103

Мма

преди 4 години

А гугъл въобще не подслушват американците са ядосаха че хуауей разбиха айфона по продажби и санкции а санкциите пък направиха хуауей по силни

102

Анонимен

преди 4 години

Хаха,подслушвали!А за шпионски Windows 10,при който доказването за явно шпиониране на юзера е въпрос на минути,НИКОЙ нищо не казва :) За китайците никой не доказа твърденията за шпионаж,за краварите (майкрософт,епъл,гугъл) може да се посочи кодът за 5 минути!Въпреки всичко,малките жълти палавници вземат надмощие :) Американците губят контрола,и то с бясна скорост!

101

CYBER 001

преди 4 години

Слушат! Всички подслушват. Проблема на технологичното изоставане на американците и загубите на пазарни сегменти, президента Тръмп го решава с непазарни средства...За едни може за други не.

100

Скептик

преди 4 години

Китай им спретна номер. Дигитализацията бе въведена в САЩ след 11.09 за следене. Сега ще се обърне срещу тях.

99

До 100

преди 4 години

Ръководител си на стадо овце и кози и вземаш 600лв заплата! Това си ти! Разбираш от комуникации и технологии колкото да пишеш коментари и да шерваш игрите на фалшивите профили на телевизия 7/8.От писаниците ти лъха толкова простотия и ограниченост, че няма как да имаш акъл да си бета тестер в малка софтуерна компания, къде го докара до ръководител на екип в голяма такава...аман от ***

98

Dido

преди 4 години

Когато САЩ подслушват е "демокрация", когато другите подслушват е заплаха за националната сигурност.....

97

Анонимен

преди 4 години

И двете страни слушат и събират. Няма какво да се направи. Ако някой има идеи - да казва.

96

Анонимен

преди 4 години

Устройствата huawei са китайски, но трафика (без телефонията евентуално) минава през щатския андроид.

95

Илия

преди 4 години

Целия цирк е че краварите искат само те да подслушват и манипулират света и мислят, че за другите е забранено. Нали преди време гръмна новината ,че са подслушвсли телефоните на всички европейски лидери, за обикновените хора да не говорим. Значи ние си правим каквото искаме, дтугите не. ХА ХА ***.

94

Анонимен

преди 4 години

Аз пък подозирам че съседът ми нерегламентирано и без лиценз произвежда всяка сутрин метан в тоалетната си. Имам доказателства - записал съм характерни шумове на секретен магнетофон. Мисля да му наложа санкции като му разбия вратата на мазето и му излея зелевата чорба в канализацията. Така ще го направя зависим от мен. Ще бъде принуден сега, по празниците всяка сутрин да ми се моли на колене да му давам от моята зелева чорба за да изтрезнее.

93

До 98

преди 4 години

Точно с това "невинно" изпълнение ти ще станеш тяхна собственост до живот колкото и да се чудиш хехе

92

До 100

преди 4 години

Ако се окаже, че работиш за мен, се считай уволнен на мига. При нас няма място за безхаберници и неразбирачи. Отивай моментално в Виваком или там кви други имате!

91

Martin Bormann

преди 4 години

Във всеки "смарт фон" има "задни вратички". Целта е да могат да ви подслушват разговорите и да виждат къде се намирате ако се "налага". От законна гледна точка това е абсолютно законно! Влиза в графата "специални" закони касаещи държавната сигурност...

90

Анонимен

преди 4 години

Ръководител на екип програмисти в топ технологична компания съм. Годишната ми ааплата ми е шестцифрена, както и на хората под мен. Специализираме в мобилните комуникации, именно- следенето през мобилната мрежа. Huawei се купува от бедните. Следене? Ежесекундно. В подробности не ми се навлиза. Пазар за тази марка в развитите държави няма и няма и да има. Успокоенето- данните просто струват пари- никой не се интересува *** какво прави. Не е интересен никому. Съвкупоността е важна и ценна, обаче.

89

Анонимен

преди 4 години

Хаха смях и ще чуят от мен кога и къде отивам да пия бира или каква смяна съм на работа !

88

Анонимен

преди 4 години

И да слуша шпионин през телефона ми, най-много да чуе и да види как тропкам хубавата комшийка.

87

Анонимен

преди 4 години

Слуша ли шпионин през твоя телефон? САЩ срещу Huawei---------Не съм китайенофил, ама никак!Но, подобни анегдотични заявления от страна на Щатите!!!!!, могат да предзвикат само "цинични пожелания" към тях!Дали китайците използват софтуеър за подслушване в китайските мобилни телефони?Да!!!!!А, американците?Да!!!Питайте баба ви Меркел и бившия президент на Франция Оланд!

86

Анонимен

преди 4 години

китайците шпионират а американците събират информация.трябвало е да споменат колко от технологичните компании в сащ са създадени със участието и капитал на подставени фирми на отбраната им.

85

Гост+

преди 4 години

"Слуша ли шпионин през твоя телефон?" - естествено, при това не един или два. И те гледат при това. Иначе, крадецът вика дръжте крадеца.......

84

РоссияКапут

преди 4 години

Колеги, извинявам се че пише не по темата но току що съобщиха, че е паднало първото серийно Су-57. От онези безаналоговите. За щастие алкашкияПилот е успял да катапултира но се намира в болницата в тежко състояние.