15

морски

преди 4 години

Ако си човек на кмета,знай-работи ти късмета.Ако пък от Общината цицаш,не ти трябва Тото и шестица !!

14

пецата

преди 4 години

В момента не е изгодно да се работи

13

Анонимен

преди 4 години

Завиждам на БГ чиновниците, особено скатавките по разни мързеливи институции като Общините - ходят на работа в 9:00, връщат се в 16:00, в работно време излизат когато си искат, вървят стажове, осигуровки. Вечно мрънкат, че са им ниски заплатите. От държавната служба по-голям келепир няма.

12

Анонимен

преди 4 години

"...ще има 16 дни официални празници и 100 се падат уикенд."Кои са тези 100!?

11

нема делник-празник

преди 4 години

Като въведат еврото - ду-*** да ви е яко !

10

Принципно

преди 4 години

Човек,за да почива,първо трябва да се умори.

9

Елемаг

преди 4 години

Да се чете:Да видим по София ГЕРБ-ерските чиновници ,как ще го плануват на Великден в Гърция а на Гергьовден в Сърбия ли ?Че трябва да се поограничават,че нали събират семейството за вила в Троянския и тететвенския балкан.Все пак и излащат Шкода Октавия комби!!!За останалите по прованса,то това да почива ,го няма!!!Само ГРОБ и напред...

8

Активист на БКП

преди 4 години

Чорбаджиите правят икономия от надниците !!! Явно не е необходима 5-дневевна работна седмица .

7

селянин

преди 4 години

до1и що да работим за без паре ли бачкайте си чорбаджийтея догодина кат гледам при мене ке е същото кат тая освен ако не направят заплатата3-4000 юро нема никакъв шанс да мислим за работа

6

Анонимен

преди 4 години

Работете и плащайте данъци, защото трябва да финансирате цялата военна индустрия на САЩ и да купите мезонети за всички гербери.

5

Скептик

преди 4 години

Защо Задушите не са почивни дни както в Западна Европа? Защо се оказва че там имат в пъти повече почивни дни? Защо на самонаетите държавата не плаща платен отпуск?

4

Анонимен

преди 4 години

До 1Работим колкото ни плащат ко искаш?

3

Анонимен

преди 4 години

Българина по принцип си търси повод да седне на маса и да се напие и наяде като невидял. Тук в Англия няма такива работи. Ден на студента ли не беше първи учебен ден ли не беше втори учебен ден и тн... дай им да ядът и пият.

2

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега чиновниците да се активират и да дадат съветите кога и как да се пишат отпуските, та да си направят двойни почивки..А, и да не забравяте, че ако случайно сте си изхарчили платените отпуски, винаги можетте да си вземете и 2-3 дни болнични.

1

Анонимен

преди 4 години

Вие първо поработете малко после мислете се почивки. Няма друга държава с толкова почивни дни и празници...