141

ИК защитава жените

преди 4 години

и правото им да съдят изнасилвачи и сексуални престъпници погаврили се с тях, без значение кога е извършено престъплението.БКП и червената номенклатура, както и ДС агентурата изнасилваха буългарските момичета и жени масово, затова домовете за сираци се умножиха стократно през режиима мна правешкия романоид Тодор Живков. Сина му Владко днес има стотици милиони долари, крадени от баща му, но ако България подпише ИК то жертвите на този изнасилвач ще могат да го съдят до дупка, затуй БСП се дърпа.

140

Анонимен

преди 4 години

Споко ве Василев,ще я приемем тази Инстанбулска конвенция все някога,дотогава се дръж като хетеро.

139

Супер!

преди 4 години

Значи няма да се приеме Истанбулстаката конвенция. България и българите не желаят да се приеме, защото после са длъжни да се интегрира в националното им законодателство. Ако има чалъм, да си я послуват със здраве само другите европейски държави - живи и здрави! Да си я ползват.От 2007 година досега се убедихме, че с ЕС, без ЕС, все тая. Никой не се е загрижил за нас. Дали уцелихме период на упадък на ЕС, дали винаги така си е било, дали ЕС ни взе само за буфер - резултатът е един и същ. Слаб.

138

Анонимен

преди 4 години

Джендер идеологията е водещо оръжие за намаляване на агресивността на човека и форматирането му към нещо безполово, безволево и за замъгляване на социалните въпроси и искания на хората. Основен дебат стават девиации в половата сфера и с тях се обяснява света и социалното. Инак конвенцията защитава жените и това е ОК, но какво прави там думичката джендер?

137

До 146

преди 4 години

Това е защото вече има всякакви организации са пазят жената. Преди когато жените прекалят, един здрав шамар и край.Стават по-тихи от тишината. Само премахването на правата на жените и нпотата може да реши тези проблеми. Или по естествен път, идват алаховите рожби.

136

Анонимен

преди 4 години

Харесаш си мацка а тя с противогаз! Тури вади, вади тури и накрая да се окаже обгазен травестит! Ужас! Конвенцията не ни пази от обгЪзяване!

135

Унуфри

преди 4 години

Рядко, почни никога, евентуално в ромска махала може да видите мъх да се отнася грубо с жена. Ежедневно пребивавайки на публични места може да видите, как жени подлагат на брутален психически тормоз мъже. И това е публично. А в рамките на дома какво става...за филм на ужасите е ! В съвремието масовите жертви на домашно насилие са мъжете, а не жените. Именно поради това ИК е несъстоятелна. А не защото "***" изнасилва мъже на средна възраст в унисекс тоалетни...

134

Анонимен

преди 4 години

НародЪТ отхвърля Истанбулската конвенция и се трови в собствено създадената си отоплителна пръцня. Вдишвайте навътре, смело!

133

НЯКОЙ

преди 4 години

Учудва ме, че защитниците на Истамбулската конвенция са правно неграмотни. В България мъжете и жените са с равни права, и КС правилно прие, че не може жените да имат повече права от мъжете. Насилието срещу всеки българин се преследва от закона, но явно за пари евроджендерите, европедалите и *** ще продадът не само майките и бащите си но и децата си. Само на евроидиотите Путин им е виновен за всичко.

132

Анонимен

преди 4 години

Браво, едно добро решение! Дано да удържат

131

Анонимен

преди 4 години

Каква ирония, че именно градът, в който има най-много жени жертви на домашно насилие, ще дава името на конвенция за борба с насилието над жени - ХАХАХААХАХАХААА

130

Анонимен

преди 4 години

Да ви пиkaя на Истамбулска конвенция,не я искаме,ставате досадни вече с нея!НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС И Я ИСКАМЕ!

129

Анонимен

преди 4 години

Не може да се правят закони които са само за жениОще един чyкчa! Чyкчa писател, не читател!!Ей такива най - харесвам. Чули недочули, разбрали недоразбрали, ама барабар Петко с мъжете!

128

Анонимен

преди 4 години

Да ви пиkaя на Истамбулска конвенция,не я искаме,ставате досадни вече с нея!

127

ЛИБЕРТА

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНАТА ЛЮБОВ!! КРАСОТАТА И МИРЪТ ДА ВЛАСТВАТ НАД ЗЕМЯТА!!

126

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевВасилев, кой ти пречи да се самоопределяш? Дошъл ли съм в дома ти да ти преча да правиш секс с приятеля си? Обичайте се у дома колкото си искате. Никой не ви спира. Няма лошо да сте хомосексуалист. Само не разбирам защо това трябва да го пише в паспорта и защо трябва да можете да се омъжвате? Да, в България хората са по-консервативни. Но това не е въпрос на закони и конвенции. Със закон не можеш да промениш мисленето на хората.

125

Тролейбус

преди 4 години

До АзДругарю ИстаНбул, истанбулска :) понял това с М е в русия, знам че те финансират от депото в Петербург, ама недей да правиш такива грешки, изадаваш се

124

До 129

преди 4 години

Не е расизъм, а сексизъм. Расизъм е дискриминация според расата. А сексизъм според секса, демек пол.

123

Анонимен

преди 4 години

Джендърите сплотиха народа!

122

Аз

преди 4 години

Всъщност подобни "инстамбулски конвенции" са расистски по своя характер. Те определят различни права само въз основа на принадлежност към определен пол. А това си е расисъм. Не може да се правят закони които са само за жени, законите са общи - без значение дали са жени или мъже. И какво излиза според тази инстамбулска конвенинция? Не може да се бият жени, но мъже може, защото нищо не е казано за тях. Така ли е?