102

Gorskio

преди 4 години

Не трябва военни да се избират на публични постове. Яко са деформирани от армейските порядки...

101

Анонимен

преди 4 години

На Радев заплатата е ясна! Колко получават депутатите и премиера? Освен заплатата, с останалите комисии и далаверите колко се събират? С една депутатска заплата Доган си купи ТЕЦ! С една депутатска заплата хората си купиха по 12 апартамента! С една депутатска заплата дамите си купуват чанти за по 3 бона! Иначе данъчните им декларации са скромни, да ги оплаче човек!

100

Може Радев

преди 4 години

Наистина тея теябва да ги контролираме,ама с ,,моля те", ,,ако обичаш" няма да стане! Както казва един приятел само АК ще ги оправи!

99

Анонимен

преди 4 години

Абсолютен *** ! Голямо нещастие е този комунист за България ! И антидемократичен ***. Да му мисли Тръмп ако трябва да живее само от заплатата си ! А Радев понеже нищо не умее и е на наша издръжка, иска и другите да са некадърници като него. Напротив, най добрите политици в зивилизациите са богатите политици. Те нямат нужда от подкупи , лобита, кражби ! Как можахме да те допуснем изобщо, Радев !!!

98

Хммм

преди 4 години

Чудя се, дали всички които роптаят срещу Радев, който има смелостта да каже истината в очите са *** или са просто чиновници които се страхуват да не останат без работа!? Толкова ли им харесва положението, че плюят все едно има събор на лами ? Или може би са от онези българи, които успешно се възползват от еврофондовете без реално да са направили нещо насреща..

97

OhoBoho

преди 4 години

Г-н Радев живея на село с войници и живота ми е попфолк

96

Анонимен

преди 4 години

Браво! Най-после един смел и неподкупен политик, който назовава нещата с точните си имена. Този политик трябва да управлява България и дано има повече като него.

95

ай бай

преди 4 години

Истината е неприятна.Сърби та боли.Тамън се разпльоках удобно,а той взе да ръмжи културно и възпитано.Казаха ми ,че ще го дават по талавизията и седнах да гледам,но *** ядоса и кипнах.

94

Ритнитопков

преди 4 години

Не се издържа на злобата.Тя е мой патент.Гледах 1 секунда и взех да препрочитам Винету.Пардон-отидох да ритам мачле.,щот само това мога.

93

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРадев взима 10к и пак не стигат, затова слугува при путин. Продава родината без да се замисли.

92

Анонимен

преди 4 години

Е това е смешно ,Радев взема 10 000 лева.Лесно е да го каже .Нека всеки да взема толкова и корупция няма да има.

91

Анонимен

преди 4 години

Фабриката работи ли работи, постове се нижат, стотинки се броят...Само че на президента от това не му дреме, драги пропагандистчета.

90

Анонимен

преди 4 години

Спри да четеш клишета. До оня ден фъфлеше. Така не се става вожд.

89

Анонимен

преди 4 години

За целта е нужна само работеща правораздавателна система. Но скоро няма да я има, защото българина е роб, глупав, с къса памет и се манипулира лесно.

88

Браво на Радев !

преди 4 години

Интервюто на президента с Цветанка Ризова беше много добро !Може би едно от най- добрите които съм слушал през годината ! Препоръчвам го на всеки .И определено изказаните Критики са основателни според мен ( без да съм експерт по засегнатите темите ).

87

Анонимен

преди 4 години

Румене ,кажи какво ти направи ,даи да видим ти какво постигна. Приказки ,деиствия трябват не лакардии и оправдания. И един съвет , престани със този негативизъм защото хората моментално Разпознават ДЕПРЕСИЯ

86

Радев за смях...

преди 4 години

Нашият прецедент не бил червен, а само Румен...

85

а рушветите

преди 4 години

които получаваш от КГБ генерал Рушветников като част от вашътъ заплатка ли да ги смятам гусин президент?

84

Анонимен

преди 4 години

До Радев-фигурантнужен е за такива уфффци като теб

83

Stoedin

преди 4 години

Завист+ маяманолова+фуражка=Радев. За нищо не става