19

Тарильома

преди 4 години

СДС беше смъртоносно поразено от кинжалите и умря скоропостижно около година по-късно.Оттогава насам съществува като зомби.

18

Victimized

преди 4 години

Обществена тайна е, че СДС е изфабрикувано крило на БКП, да има демократичен облик, а БСП остава соц опозиция. От там на татък всичко е театър за плебеите.......

17

Щирлиц

преди 4 години

Синьото крило на БКП се нарича СДС.

16

българин

преди 4 години

Ама 6 стиии10 г ни клати Иван Костов Ото СДС! Достатъчно време му дадохме.И го отсвирихме! 10 години че и повече дадохме и на д-р БорисовИ промяна никаква.

15

Анонимен

преди 4 години

Тия нещастниц историята вече ги размазва и ще ги изравни със земята.Бул "Желю Желев" ли ви се прииска. Или бул. "Пешо Коня".......m

14

Демократ-либерал

преди 4 години

Най успешната стъпка на СДС беше приватизацията на предприятията в България

13

Анонимен

преди 4 години

30 г след създаването си СДС участва в убиването на демокрацията в България.

12

българин

преди 4 години

Политиката е за лицемерни личности! 30 г от създаването на мракобесническата партия СДС. Ок. Къде са тогавашните " деятяли" на деня.Костов, Надежда Михайлова, после (Нейска) Тя се видя с парички и скочи на друго КЛОНЧЕ " хубавото Наде") Та къде са тези хора днес? Защо го е срам да се покажат на 30 годишнината от умрелият кон СДС?! Ще ви кажа. Всички са нечистоплътни " политици"! До един! Маааамето им аз не тях!!!!!

11

народа ний прост

преди 4 години

лъгаха го със 'заветите на партията' и накрая го обраха, лъгаха го се 'времето е наше' а народа ни не разбра, че зад СДС стоят същите престъпници от БКП.БКП създаде над 100 партии като се опитваше да се прикрива под различни платформи, но уродливата и мудра прозира от всякъде, докараха до ДС коптора наречен ГЕРБ, а народа ни пак се остави да го крадат, не само това ами принудиха над 2 милиона българи да емигрират - народа ни мълчи и не тръгна по улиците със сопа в ръка да накаже виновните.

10

БКП създаде СДС

преди 4 години

за да може да прикрие масовите грабежи и това, че доведоха до пореден фалит България. Големите комунистически кражби започнаха още в края на 70-те години, в края на 80-те почти всичко беше опоскано, окрадоха пенциите на българите, както и частните им спестявания чрез Първите Частни Банки (все *** ги въртяха), а през 90-те си присвоиха фабриките за по 1 лев, уж с обещания за инвестиции, мините ги присвоиха чрез офшорни фирми (уж Канадски, Австралийски и т.н. лъжи).Зад СДС винаги е бил КГБ.

9

кой създаде СДС?

преди 4 години

КГБ офицерът Андрей Луканов създаде СДС, в частен разговор по телефон той заявява следното веднага след като инсцинират отстраняването на правешкия пезевенк Тодор Живков: "Създадох партия от най верните ДС агенти, която от тук нататък ще поеме лостовете на държавата, нарекох я Съюз на Демократичните Сили или на кратко СДС."Всички СДС-арски лидери се оказаха агенти на ДС, без изключение, като започнем от Желю Же.лев, Берон, Симеонов и Филип Димитров (който сега се крие като лайнно в папмерс).

8

българин

преди 4 години

Какво СДС бе?То тогавашното СДС беше.Като орел,рак и щука! Едни го създадоха,2 ри се намесиха и 3 ти го довършиха! А иначе основната цел беше чрез него да ограбят държавата. И успяха! Най намаза Костов Драгалевския *** н г Ал! Не отидох тогава.На нито един техен митинг! Не вдигнах нито веднъж 2 та пръста!-:) Бяха ми прозрачни крадците А сегашния един файтон от СДС са гладни " кариеристи"! СДС отдавна е мъртво! Те децата не знаят.Но ние помним !

7

Анонимен

преди 4 години

Само СДС !

6

51 год

преди 4 години

Тези бяха по-вредни за България от даже от първоизточника си- БКП, ОФ и БЗНС. По-добре никой да не ги споменава в медиите, за да бъдат забравени.

5

Реалист

преди 4 години

СДС бяха проклятието на България. Надеждата беше, че като махнем СДС, нещата в България ще се оправят, но ... дойде ГЕРБ и стана още по-зле.

4

Вижте ги

преди 4 години

Те съсипаха България.

3

Анонимен

преди 4 години

Повече ги мразя от бсп !

2

Хахахахахахахаха

преди 4 години

От кои гробища ги изровихте тия зомбита бе????

1

СДС

преди 4 години

Бог да ги прости! Отидоха си на млади години.