9

ГАСЕТЕ ФАРОВЕТЕ

преди 4 години

София има тежки увреждания на биосферната охрана.Милиони автомобилисти принудени с жесток разоряващ полицейски рекет да увреждат тежко климата и природата с включени фарове през деня се следят от природата като особено опасни вредители за ликвидация.Тестват се налични оръжия:силни валежи,ниска облачност,градушки ,порои..В момента започват обемни тестове в гъста мъгла..При мъгла се вижда ясно огромен обем увреден тежко от скенери на автомобили ,електромагнитен смог, дигитално холограмни оръжия

8

Анонимен

преди 4 години

Ми ако я нямаше Фандъкова ко щяхми да праим?

7

И баба знае.

преди 4 години

Да купят 100 водоноски и да почват да мият улиците.ГТП да е реален и нещата ще се оправят.

6

1212

преди 4 години

Спрете да горите ***. Предлагам всички държавници да пътуват с градски транспорт а не с тежките си лимузини. Пък и да видят как се чака транспорт докато те духа вятъра. Данчето също да слезе от колата а не да дава акъли и да вдига данъците.

5

.!.

преди 4 години

Значи ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ! ТОВА ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕ ЧЯЛО ДЕСЕТИЛЕТИЕ И НАГОРЕ ОТ СОФИЙСКА ОБЩИНА! Кажете ми как да вярвам сега! Само преди дни се твърдеше, че въздуха в София бил пре чист! Едва ли не по чист от въздуха в амазонската джунгла! После обаче когато дори и 1-но годишните видяха че това няма как да е вярно, чак тогава общината и експертите почнаха да казват абе той май май е мръсен въздуха! И сега от чист въздух той почнал да се подобрява! Че на къде се подобрява бе!?? Маааа.и и ЛЪЖЦИ!!

4

Ко ко ко каза

преди 4 години

Ами ,ако бяхме още под турско???

3

Анонимен

преди 4 години

Експертите да идат във Факултета и да дишат дулбоко чист въздух.

2

До 1

преди 4 години

Другарю, я кажи колко избори спечелихте с лъжи и партенки?

1

Анонимен

преди 4 години

Имам един въпрос-ако се криминализира горенето на отпадъцитова ще важи ли и за олигарсите, които горят в своите тец-ове бoклуkа на Европа!!?Тях законът ще ги лови ли!?