7

учен

преди 16 години

изпълнявал е заповеди. Самият проект "Манхатън" е бил толкова секретен, че самите американци не са знаели за същестуването на лабораторията Лос Аламос чак до след войната. Този човек едва ли е имал и най-малка представа какво са му заповядали да направи. Но после как ли се е чувствал ... ?

6

Ивво

преди 16 години

Силно се съмнявам, че ще се запъти към Рая! Американците реват и правят филми за Пърл Харбърд, където са били убити войници, докато бомбите над Япония са избили десетки хиляди невинни хора, младежи, жени, деца и са натровили още десетки хиляди! Японците още силно преживяват този факт! Но май само българите и японците се дигаме от пепелта и пак оцеляваме! Номер 1 поклон пред Япония, не пред убийци!

5

танкист от запаса

преди 16 години

Какво ли е сънувал този човек през дългия си живот?

4

Hristo Hristov

преди 16 години

Ядреното оръжие е нещо ужасно! Няма оправдание и милост за използвалите го! Дано целият свят се превъоръжи с жакуумни бомби! Така поне поколенията няма да са с увредени гени... Което е най-ужасното на радиоактивността!

3

напред

преди 16 години

какъв поклон,това е ***!

2

mimi

преди 16 години

Който знае за какво става въпрос, надали ще напише "Поклон пред паметта му!".

1

weteran ot wws

преди 16 години

...Поклон пред паметта му...., пред неговата, и тази на всички, които са изпълнявали заповеди, без някой да ги пита дали са съгласни....