126

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИменно,подредил съм си го.Живея близо до София,до гора,където няма смог и пушеци.Отоплявам се все още на ток,газа е на 5км.Карам нова икономична кола с всички филтри и асистенти.В София я оставям на буферен паркинг.В събота качвам някой връх,без въобще по пътя да оставям нещо след себе си.Не пуша.Не слагам барбекю на терасата.Плащам си данъците.Застараховал съм всичко, дори и детето.Радвам се на приятелката си и се надявам да го"правя"поне колкото го правиха баща ми и дядо ми.Та....

125

Анонимен

преди 4 години

Тя е необразована и не особено вменяема, защо трябва да я слушам?

124

Анонимен

преди 4 години

И кой плаща за масрафчето на тази геопикла?Има истински страдащи деца,които не получават помощ и подкрепа отникъде,а тази малка фръцла не спира да пътува нагоре надолу и се радва на охолен живот,скрита за маската на екоактивистка видите ли.

123

дърт

преди 4 години

Влакът може да е по-ниско въглероден от самолета за единица време, но колко повече време пътува от самолета?

122

Анонимен

преди 4 години

Едно време ни учеха че комунизма е неизбежен. Явно са били прави.Без централизирано управление и планова икономика със ясна програма и цели човечеството е обречено на сигурна гибел. Капитализма е като хероина. Пристрастяваме се към печеленето на пари и към лъскавите играчки и временно това ни доставя много приятни удоволствия. Но в по дългосрочен план капитализма ни убива.

121

Хан Тервел

преди 4 години

И Хитлер не е събирал толкова негативни коментари за толкова кратко време,колкото това болно и слабоумно дете!!!!Въобще ползването на деца за политически цели е долна работа.То изобличава тези които го правят ...Не правете от Грета Тунберг, Митко Палаузов!Няма да се изненадам ако някой ден й спретнат фатален инцидент за да я обезсмъртят и направят световен символ и идол за поклонение. Да пази Господ!

120

аутистката е:

преди 4 години

Out Is It . . . . = . . . . То Е Изключено

119

Анонимен

преди 4 години

Еко талибаните никога не залесяват дървета. Природата никога не им е била цел. Тяхната цел е въвеждане на комунизъм. Не случайно в америката ги наричат дини: зелени от вън, червени от вътре.

118

Анонимен

преди 4 години

до 127,сам като не можеш да си подредиш живота Грета ще ти е виновна. Другари влезте в новото хилядолетие, пажалуста.

117

до Анонимен 122

преди 4 години

Е па ти що не я прати твоята приятелка да ходи да залесява Хималаите, Андите и Алпите ?!? :)

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 121Ами за страх си е? Такова нагло и з ча ди е. Mooncalf! Започне ли да ни реди живота, за старх си е!

115

Анонимен

преди 4 години

Грета Тъпунберг да вземе да ходи на училище, че сега му е времето, а не да се занимава с простотиите с които са и напълнили главата! И да вземе да чете повече книги, а не да ги пише !

114

ХаХа

преди 4 години

Аман вече от тая...

113

Анонимен

преди 4 години

Простащина!

112

Анонимен

преди 4 години

Хем и з ро д, хем е пропуснала училището, хем агресивна. Щом такива започнаха да ни казват какво да правим! Имах приятелка, от Екогласност. Пълна отличничка в престижна гимназия в София. Отличник и в Софийския университет. Бяхме в Априлци. И като започна да се тръшка защо по високото било на планината били изсечени дърветата!!! Па ние на село в 7-ми клас сме учили, че над определена надморска височина има само лишеи и мъхове. Там дървета не растат. И такива ще ми блокират кръстовища,летища и т.н

111

Анонимен

преди 4 години

Много сте се уплашили от Грета, що така?

110

Ром"с

преди 4 години

Отлично ,а защо не пишете за другата шведска активистка-Изабела Нелсон която е против пропагандата на тертият пол и ***,против глобализма,за налагане на семейните цености,против имиграните .... .Ако Днес напише за това момиче Изабела,то значи те не са на издържка от Фашингтон.

109

миткалото

преди 4 години

От 1963 година слушам как след 10 години ще се измени климата и тук ще стане АФРИКАНСКИ климат - нищо вярно,просто на някои и трябват пари за въоръжаване.Както запада измисли на протестите срещу дадена система да застават майки с деца - както и в България ,двумесечната тюркян - героиня срам за тези ,те са психично болни-но уш да засегнат егото на чувствителните.Какво води тази ,игрите на богатите или както се казва създавай хаос и печели.

108

До 114

преди 4 години

Нормално. Хората, които се хвалят със сексуалните си атрибути са обикновено глупави до невменяемост.

107

Анонимен

преди 4 години

писнало ми е от всички- и от алчни идустриалци , и от откачени еколози