Грозно ще свършат както винаги. Историята знае...А и ние с тях.

49

Анонимен

преди 4 години

Не само чужденци цакат помощи по познатата схема миниджоб и Харц 4 (Aufstockung). Имах предвид наистина искащите да работят. Имаше един репортаж за едно момиче германка, която искаше да стане цветарка. Един й беше предложил да му работи една година (!) напълно безплатно за стаж, след което да му работи още 3 години полубезплатно за самата професионална квалификация (Ausbildung). За да стане продавачка! Та така с недостига на квалифицирана работна ръка.

48

Анонимен

преди 4 години

Работната ръка не расте по дърветата, стринке!Много ви е лесно да си купувате източноевропейски изгладняли висшисти, ама и те свършиха. По-точният израз е да крадете изучените от други общества деца.Няма ли някой вулкан да изригне в Бавария, че да се свършва с тези!

47

PinCode

преди 4 години

Тази дебелата вкара в държавата си стотици хиляди африканци, сега реве, че нямало работна ръка ????!!??

46

Анонимен

преди 4 години

само араби и арабкини с деца на соц.помощи.а нашите деца отишли там не раждат .за да работят и плащат данъци онези да се възпроизвеждат.това направи тази леля

45

Онзи

преди 4 години

До онзиНе само в Германия,ходил съм и в Австрия и в цяла западна Европа, и да прав си ,има много деца.Ама всичките са с цвят на кожата,от карамел до черен шоколад.

44

Смит енд Уессън

преди 4 години

Е как експлоатация бе нали лъжат кви милиони се правели в геемания.Ахааха робии това сте вие роби.

43

мишо бирочето

преди 4 години

заможните германци отдавна се изнасят към белите щати в америка и към австралия и нова зеландия. голяма част от другите се изнасят към швеийцария и австрия. в гетото германия остават само държавните служители и питомците на меркелина.

42

мишо бирочето

преди 4 години

38 много си прав. едно 15-20 процента от работещите са на мини джоб + помощи. доста от българските "предприемачи" в дойчистаня също цакат по тази шема и дават малко на ръка. и пред приятелите си и в българия го играят много успешни. в най скоро време в дойчистаня ще има гражданска война. резултатът от нея ще е изселването на цялата папляч у нас. ще кажат села, къщи, култура, земя, сичко пасва и ще направят балканите халифат.

41

Анонимен

преди 4 години

Германия ще се срине и ще изпадне в жестока криза. Автомобилната индустрия е пред фалит, много сектори тръгнаха надолу. Лошото е, че са бая народ тия немци. 80 милиона немци са, като фалират, ще вземат пак да направят някоя война, нямат разум тия хора. Ние, българите, поне сме добре 6 милиона народ сме, имаме плодородна земя, от глад няма да умрем, ама тия немци ако им се срине икономиката, ги чакат гладни времена...