56

Борат

преди 4 години

Как ще го папкат с този акъл ингилизите просто не за вярване.

55

анонимен

преди 4 години

Какъв англичанин е Борис Джонсън, във вените му тече турскяа кръв?!

54

Анонимен

преди 4 години

Ако се проведе референдум във всички държави членки за излизане от ЕС, май само Гърция ще е с резултат за оставане.

53

Анонимен

преди 4 години

Моля ви, пуснете още 20 статии за борис джонсън и брекзит

52

не може да бъде!

преди 4 години

Както винаги DW представя събитията като ги отразява в своето криво огледало.Съвсем ясно е сега,че изборите в Англия отразяват настройката на англичаните да напуснат ЕС.Може да е трудно,може да понесат сериозни загуби,но видимо не понасят да ги управлява тандемът Меркел -Макрон и да зависят благоволението на оперетното протеже на г-жа Меркел в ЕК!?С тези избори англичаните показват,че имат претенции за лидерско място в света-заедно със САЩ!И че стоят по-високо от германците и французите!

51

Rock of ages

преди 4 години

Хахаха, вижтв го какъв е рогач на снимката :)))

50

Анонимен

преди 4 години

Англичаните са крали от цял свят половин хилядолетие. Толкомва много са откраднали, че ще им стигне поне за още един век!Няма какво да ги мислим тези архикрадци!

49

Ром"с

преди 4 години

Само като видиш снимката в дадена медия,то можеш да разбереш и статията -позитвна ли е или не ,за дадената персона.

48

Анонимен

преди 4 години

Всички дяволи ги рисуват с два рога а тоя го снели с 3 рога.

47

Кличко

преди 4 години

Сделка няма все още заради бруталното извиване на ръце от страна на ЕС.Защото с Брекзит ще потънат немските капиталовложения в Англия Бентли Ролс Ройс Мини и тн.Ако се сринат ФВ и БМВ ще бъдат разклатени много сериозно не нок аут но ще загубят сериозен баланс и пазарен дял.

46

Унсс над всичко

преди 4 години

И колко време ще пътува с водният транспорт и колко с Юростар под Ла Манш.Има един икономически термин наречен рентАбилност.

45

wild horse

преди 4 години

Страхотни вълнения сред българския обслужващ персонал. Интересно как всички си мълчат за българската бедност,корупция, а са се загрижили за "бедна" Англия. На никой на ум не му идва да се върне в България,да работи за страната си,или просто да помисли как стигнахме до тук с такава *** начело

44

Анонимен

преди 4 години

За какво са ви автомобилни производотели като нещата отиват към закриването им.А причината да бъде скапана британската автоиндустрия и фирми като Бритиш Лейлънд беше точно ЕС.

43

Анонимен

преди 4 години

страхотна прическа има тоя на снимката

42

Анонимен

преди 4 години

Има самолети ама минават над въздушното пространство на Англия както и през териториалните води на Англия.Ами ако има зона забранена за полети?!

41

Анонимен

преди 4 години

Тереза Мей не лъжеше толкова убедително и и отхвърлиха сделката, която беше по-добра. Сега на някакви илюзиорни представи се сее някакъв оптимизъм. Само погледнете автомобилните производители с каква скорост се изнасят от страната. Само с търговия едва ли ще се оцелее. Все пак трябва да се продава на някого, който е платежоспособен.Ако лейбъристите не бяха се заплеснали със социалистическите си утопии, имаше някакъв по-нормален шанс, но сега всичко вече се задвижи.

40

Sichtpunkt

преди 4 години

Защо мислим за Англия, те винаги се оправят? Да мислим за България!Най - обичам някой да дава акъл на кило!

39

Анонимен

преди 4 години

Цял едни народ много добре знае кое е добро за него,а не сороските евроглобалисти. Снимката е манипулация,рогца трябва да сложите на сорос,меркел и почти всички такива европудели.

38

Анонимен

преди 4 години

Защо мислим за Англия, те винаги се оправят? Да мислим за България!

37

Анонимен

преди 4 години

Пълно ку-ку, лика-прилика са с електората си.