48

Анонимен

преди 4 години

Няма данни за грешна диагностика! Три болници го изписват вместо да го вкарат в интензивното! Цели три болници - три пълни резила!!! Няма как да има виновни!

47

Стамат

преди 4 години

О, да!Точно така!

46

Край

преди 4 години

Бог да прости детенцето. Каквото са могли доктори и родители - направили са. Смирете се. вземете да си кръщавате децата на дядовците и бабите - Алекс, Патрик, каролина Стефани и пр. не са нашенски.

45

Анонимен

преди 4 години

Детето било лекувано в три болници! Щом е лекувано в 3 болници значи не е било вкарано в интензивно отделение!!!!Нека родителите да подадат жалба до Евро-съюза, ще спечелят на 100%! От там веднага ще зададат ВЪПРОСА, защо детето е лекувано в 3 болници вместо да бъде настанено в ИНТЕНЗИВНО ОТДЕЛЕНИЕ! Българските плиткоумия на запад лесно се ДОКАЗВАТ!!!

44

Анонимен

преди 4 години

До ЕленаНапротив,точно и заради него, и заради много други лекарите от Педиатрията излизаха и протестираха преди няколко месеца!В дъжда, на улицата!А вие къде бяхте тогава, подкрепихте ли ги?

43

Елена

преди 4 години

За това бедно дете никой няма да излезе навън да протестира. И то ще бъде забравено.

42

Анонимен

преди 4 години

Оооо ти Пневмония проклета, защо не почака великите български доктори да се досетят за твоето зловещо присъствие, оооо Плевмония ти проклета! Навсякъде по света, при най-минималното съмнение за някакво опасно заболяване вкарват пациента в интензивно отделения без да питат и гледат лични карти!!!!А в преобразената .... от последните 75 години се чешат по тиквочите и маят от "знания"!

41

yme

преди 4 години

По-добре при баячки, отколкото при тези долни търгаши на здраве, *** на фармацевтичната мафия.

40

Анонимен

преди 4 години

Ами ще почине щом навреме не е вкаран в интензивно отделение! Тя Пневмонията щяла да почака докато "докторите" си изпият кафенцата и наклюкарстват! Бог да го прости детенцето!

39

Обръгнал

преди 4 години

В последните 30 години всички починали са от "лекарски грешки".Който както иска, така да ме разбира.

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакво ме интерсува смъртността в Русия,те да си мислят за проблемите,ние ли да им ги мислим?Мен ме интересува България и не искам тук да стават такива трагедии.

37

В последните 30г.

преди 4 години

Никой не е починал без лекарска помощ.Който,както иска да ме разбира,защото не ходя с пола и мога да го местя.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Виж смъртността в любимата ви русия колко е и тогава приказвай!

35

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакво си тръгнал да им обясняваш, това са всезнаещи, всеможещи, вечно мрънкащи за всичко "капацитети"!Те стават сутрин с омразата към лекаря, лягат с нея, умножена по 7!Всеки ден се срещам с такива У РО ДИ !Добре че има и нормални пациенти./////////////Не,много станаха вече случаите на умрели хора от недоглеждане на лекарите,медиците и хората за това се бунтуват по форумите,случаите са вече хиляди.Нещо куца с контрола и безхаберието.

34

Анонимен

преди 4 години

Всичко е така в България,защото няма никакъв сериозен контрол над всичко,без значение дали е храна или здравеопазване или екология или каквото и да е било там!Ето затова,взимат си заплатките и нищо не вършат,а задниците им трябва да са като моторчета,навсякъде и всичко да проверяват!

33

Анонимен

преди 4 години

До нормаленКакво си тръгнал да им обясняваш, това са всезнаещи, всеможещи, вечно мрънкащи за всичко "капацитети"!Те стават сутрин с омразата към лекаря, лягат с нея, умножена по 7!Всеки ден се срещам с такива У РО ДИ !Добре че има и нормални пациенти...

32

Глупост ли?????

преди 4 години

Двустранна хеморагична е глупост???? Ти какъв си бе юнак? В кой клас си или в кое гето живееш ? Няма по страшно от полуграмотни и полу информирани индивиди говорещи безапелационно като последна инстанция. Наистина жална България с такива ,,умни" чада!!!

31

ДО 28-Не си добре

преди 4 години

Тоест казваш,че е трябвало да им кажат "Няма смисъл да приемаме детето ви,то така или иначе ще умреи не желаем да си цапаме ръцете." ?!?В момент,когато горките хора не са били на себе си,те са получили отношение по зле и това към ц...иганите.Защото тези са се взели за Богове и са загубили всякакво смирение и човещина.Малко им е боят на тези гадове.Техен дълг е да се опитат да помогнат на детецето,а ако нямат леглова база,или специалисти да го откарат с линейка,до най-близката болница.

30

Анонимен

преди 4 години

Преди да стане двустранна хеморагична, пневмонията си е била едностранна нехеморагична, лъжци такива. Благодарение на вашето размотаване се е стигнало до фатален край.

29

Анонимен

преди 4 години

Стига с тая глупост "хеморагична"Хеморагична е, защото е изпусната да стигне до последен стадий. Това не е някакъв специален вид нелечима пневмония, просто финалът на всяка пневмония е такъв. Когато са завели детето, нищо хеморагично не е имало. Из роди мало умни.