24

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Айде не се прави на ощипан. Мързи ме да им изписвам всичките букви на модификациите на руските железа."НО ТРЯБВА АНО УМНИ ТРЯБВАЕто ти пример с американския Ф-111 прототипи и серийнив зависимост от модификацията, както ги наричаш буквичката говорим заПрехващачПалубен прехващачПалубен бомберТактически Бомбер(вкл ядрен носител)Самолет за РЕБСтратегически Ядрен БомбардировачЯсно защо са важни точните наименования

23

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Ми-28Н е предназначен за търсене и унищожаване на различни техники на противника, включително танковеама само през деня, да грее слънце, да не е много горещо и много студено и ако може врага да е паркирал техниката си на полигона :)"ЕХ ЕКСПЕРТЕТова което каза е вярно за Ми-28Ми-28Н(НОЩЕН) е за бой през ноща но реално не особенно успешенМи-28НМ вече е съвременен боен хеликоптер отчетени са всички забележки от ползването на Ми-28Н в Сирия(там един Ми-28Н се заби в хълм през ноща

22

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Абе намерете на тоя психопат Боби някаква работа да не седи по цял ден в днес.беге"Ано Умни имам работаШегувам се като казвам че работата ми е да броя трупове. Но реално точно с това се занимавам. А реално всеки който има достъп до информацията която аз имам наистина може леко да психяса защото информацията си е меко казано стряскаща.А оръжието ми е ХОБИ и писането във форума за оръжия определено ми намалява стреса.

21

Анонимен

преди 4 години

Ми-28Н е предназначен за търсене и унищожаване на различни техники на противника, включително танковеама само през деня, да грее слънце, да не е много горещо и много студено и ако може врага да е паркирал техниката си на полигона :)

20

Анонимен

преди 4 години

До БобиАйде не се прави на ощипан. Мързи ме да им изписвам всичките букви на модификациите на руските железа. Видеото с катастрофата всички сме го гледали. Някъде да виждаш "силна снежна виелица" както три дена писаха руските медии?

19

Боби

преди 4 години

До Анонименето потърси това в тубето и сам ще се убедиш че за всяка по-скандална новина трябва фактите да се проверяват"Видео крушения ТУ-22м3 под Мурманском. 22.01.2019. г. Разбился самолт бомбардировщик."Да почиват в мир загиналите

18

Анонимен

преди 4 години

Абе намерете на тоя психопат Боби някаква работа да не седи по цял ден в днес.беге

17

Боби

преди 4 години

До АнонименТо и за Ту -22 като се разби първо писаха , че е имало виелица в района. После се видя, че времето е тихо и спокойно. Сега пак "мъглата" виновна.Първо Уточни точно за кой Ту-22 става думаУмнико Ту-22 не се ползва от десетилетия и е с ОБИКНОВЕНО СТРЕЛОВИДНО КРИЛОТу-22М3 вече е практически друг самолет(останало е само името) и е с крило с изменяема стреловидностИ за последната катастрофа лично съм гледал видеото как се появява от ниските облаци/мъгла и се размазава на пистата

16

Анонимен

преди 4 години

То и за Ту -22 като се разби първо писаха , че е имало виелица в района. После се видя, че времето е тихо и спокойно. Сега пак "мъглата" виновна.

15

Анонимен

преди 4 години

Атакуващ боен хеликоптер Ми-28Н катастрофира в Краснодарския край в Южна Русия.Всички атакуващи самолети и въртолети, това заслужават!

14

Пилот

преди 4 години

Не давайте повече на *** Василева да превежда материали по теми, от който не разбира. Получава се невероятна пародия, когато ползваш терминологията, както ти си я представяш.

13

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Е сега казаха по новините, че са били пияни като мотики и за това са паднали. 50% от катастрофите в Русия са заради алкохол и 49% са защото парка им е стар и скапан и неблагонадежден"ЕТО ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ1. Преди всеки полет(особенно планираните) се извършва МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД(нали се сещаш какво ще стане с командването и медиците ако в кръвта на починалите има Алкохол)2. Ми-28Н е нов хеликоптер на 10-12г макс3. Механиката на Ми-35/28/28Н/28НМ/171 е реално еднаква

12

Анонимен

преди 4 години

И к'во?

11

Анонимен

преди 4 години

До БобиЕ сега казаха по новините, че са били пияни като мотики и за това са паднали. 50% от катастрофите в Русия са заради алкохол и 49% са защото парка им е стар и скапан и неблагонадежден. Всичката им техника е за ***, само Москвича ставаше за нещо, но те спряха да го произвеждат.

10

Боби

преди 4 години

Няколко ФактаХеликоптера се е разбил на 2-2,5 км от летищетоПилотите са Полковник и замесник комадващ ескадрила - тоест не са новобранциХеликоптера не е бил въоръженВероятни причини за катастрофатаМъгла - много вероятна причина полета е бил прекъснат по средата заради влошаване на времетоТехнически проблем - също много вероятна причина - Според журналисти хеликоптера буквално е бил размазан на земята(а всички хеликоптери са предвидени за аварийно кацане вкл специални кресла и колесник)

9

Анонимен

преди 4 години

Дали гъста мъгла ... дали повече водка ...

8

До 7

преди 4 години

А в САЩ няма таквиз неща,нали ?,няма растрелване...,няма гръмове и взривове ...те и с война и без война там умират като гарги... .

7

Анонимен

преди 4 години

Руснаците ще си се изтрепят и без война. Всеки ден падат самолети, хеликоптери и хората им *** като мухи. Трагедия в третия свят.

6

Анонимен

преди 4 години

Затова правете като нас. Няма хеликоптери - няма разбивания.

5

До 5

преди 4 години

Така е, руските самолети не могат да се разбият, никога. Това е защото те не могат да летят и седят на едно място цял ден. Това е грозната истина.